Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו היה בימי המכירות המיוחדים של יונדאי שהתקיימו השבוע ויכול לספר אילו הנחות הוצעו למתעניינים?

בעיקר חשוב לי המחיר שהוצע על ה-I20, אבל כל פרט יהיה נחמד.

תודה!

פורסם

קרוב משפחה נשלח על ידי ליום מכירות וחזר קצת מאוכזב.

המבצעים הטובים היו על הדגמים הפחות מבוקשים וכללו כרגיל תוספות אבזור, טריידאין במחירון ופריסת ההפרש ל-36 תשלומים ללא ריבית.

הדגמים שלא נכללו במבצע הם: I35, ולוסטר, I30 החדשה (ששיווקה יתחיל רק ביולי לפי דברי המוכרים).

אם תכננת לקנות I20 (ויש לך כרגע רכב למכירה) אז פספסת מבצע טוב מאוד (אבל אל תדאג, באוקטובר לקראת סוף השנה יהיה שוב מבצע).

אני שמחתי לשמוע ממנו שהאולמות היו ממש ריקים למרות המבצע (אני קניתי במבצע לפני 3 שנים והיה ממש בלאגן בסוכנות). ופחות שמחתי לשמוע שהמוכרים ממש לא רצו למכור (כנראה שזו המדיניות אצל כל היבואנים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני היתי שם גם,בעיקרון הלכתי להביא את הi35 והיה מבצעים רק על ה25 ודגמים אחרים

בכל מקרה הזמנתי את הi35 והיא צריכה להגיע לקראת ספטמבר-אוקטובר והבטיחו לי שאם יהיה מבצע על הרכב אז

זה יחול גם על ההזמנה שעשיתי.

פורסם

האכזבה הייתה מרה. התקשרו אלי לבוא למבצע כי התעייננו באי 35 וכנראה היינו במאגר השמות הפוטנציאלי. אפילו החלטנו לדחות את ההזמנה למבצע במידה ונחליט סופית בהתאם להמלצת המתקשר.

ביום הראשון למבצע התקשרנו והמשיב אמר שאין מבצע על האי 35. כמובן שהיה מאוד מאכזב כי שמענו על המבצע מטלפון אישי ולא סתם מפרסום במדיה. עניתי לו שאם זה ככה אז לא אגיע השבוע כי במילא אין מבצע ובטח עמוס. אז הוא התחרט ואמר שכדאי להגיע ושיש תנאים טובים. כששאלתי מה התנאים הוא ציטט לי תנאים שהוצעו לי כבר כי כנראה לא ידע שהוצעה לי הצעה. בקיצור "עבודה בעיניים". יש לציין שביום השישי שקדם למבצע היה פשוט ריק שם.

לאחר מכן התקשר אלי איש המכירות שבקרנו אצלו. הבנתי שלא כל כך הולך במבצע אם נמצא הזמן להרים אלי טלפון......

יונדאי נוהגים בשחצנות. כאשר אתה שואל אם הם יכולים ללכת לקראת הם עונים שאין את הרכב במלאי, יש ביקוש ולכן אין להם שום סיבה ללכת לקראת הלקוח....

למיטב הבנתי פרק הזמן להזמנת הרכב התקצר מחצי שנה לשלושה וחצי חודשים ולהערכתי אז יגיע פשוט משלוח גדול ולאחריו יהיה ליונדאי אינטרס ללכת לקראת הלקוח גם באי 35.

דרך אגב אחד מאנשי המכירות טען שהעומס נובע מההצלחה ושבארצות הברית הרכב זכה בתואר המוצלח ביותר זה שנתיים. אחותי וגיסי גרים זה מספר שנים בארצות הברית וגיסי אמר לי שהוא בכלל לא שמע על הרכב ושיש לידם מגרש של יונדאי והרכב לא נמצא בו. מוזר. יתכן והשם של הרכב בארה"ב שונה ? יתכן ושם הרכב נקרא סתם אלנטרה ?

פורסם

אכן בארצות הברית היא נקראת אלנטרה.

סימול הדגמים החדש רלוונטי בעיקר לאירופה והשוק הישראלי מתנהל לפי תקנים אירופאים.

