Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר הלכתי לקנות משהו מאיזה חנות (מיותר שם החנות)

זאת שדרה של 10 חניות לא היה חניה אז חסמתי איזה מדרגות, יש לציין שמישהו חנה שם כבר והוא הלך ואני לקחתי את החניה שלו, יש גם לציין שעוד הליכה של מטר וחצי יש עוד מדרגות

הוא קנה איזה קרטון ונפל לי על המכסה מנוע ושרט לי אותו ממש ב-30 שריטות לפחות עמוקות בתוך הפח

יש לי את הטלפון שלו ואת מקום העבודה שלו לא יותר מזה

אני בקלות יכול לבקש מאחת החניות שם תצלום של החניה אבל האם גם אני אשם שחסמתי את המדרגות ??

אשמח לתשובה אורי

פורסם

הוא נפל במדרגות על הרכב שלך?

הרכב שלך חסם גישה/מעבר?

ראית אותו מניח את הקרטון על הרכב?

יש עדים אחרים שראו?

*יש לך תמונה שממחישה היכן חנית?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן הוא נפל לי על הרכב

כן חסמתי מדרגות

אני לא ראיתי אבל יש לי שתי עדים שכן ראו והן מוכנים להעיד אם זה יעזור

לגבי תמונה אני יכול לבקש מאחת החנויות תצלום אבטחה של החניה אבל אני יעשה את זה רק אם אני יודע אם יש לי קייס

פורסם

אני לא יודע אם יש לך קייס.

לדעתי השאלה היא: האם החנייה מול המדרגות חוקית? כלומר במידה וחנית ליד מדרכה אפורה שמעליה יש מדרגות אני לא חושב שהחנייה לא חוקית (למרות שבחיים לא ראיתי דבר כזה, בד"כ מתחת למעברים יש אדום לבן/מדרכה נמוכה שחנייה עליה משמע חנייה על מדרכה).

אם כמו שהבנתי חנית במקום לא חוקי וחסמת מעבר, ובנאדם שעבר נפל על הרכב שלך, אז לדעתי אין לך קייס ועליך להתלונן רק כלפי עצמך.

מעבר לכך זה גם מעשה לא יפה, יש אנשים עם מוגבלויות או אמאות/אבהות עם עגלות של ילדיהם/ן שחנייתך הייתה מפריעה להם לרדת, לכן להבא השתדל להימנע מכך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...