Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טייזר הכי טוב , אבל לא חוקי בעליל

אפילו שוטרים אחרי שהם עוברים את הקורס

לא מורשים להסתובב איתו שלא במשמרת

מה גם שזה כמו להסתובב עם אקדח ויש לך רק ירייה אחת למחסנית

בכל מקרה , אלה זה נחמד עד ששוטר מוצא את זה ואז זה מוחרם

גז מדמיע, פלפל יהיה האופטימלי עבורך

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואם אתה במצב שאתה לא יכול לברוח (3 סודנים מכתרים אותך בסמטא)?

3 סודנים (אריתראים), מכתרים אותך בסימטה, אין להם מה להפסיד בחיים, הם שיכורים עם בקבוקי בירה.

אופציות:

1. טייזר, יש לו זמן היטענות, נתת מכת חשמל, תגיד ל2 הנותרים להמתין בסבלנות, מעבר לעניין שצריך להגיע למרחק נגיעה.

2. אלה, הם שיכורים, עם בקבוקי בירה שבורים בידיים, רק הרגזת אותם יותר או שאתה 90 קילו על 1.80 ואז מילא.

3. מי שפעם חווה ריסוס של גז פלפל לפנים יבין את ההשפעה, ולא רק בעיניים, אתה פשוט מנוטרל לחלוטין,

אף עיניים שפתיים וכל מה שמזיע.

תסמכו עלי בנושא :).

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

הבחירה היא ספרי פלפל,מנסיון.

אלה טלסקופית-דורשת אימון כלשהו וטכניקה.

שוקר-זמן טעינה ומגע פיזי עם התוקף.

סכין-דורשת אימון כלשהו וטכניקה על מנת לנטרל את התוקף מבלי להרוג/לפצוע בחומרה.

מנסיון-שפריץ אחד של ספרי פלפל בתוך רכב(נלחץ בטעות),אני וחבר שלי מנוטרלים לאיזה חצי שעה(דמעות,קושי נשימה וכ''ו)

בשיפוצים...

פורסם

תודה גיל, אני רק נזכר בזה אני מתחיל להשתעל.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

TRUE STORY ,

מתנדב צרפתי שארז קיטבגים למתגייסות הטריות של נוב' 09 טעה לחשוב שהגז המדמיע שהמתגייסות מקבלות הוא בעצם - דאודורנט ספריי חדשני שמגיע אטום עם כיתוב ענק "TEAR GAS" , שפריץ אחד קטן לבית השחי בחלל יחסית גדול [מחסן מאוורר עם קרוב ל30 מתנדבים בפנים] הביא לקשיי נשימה מסיביים ונטרול חלקי של חלק מהסובבים , אני באמת לא צריך לתאר מה קרה למתנדב.

פורסם

מטומטם. הצרפתים מתעקשים לא ללמוד אנגלית - הוא קיבל שיעור חינם.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לגבי שוקר- יש צורך ממשי לגעת בתוקף. פחות מומלץ למי שאין לו את ה"קהונס".

מה גם שההשפעה שלו קצרה יותר מזו של הגז, וחלשה יחסית על חבר'ה מגודלים.

תלוי איזה עוצמה השוקר, יש כאלה של 4-5 מגה וולט שנמכרים באיזור ה500 שח, ינטרלו לך אפילו מקררים קווקזים של 2מטר על 2מטר. :-)

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

עדיין, צריך פיזית לגעת בתוקף כדי שהכלי יהיה רלונטי.

ואם אין לך בעיה עם זה, אולי אתה אפילו לא צריך את השוקר...

מתחדשת*

פורסם
אקדח גז זה הכי טוב

מרתיע/חוקי/לא מצריך רשיון וגז מדמיע זה מאוד יעיל

מיכל גז!

לא אקדח ולא שום אביזר שדומה לאקדח לצורך הרתעה (מצית).

כאשר תדרש להשתמש באקדח תרסיס כלפי אזרח אחר ייתכן שעובר אורח חמוש יהיה באזור ויחשוב בטעות שאתה הוא המאיים וינקוט בצעדים כלפיך ולא כלפי התוקף האמיתי.