אליי התקשרו 4 פעמים בימים האחרונים אבל לא היו מוכנים למסור פרטים בטלפון.

לגבי I20, באחד השרשורים פה בפורום מישהו כתב שהוא קיבל I20 ב-90 אלף שקלים אבל לא ציין איזה דגם, מנוע או גיר.

פורסם
האכזבה הייתה מרה. התקשרו אלי לבוא למבצע כי התעייננו באי 35 וכנראה היינו במאגר השמות הפוטנציאלי. אפילו החלטנו לדחות את ההזמנה למבצע במידה ונחליט סופית בהתאם להמלצת המתקשר.

ביום הראשון למבצע התקשרנו והמשיב אמר שאין מבצע על האי 35. כמובן שהיה מאוד מאכזב כי שמענו על המבצע מטלפון אישי ולא סתם מפרסום במדיה. עניתי לו שאם זה ככה אז לא אגיע השבוע כי במילא אין מבצע ובטח עמוס. אז הוא התחרט ואמר שכדאי להגיע ושיש תנאים טובים. כששאלתי מה התנאים הוא ציטט לי תנאים שהוצעו לי כבר כי כנראה לא ידע שהוצעה לי הצעה. בקיצור "עבודה בעיניים". יש לציין שביום השישי שקדם למבצע היה פשוט ריק שם.

לאחר מכן התקשר אלי איש המכירות שבקרנו אצלו. הבנתי שלא כל כך הולך במבצע אם נמצא הזמן להרים אלי טלפון......

יונדאי נוהגים בשחצנות. כאשר אתה שואל אם הם יכולים ללכת לקראת הם עונים שאין את הרכב במלאי, יש ביקוש ולכן אין להם שום סיבה ללכת לקראת הלקוח....

למיטב הבנתי פרק הזמן להזמנת הרכב התקצר מחצי שנה לשלושה וחצי חודשים ולהערכתי אז יגיע פשוט משלוח גדול ולאחריו יהיה ליונדאי אינטרס ללכת לקראת הלקוח גם באי 35.

דרך אגב אחד מאנשי המכירות טען שהעומס נובע מההצלחה ושבארצות הברית הרכב זכה בתואר המוצלח ביותר זה שנתיים. אחותי וגיסי גרים זה מספר שנים בארצות הברית וגיסי אמר לי שהוא בכלל לא שמע על הרכב ושיש לידם מגרש של יונדאי והרכב לא נמצא בו. מוזר. יתכן והשם של הרכב בארה"ב שונה ? יתכן ושם הרכב נקרא סתם אלנטרה ?

תראה, אני מבין שאתה רוצה לרכוש i35 ושחשבת שיהיה מבצע גם עליה.

אבל, אם לרגע תנתק את הרצון האישי שלך ותבחן את העניין מזוית עסקית תבין שאין ממש הצדקה לעשות מבצע על דגם שזמני ההמתנה לו הם כמה חודשים ונמכר גם ככה ללא "צ'ופרים". היבואן מקבל מהיצרן פחות ממה שהוא יכול למכור אז בשביל מה לשחוק את הרווחיות מכל רכב שגם ככה ימכר במחיר הרגיל?

מבצעים תפקידם בעיקר לקדם מכירה של סחורה שצריכה את ה"פוש" הזה, את העוד גרוש ללירה כדי לסגור עסקה.

כמו שכתבו לך, שאחותך וגיסך יחפשו יונדאי אלנטרה אצל הדילר המקומי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לקספר, התשובה שלך ממש לא רלוונטית אלי. אני לא מתייחס למבצע הארצי כפי שנערך באינטרנט ולא כלל את האי 35 ואת הוולסטר. אני מתייחס גם למבצע באמצעי המדיה האחרים בהם לא היתה התייחסות לדגמים שבמבצע או לא במבצע, ועוד יותר אני מתייחס לכך שהתקשרו אלי באופן אישי כחלק מטלמרקטינג כדי שאבוא לאולם התצוגה רק משום שהייתי במאגר השמות שלהם מאחר שחפשתי את האי 35.

