Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי אותו ב1250 כולל התקנה בזאפ , תכננתי להוציא גג 1000 אבל אני אחרוג מעט.

האם הדגם הזה מוכר ? מוצלח ?

הרכב שלי טויוטה פריוס 2008 , המערכת : מגבר lightning audio , סאב 12'' קיקר תיבה אטומה, קומפוננט קידמי JBL .

אני מחפש לשפר את איכות הסאונד באופן משמעותי וחשוב לי USB וMP3 כי המערכת המקורית לא קוראת אפילו דיסק MP3 .

האם יש תפקיד לרדיו (כי יש לי מגבר) והוא ישפיע על איכות הסאונד ? כי אם לא אני אקנה דגם זול יותר או חברה אחרת אם ההבדל היחידי שאקבל הוא תוספת MP3 וUSB

פורסם

כמובן .

אלפיין היא ברמה גבוה יותר מבין שאר החברות.

מוציא צליל יפה ואיכותי.

וכן יש תפקיד לרדיו דיסק .

וישפיע לך על השמיעה.

אני לא יודע על איזה דגם מדובר ה jbl שלך לדעתי הם לא מוצלחים.

ישנם הרבה חברות אחרות שמיצרים רמקולים עם איכות שמיעה בהרבה יותר טובה מהם

לדוגמא : focal 'hertz'moral' וכו' אבל דבר ראשון תילך על הרדיו דיסק ומשם תתבסס על שאר ברכיבים.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

השאלה מה אתה מחפש ברדיו שיהיה לך בו,כיווני אקולייזר? תזמון אלמנטים? וכו'...

או שאתה מחפש HU נטול כל האופציות ושיהיה איכותי כמה שאפשר בתקציב?

אם זה האופציה השניה ,אז זה אחד ה HU שנותנים את התמורה הגבוהה להשקעה,לדעתי שווה.

בהצלחה.

Scan Speak

• תוכן חדש...