כאשר הוצאתי רישיון נשק לאחר השחרור עשיתי זאת במסגרת קורס נשק ארגוני שכל אחד יכול לעשות. יחד איתי היו חבר'ה לא הכי צעירים ולא הכי מבריקים. אלה לא יעשו חשבון לפני שישלפו נשק במיוחד כאשר מי שעומד מולם חמוש גם הוא.

לפותח השרשור ולכל המתלבטים- לא אלה ולא טיזר ולא שום אביזר אחר רק גז פלפל.

אביזרים כמו אלה וטיזר דורשים לצמצם טווח לתוקף - בניגוד גמור לכל עקרון השרדותי כאשר התוקף חמוש וגם אם לא. (גם נוגד את עקרונות קרב המגע)

אביזרים אלו בידים לא מיומנות לא יגרמו נזק כלל ואף ישמשו כנגד המגן לאחר חטיפה שלהם מהמגן ע"י תוקף מיומן. (המשך בסוף ההודעה)

מהסיבות עד כה אפשר לראות שהסיכוי לשרוד ע"י שימוש באמצעים הללו לא גבוהה במיוחד, לכאן אפשר להוסיף את גורם ריבוי התוקפים (סודנים/אריתראים/ערסים וכו') ואז הסיכויים אפסיים.

הסיכוי לפצוע ממשית את התוקף ואז לעמוד לדין די גבוהים- מכה בראש בעזרת האלה יכולה לגרום לפציעה של התוקף.

וכאן הגבול הדק בין הגנה עצמית לבין שימוש בכוח שאינו סביר. הגבול בין תיק פלילי/מאסר לבין עוד יום בגן החיות.

החסרונות האלו אינם קיימים בגז פלפל.

לא צריך לצמצם טווח לתוקף- ניתן להשתמש ממרחק בתרסיס.

לאחר השימוש התוקף מנוטרל ואינו יכול להשתמש בו כנגדך.

לא דורש טכניקה- מתאים לאנשים ללא הכשרה כלל.

הכלי הטוב ביותר כאשר התקיפה מתבצעת ע"י מספר תוקפים.

אין בו סוללה וגם לא מנגנון מכני/אלקטרוני מסובך שיכול להתקלקל בשעת הצורך.

לא קטלני- זה לא כלי תקיפה אלא כלי להגנה עצמית להבדיל מסכין או אלה.

טיפ לחיים!!

במקרה של סכנה- לברוח. זה לא עושה אותך פחות גבר. זה משאיר אותך חי!

תוקף מיומן הוא אחד

לך את האלה מבלי שתספיק למצמץ.
פורסם
הבחירה היא ספרי פלפל,מנסיון.

אלה טלסקופית-דורשת אימון כלשהו וטכניקה.

שוקר-זמן טעינה ומגע פיזי עם התוקף.

סכין-דורשת אימון כלשהו וטכניקה על מנת לנטרל את התוקף מבלי להרוג/לפצוע בחומרה.

מנסיון-שפריץ אחד של ספרי פלפל בתוך רכב(נלחץ בטעות),אני וחבר שלי מנוטרלים לאיזה חצי שעה(דמעות,קושי נשימה וכ''ו)

מזכיר לי שבמילואים האחרונים, התמודדנו עם הפס"ד בקנה מידה גדול. (נבי-סאלח)

באותו הערב הזאב היה מושבת וקיבלתי אביר ממוגן (לזאב מערכת לפינוי גזים)

התפוצץ לנו רימון גז בתוך האביר - בתנאים האלה זו הייתה סכנת נפשות.

אני הנהג, מושבת לחלוטין (אין אפשרות להזיז את הרכב, היו עוד מלא כוחות לידינו בצומת מרכזית בכפר)

אי אפשר לצאת כי פשוט מפוצצים אותנו בסלעים (זה היה בשעות הערב) אז גם את הזרקור שברו.

לא הייתה חוויה נעימה. מאז כל מי שתופס את הקו הזה, מקבל מסכות אב"כ.

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

• תוכן חדש...