ואם האי 35 לא היה במבצע מדוע המשיכו להטריד אותי ולספר לי על הטבות שהציעו לי בלי קשר למבצע כדי שאבוא למבצע ? מדוע התקשר אלי איש המכירות שפגש אותנו באופן אישי כדי שאבוא בימי המבצע אם אין מבצע ?

והנה עוד עדות לכך שמדובר בשיא הטמטום. מי שערך את הטלמרקטינג ענה לשאלתי שאין טעם לרכוש את הרכב עד למבצע כי במבצע יש הנחות. כלומר אפילו הוא לא קיבל את כל המידע. ונעלה הלאה. היינו בנסיעת מבחן בסוף השבוע שלפני המבצע ונהננו. אמרנו לאנשי המכירות שבמקום שאנו נחכה למבצע ואפילו הם לא ידעו להסביר לנו שהאי 35 לא במבצע ואין טעם לחכות שבוע.....רק ניסו לשכנע אותנו לערך את ההזמנה כדי להבטיח את הרכב ולסגור את כל התנאים במבצע......

לסיכום קספר, זה לא שיווק חכם, זה שיווק מטומטם שגורם ללקוח לחשוב שמרמים אותו. הלקוח יכול להבין למה מרמים אותו כפי שניסית לטעון בדברים שלך, זה לא מעורר אהדה יתרה.

אגב, סתם לצורך הידע הכללי שאלתי לגבי המבצע החל על האי 10 שנכללה במבצע וקבלנו תנאים פחות טובים מסוף שנה שעברה מה שגרם למסקנה המתבקשת שבכל מקרה כדאי לחכות למבצעי סוף השנה.

בכל מקרה אנחנו הבנו את המסר וקבלנו עוד שבוע להרהר בהחלטתנו, לשנות אותה לרכב אחר או להחליט לדחות אותה עד שלכלמוביל יהיה כדאי לראות בנו לקוחות ראויים.

פורסם
לקספר, התשובה שלך ממש לא רלוונטית אלי. אני לא מתייחס למבצע הארצי כפי שנערך באינטרנט ולא כלל את האי 35 ואת הוולסטר. אני מתייחס גם למבצע באמצעי המדיה האחרים בהם לא היתה התייחסות לדגמים שבמבצע או לא במבצע, ועוד יותר אני מתייחס לכך שהתקשרו אלי באופן אישי כחלק מטלמרקטינג כדי שאבוא לאולם התצוגה רק משום שהייתי במאגר השמות שלהם מאחר שחפשתי את האי 35.

ואם האי 35 לא היה במבצע מדוע המשיכו להטריד אותי ולספר לי על הטבות שהציעו לי בלי קשר למבצע כדי שאבוא למבצע ? מדוע התקשר אלי איש המכירות שפגש אותנו באופן אישי כדי שאבוא בימי המבצע אם אין מבצע ?

והנה עוד עדות לכך שמדובר בשיא הטמטום. מי שערך את הטלמרקטינג ענה לשאלתי שאין טעם לרכוש את הרכב עד למבצע כי במבצע יש הנחות. כלומר אפילו הוא לא קיבל את כל המידע. ונעלה הלאה. היינו בנסיעת מבחן בסוף השבוע שלפני המבצע ונהננו. אמרנו לאנשי המכירות שבמקום שאנו נחכה למבצע ואפילו הם לא ידעו להסביר לנו שהאי 35 לא במבצע ואין טעם לחכות שבוע.....רק ניסו לשכנע אותנו לערך את ההזמנה כדי להבטיח את הרכב ולסגור את כל התנאים במבצע......

לסיכום קספר, זה לא שיווק חכם, זה שיווק מטומטם שגורם ללקוח לחשוב שמרמים אותו. הלקוח יכול להבין למה מרמים אותו כפי שניסית לטעון בדברים שלך, זה לא מעורר אהדה יתרה.

אגב, סתם לצורך הידע הכללי שאלתי לגבי המבצע החל על האי 10 שנכללה במבצע וקבלנו תנאים פחות טובים מסוף שנה שעברה מה שגרם למסקנה המתבקשת שבכל מקרה כדאי לחכות למבצעי סוף השנה.

