Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מותקנים אצלי הרכיבים הבאים באוטו:

קומפוננטים של Macrom 6.5" מקדימה

6x9 של קנווד על מגש

מגבר KAC745 (4x45) של קנווד

Changer של פיוניר

KEH-7450 של פיוניר

בעת נסיעה / עלייה על מפגע בכביש הרמקולים (בדר"כ האחוריים) מתנתקים עד ל-bump הבא. הבעיה כנראה בחיבורי ה-RCA של המגבר - האם יש דרך לחזק אותם ???? אין פטנט יותר מתקדם עם איזושהיא נעילה לקונקטורים ????

פורסם
סביר להניח שהדיסק קופץ. במידה ולא עליך להשקיע בכבל RCA איכותי גם תקבל איכות ובידוד מעולים וגם אמינות של הקונקטורים שלהם. (200-300 לזוג)

יכול להיות אבל הוא אומר הרמקולים האחוריים מתנתקים לרוב!!!

כאשר הדיסק קופץ לא שומעים בכל הרמקולים!!!

לדעתי אתה צריך להשקיע בRCA ברמה טובה יותר.

פורסם

אני מזמין פה את כל מי שרוצה לביתי, שיביא כבל RCA הכי יקר שהוא רוצה ואני מצד שני אביא כבל ב20 ש"ח. אין סיכוי שבמבחן עיוור הוא יצליח להבדיל בין הכבלים.

אתה צריך לבדוק באמת אם זה באמת הRCA. תנסה לבודד את הבעייה. תחליף את הRCA עם הקדמיים ותראה אם עכשיו הקדמיים מתנתקים.

פורסם

לי זה נשמע יותר כמו בעייה שמגיעה מהקונקטורים של הרמקולים.

אם זה מה RCA יכול להיות שהחיבור עצמו לא מחוזק (תעטוף באיזולירבנד) , או שהחיבור בפנים לא מחוזק (לפתוח ולראות איפה הבעייה) או שיש חלק משוחרר בתוך המגבר שגורם לניתוקים (לשלוח למעבדה).

Leon Cupra 2009

פורסם

אייל אתה צודק שבבית סביר להניח שאוזן אנושית לא תמצא הבדל אבל ברכב יש מצבים של השראות ואז כבל ללא הגנה פשוט יוביל רעשים ואפשרות נוספת היא שכבלים עם פוזה של יקרים (אלה שהראש שלהם מתברג ונשלף) יכולים לעשות המון בעיות שכבל מחברה יוקרתית לא היה עושה.

• תוכן חדש...