Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מפספס?

בוא תראה איפה אתה מפספס. היית בחימוש אז אתה יודע להעריך כמה עולים חוטי הצתה, עכשיו אתה נזכר לקחת צעד אחורה ולברר מחיר, בנתיים המשפט של איך מוסכים עוקצים מהדהד.

החליפו מצתים בלבד, לא לקחו לא עבודה ולא אבחון ויתכן מאוד שהמצתים שלך היו נראים רע מאוד ודרשו החלפה בין אם פתר או לא פתר את התקלה.

כשחזרת, עבדו כשעתיים וחצי תמימות לבדוק את הרכב כדי לקבוע דיאגנוזה, לא חייבו אותך שקל על העבודה שהושקעה וגם נתנו לך דיאגנוזה נכונה.

מוסך מוצלח לכל הדעות שלא ניסה לעקוץ אותה בכלום, אבל אתה רוצה לשתף, אבל לא בשביל לברר מה קרה כאן אלא בשביל להגיד "תראו אין מוסכים עוקצניים לא יכולים על חימושניק לשעבר".

כך אני רואה את הדברים ולכן זה פספוס גדול.

========================================================

ושוב לצערי אתה מפספס - הפעם בענק.

ושוב אתה נתקע על הקטע שהייתי בחימוש - בחימוש אפשר להיות גם נשק - זה אומר שאני מבין בחוטי הצתה?

לא.

זה אומר שהייתי בסדנאות בחיים וראיתי דבר או שתיים.

אז צא מה מהקטע הזה כי זה לא קשור למציאות.

לגבי הפלאגים - בפעם הראשונה שהייתי החלפתי גם ברקסים קדמיים וכן שילמתי על העבודה של החלפת הפלאגים אך היא נכללה בתוך מחיר החלפת הברקסים כך שאיני יכול לדעת על כמה חויבתי מבחינת החלפת הפלאגים.

מאותו רגע שעזבתי את המוסך ניסיתי לברר כמה עולים חוטים מקוריים אך בשביל לפתור את הבעיה קניתי את מה שיכולתי להשיג במהרה ושיפתור את הבעיה כרגע.

"שעתיים וחצי תמימות" ? מאיפה אתה יודע?? ישבת איתי במוסך?

אולי יותר משעה וחצי לא נגעו באוטו? אולי הלך לי שוב יום חופש בגלל שלא איבחנו נכון בפעם הראשונה את הבעיה??

"לא חייבו אותך"- זו תקלה שלא אובחנה בפעם הראשונה - אם היו מחברים את הרכב למחשב בפעם הראשונה ולא עובדים בשיטה של -" כנראה זה זה מקסימום לא..." לא הייתי צריך לחזור ולהתייבש שם שוב.

""תראו אין מוסכים עוקצניים לא יכולים על חימושניק לשעבר" - יש מצב שיש לך משהו נגד חימשוניקים? - לא התיימרתי להיות מהנדס רכב - סהכ אמרתי שהיתי חימושניק - אתה נתפס פה על משהו לא מובן.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מפספס?

בוא תראה איפה אתה מפספס. היית בחימוש אז אתה יודע להעריך כמה עולים חוטי הצתה, עכשיו אתה נזכר לקחת צעד אחורה ולברר מחיר, בנתיים המשפט של איך מוסכים עוקצים מהדהד.

החליפו מצתים בלבד, לא לקחו לא עבודה ולא אבחון ויתכן מאוד שהמצתים שלך היו נראים רע מאוד ודרשו החלפה בין אם פתר או לא פתר את התקלה.

כשחזרת, עבדו כשעתיים וחצי תמימות לבדוק את הרכב כדי לקבוע דיאגנוזה, לא חייבו אותך שקל על העבודה שהושקעה וגם נתנו לך דיאגנוזה נכונה.

מוסך מוצלח לכל הדעות שלא ניסה לעקוץ אותה בכלום, אבל אתה רוצה לשתף, אבל לא בשביל לברר מה קרה כאן אלא בשביל להגיד "תראו אין מוסכים עוקצניים לא יכולים על חימושניק לשעבר".

כך אני רואה את הדברים ולכן זה פספוס גדול.

מסתבר שהבחור עקץ את המוסך. הוא נכנס למוסך קיבל אבחון ללא תשלום ואז הלך לתקן לבד.

זה קורה לי הרבה במוסך דוגמא לכך:

קליינט שעושה אצלי טיפולים נכנס לאיבחון של מנורת ABS, התחברתי עם הסורק ומסתבר שחיישן ABS קדמי שמאלי מקולקל נתתי לו הצעה לחיישן מקורי חדש של 550 ש"ח כולל עבודה ומע"מ הקליינט סירב ושיחררתי אותו ללא תשלום. אחרי חודש ראיתי אותו הוא סיפר לי שחבר שלו החליף לו אותו , הביא לו מפירוק ב-250 ש"ח.

פורסם

לפני 3 -4 שנים טנדר מאזדה של העבודה אובחן במוסך מאזדה בחיפה( לא נגיד איזה) שהמנוע שלו גמור ואין ברירה אלה להחליף מנוע, לאחר שקיבלנו הצעת מחיר בסביבות 12000 ש"ח , הוצאנו את האוטו מהמוסך, לקחנו אותו למוסך שקר כלשהו שנמצא ליד מקום העבודה שלנו ולא אמרנו לו מה אמרו במאזדה,

חזרנו אחרי יומיים, והאוטו תקין לחלוטין, הוא החליף שם משהו ב2500 ש"ח והאוטו עדיין חי ונוסע ויש עליו 530000 ק"מ

פורסם
זכריה - אתה מתעלם מהעובדה שהיתי במוסך פעמיים!! ופעם הראשונה לא זיהו את התקלה.

משהו לא הסתדר לי עם הביקור הראשון שהחלפת פלאגים ב-50 ש"ח ועוד במוסך מורשה יש פה כנראה טעות עם המחיר. חוץ מזה שבאת שם בסוף של יום עבודה של מוסך כך שבביקור הראשון לא בזבזת יותר מדי זמן לפי הסיפור.

פורסם

משהו לא מסתדר עם כל הסיפור שלו, כותב משהו אחד ואחר כך משנה דעתו וכותב משהו אחר, הכל רשום פה בפיקסלים ברורים.

בקיצור סתם סיפור, רק חבל שמוציא באור שלילי מוסך בלי להבין מה בדיוק קרה פה ומה בדיוק עשו עבורו.

פורסם

מה לא מסתדר לכם ? יש חשבוניות שיכולות להראות את הכל. הפלאגים ללא עבודה עולים 55.80 שח . בשני המקרים באתי על הבוקר . במקרה הראשון הגעתי בשישי בבוקר ונשארתי עד שעת סגירת המוסך ( בזמן שהמתנתי הוחלפו גם ברקסים). אני לא מבין מה הקטע שלכם להגן על המוסך כאילו הוא שייך למשפחה. מה עדיין לא מובן ואיפה שיניתי את דעתי?

פורסם

מה שלי הפריע זה שברגע שהוא שאל אותם- אוקיי אתם מחליפים לי את חוטי ההצתה שלכם , האם אתם מוכנים לקחת אחריות במידה וזה לא הבעיה.

למה המוסכניק אמר לא? הרי הוא עשה אבחון לרכב וגילה שזאת הבעיה אז למה הוא לא מוכן לקחת אחריות?

• תוכן חדש...