בכל מקרה אנחנו הבנו את המסר וקבלנו עוד שבוע להרהר בהחלטתנו, לשנות אותה לרכב אחר או להחליט לדחות אותה עד שלכלמוביל יהיה כדאי לראות בנו לקוחות ראויים.

כפי שכתבת בעצמך, את השיחה הראשונה להזמין לאירוע המכירות קבלת ממוקד טלמרקטינג ולא מהסוכנות עצמה, כלומר השיחה היתה בעיקר כדי ליידע אותך לגבי אירוע המכירות. אין טעם להעמיס במידע את מוקד הטלמרקטינג והנציגים שם בפרטים כגון על איזה דגמים יש מבצע ועל איזה אין ומה ההטבות (רוצים שתגיע לאירוע ואז השרביט עובר לאיש המכירות). תבין, מבוצעות אלפי שיחות כמו שעשו אליך ואי אפשר שכל שיחה תכיל בדיוק את המידע שאתה או מישהו אחר זקוק לו, זה מידע כללי ותו לא.

דיברת גם עם נציג המכירות שטיפל בך כשהיית בסוכנות והבנת ממנו שעל הדגם בו אתה מעוניין כנראה לא יהיו הטבות משמעותיות ולמעשה אינו חלק מהמבצע (תהיה הסיבה אשר תהיה).

כשעשית את נסיעת המבחן ניסו בצדק לסגור לך הזמנה כדי שתיכנס ל"רשימת ההמתנה" כפי שאני מבין לפני צבר ההזמנות של אירוע המכירות. גם אמרו לך שאם עד הגעת הרכב לארץ יהיה מבצע עם הטבות על הדגם שהזמנת הן יחולו גם עליך, לי זה נראה הטוב מכל העולמות ואשמח לשמוע איך אתה חושב שאפשר היה להתנהל נכון יותר מבחינתך.

אין לי מושג למה אתה מרגיש מרומה. הבטיחו לך משהו ולא קבלת אותו?

אין הרבה רלבנטיות בין מבצע על דגם לפני יותר מחצי שנה לעכשיו, שוק הרכב מתנהל לפי מלאי והגיל שלו (כמה חודשים עברו ממועד היצור) ולא לפי שנה קלנדרית ולכן כל מבצע לגופו וההטבות בו הן פועל יוצא של מלאי היבואן (כפי שאתה נוכח לדעת במקרה של ה-i35)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני מתחיל להבין שאני מתווכח עם איש יונדאי סמוי וזה נחמד לי.

אם ביונדאי לא מבינים מה קרה פה אז יש כנראה בעיה.

איש הטלמרקטינג התקשר אלי כלקוח של יונדאי. אני כמובן עדיין לא לקוח של יונדאי...... איש הטלמרקטינג ענה לי שכדאי לי לא לערוך הזמנה עד הארוע כי בארוע יהיו מבצעים והנחות. אני מניח שתגיד שאין לכם אחריות על מי שעושה לכם טלמרקטינג כי זו חברה חיצונית.....

אנשי המכירות של יונדאי לא ידעו כמה ימים קודם שאין מבצע על האי 35, אין פה תרמית של הלקוח, סתם טמטום אל מול לקוח שנמנע מלסגור עסקה מתוך ציפיה לעסקה טובה יותר בארוע אליו הוזמן למרות שאינו רלוונטי לגביו........

איש מכירות מנסה למכור לי תנאים של מבצע בזמן שאלה תנאי המכירה השגרתיים רק כי הוא לא יודע שאלה כבר הוצעו לי..... נו... תום לב בודאי שאין פה.

לי אף אחד לא הבטיח שאכלל במבצע במידה וזה יהיה עד הגעת הרכב לארץ.

צריך להדגיש שבסופו של דבר הדברים המשעשעים האלו לא ימנעו ממני לרכוש את הרכב אם כך נחליט. בסך הכל מדובר בהתכתבות של פורום. למען האיזון גם צריך לומר שרוב אנשי המכירות שנתקלנו בהם בכלמוביל בהחלט היו מאוד סימפטיים. ולמען האיזון הכולל צריך לזכור שהאי 35 אינו הרכב הטוב ביותר. הוא אחד מתוך מספר רכבים מעולים הקיימים כיום בשוק והבחירה ביניהם אינה חד משמעית.

