Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בחו"ל,

יש לי 10K לקניית מכונית,

מרצדס CLK עולה בין 16K-45K

השאלה שלי אם כדי לקחת הלוואה בשביל לקנות מרצדס ב-45, בהנחה שאני ימכור את הרכב תוך חצי שנה וה10K יכסה את הביטוח, הדלק, ירידת המחיר והחלפים במידה והיו

או לחסוך עוד קצת, לקנות את המרצדס הישנה יותר ב-16,000, ולהסתדר עם הביטוח הדלק והחלפים בדרך אחרת.

ושאלה נוספת:

אם לא CLK, איזה רכב תמליצו?

זה חייב להיות אירופאי ולא יפני (למרות שאני מת על טויוטה, אירופאי זה מה שזול פה)

והכי חשוב לא מכונית של ערסים, כמה טובה שלא תהיה

כל הנכתב למעלה מובא על אחריות הקורא בלבד.

פורסם

לא ציינת שנתון או איפה אתה מתגורר.

כל מה שאני יכול להגיד - מרצדסים ישנות עושות בעיות, יקרות לאחזקה בגלל מחיר החלפים הדלק והביטוח.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

קפריסין ותוך חצי שנה אני עובר לארה"ב (אבל זה כבר נושא אחר)

98-2004

פורסם

לא יודע איך השוק בקפריסין,ומה מחירי החלפים,אבל אם אתה מתכנן לקנות רק לחצי שנה,אני מציע לך לרדת מן הרעיון,

תקלה באחד המתגים,מזגן,כיסא חשמלים,גומיות שצריכות החלפה יכולות להיות יקרות(מאוד),אולי פחות יקרות מישראל,אבל עדיין מדובר במחירי פרימיום,עכשיו אם היית נשאר עם הרכב כמה שנים,הסיפור היה משתלם ,כי אומנם עלות כל חלק יקרה,אבל הם מחזקים מעמד יפה את מרוצת השנים.

Porsche 944 turbo

פורסם

הבנתי.

אז איזה רכב הייתם ממליצים בתקציב הזה? (המחירים בקפריסין כמו בארץ רק בין שליש לחצי מהמחיר בארץ)

האוטו צריך להתאים לי לחצי שנה, עם חלקי חילוף לא יקרים לפי מה שנאמר פה.

מה דעתכם על פאסט? שנת 2000-2004

או שאני יצטרך להתפשר על משהו בסיגנון רנו/סיאט?

פורסם

אם ממש בא לך להתפנק על רכב מעניין לתקופה קצרה,הייתי קונה GTI6 ,אני בטוח שיש שם יותר מבחר מאשר בארץ,אולי סליקיה GT4,אולי MR2 ישנה.

Porsche 944 turbo

פורסם

נשמע אופצייה מעניינת (רק קצת יקרה מדי לרכבים חדשים יחסית), אשמח לשמוע עוד רעיונות.

• תוכן חדש...