מה שלמדתי מהדברים שלך הוא שמכיוון שיש לי רכב ואני לא לחוץ לרכוש כעת רכב חדש יתכן ובהחלט מוטב לי לחכות לימים בהם מלאי היבואן ישתנה וזה יקרה ככל הנראה לאחר המשלוח הגדול של ספטמבר - אוקטובר.

פורסם
מישהו היה בימי המכירות המיוחדים של יונדאי שהתקיימו השבוע ויכול לספר אילו הנחות הוצעו למתעניינים?

בעיקר חשוב לי המחיר שהוצע על ה-I20, אבל כל פרט יהיה נחמד.

תודה!

לגבי ה I10:

60,000 ש"ח על הכביש (כולל רישוי) ובנוסף קודנית ומרימי שמשות

פורסם

אתה מאוד קרוב אבל לא.

מהיכרות עם קספר הלוואי וכל העובדים בתחום היו כמוהו.

והנה מוסר השכל מהשרשור הזה, לקוח חכם יבטל הזמנה ויחכה לחודש אוקטובר למבצע השני שיונדאי מבצעים כל שנה.

עד אז כבר לא תהיה רשימת המתנה ל-I35 והמחיר/רשימת התוספות תשתנה.

אתה פשוט יכול להסתכל על מקרי העבר כמו עם ה-IX35. כאשר הוא רק הושק הייתה רשמת המתנה של יותר מחצי שנה, במבצע האחרון לא רק שהוא נמכר בהנחה אלא עם רשימת אבזור מאוד מכובדת (מעבר לסטנדרט).

פורסם

מה שלמדתי מהדברים שלך הוא שמכיוון שיש לי רכב ואני לא לחוץ לרכוש כעת רכב חדש יתכן ובהחלט מוטב לי לחכות לימים בהם מלאי היבואן ישתנה וזה יקרה ככל הנראה לאחר המשלוח הגדול של ספטמבר - אוקטובר.

לא איש יונדאי אבל כן עובד אצל היבואן (כלמוביל) ומכיר איך דברים עובדים מאחורי הקלעים ולכן מנסה להראות לך זוית ראיה נוספת לשלך.

מדוע אתה כותב "נציג סמוי"? כמה זמן אתה קורא בפורום הזה ומכיר את הנפשות הפועלות כדי לקבוע שמישהו "סמוי"?

אין לי מושג איך הבנת מהדברים שלי שעדיף לך לחכות למשלוח הבא. אם תחכה ותזמין כשהמשלוח הבא מגיע אז הרכב "שלך" עלול להגיע רק במשלוח שלאחריו וכן הלאה. סה"כ החלטה שלך לפי מידת הדחיפות של החלפת הרכב.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

ההצעה שקיבלתי :

טרייד אין על אי 20 2009 עם 40.000 ק"מ יד ראשונה פרטית -זיכוי במחיר מחירון

רישוי,מרימי שמשות ,חיישני רוורס,קודנית,ומקפלי מראות - ללא חיוב

ההפרש ע"ס 36.000 ש"ח ב-36 תשלומים ללא רבית והצמדה

העסקה המוצעת היא לרכישת אי 20 1400 אינספייר 2012

שורה תחתונה, להתקדם בשלוש שנים ללא הוצאת מזומן מהכיס ולשלם 1000 ש"ח לחודש ל 3 שנים.

שווה?

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

לדעתי בהחלט עיסקה שווה (במיוחד לאור המצב העגום בשוק הרכב כרגע) במידה והרכב מספק את צרכיך.

פורסם

חבר'ה, מציע לא להתאכזב.

למעשה המשק נכנס למיתון. אז נכון, בעיתונים הכלכליים לא ממש מדגישים זאת כדי לא להלחיץ את הצבור.

אבל, יבואני הרכב רואים האטה רצינית בפעילות ואתם תראו עוד הרבה מבצעים.

לא למהר ולא להילחץ, יש מספיק לכולם.

וחוץ מזה, כולה יונדאי. מה הלחץ?

• תוכן חדש...