Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו סובארו טנדר, 93

330 אלף קילומטר והיא עדיין בחיים , אך מה ? - עושה בעיות הנעה בבוקר - מניעה רק עם צ'וק וזאת רק לאחר מספר נסיונות , ובעצירה בדקות הראשונות של הנסיעה יש צורך למשוך צ'וק שוב כדי שלא תכבה.

בנוסף - צריכת הדלק שלה לפי הרושם שלי היא 1:9 , לא עשינו חישוב מדויק.

אני גר ברמת הגולן.

תודה

ניר

פורסם

יש לי מיצובישי לנסר 92, עם קרבורטור כמובן וצ'וק שעובד על מים.

בעיקרון הייתה לי בעיה זהה לשלך כמעט, רק שאצלי לא הייתי מפעיל צ'וק בצורה ידנית, לדעתי אי אפשר בלנסר.

הלנסר שלי אוטומטית.

הייתי מניע בבוקר אצלי בלי בעיה, אבל האוטו היה נכבה שהוא היה עוד קר ברמזורים ובעמידה בלי ללחוץ על הגז, עד שהוא היה

מתחמם ואז הייתה עוברת הבעיה בדרך כלל.

לקחתי את האוטו למכון קרבורטורים, הוא ניקה וכיוון לי את הקרבורטור שהיה מאד מלוכלך והקשה על האוטו, ואחרי זה הבעיה נפתרה.

אבל, ואני מקווה שזה לא המצב אצלך, אצלי זה לא היה רק בעיה בקרבורטור, ואחרי כמה חודשים החלפתי מנוע.

בעיקרון, מהניסיון שלי, זה העיד על קרבורטור שהיה צריך כיוון וניקוי אצל אחד שיודע מה הוא עושה.

פורסם
יש לנו סובארו טנדר, 93

330 אלף קילומטר והיא עדיין בחיים , אך מה ? - עושה בעיות הנעה בבוקר - מניעה רק עם צ'וק וזאת רק לאחר מספר נסיונות , ובעצירה בדקות הראשונות של הנסיעה יש צורך למשוך צ'וק שוב כדי שלא תכבה.

אני גר ברמת הגולן.

תודה

ניר

צ׳וק ידני? אולי הוא פשוט צריך יותר זמן?

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

פורסם
יש לנו סובארו טנדר, 93

אני גר ברמת הגולן.

תודה

ניר

ניר שלום רב !

הקרבורטור שלך זקוק לשיפוץ נקוי וכוון.

יש לי כעת במאזן כ5 לקוחות בעלי טנדר סובארו, שהגיעו אלי לנתניה.

כולם מדווחים על שיפור מידי ומהותי, בתצרוכת הדלק בתאוצה הטנדר, והגבה מהירה ומורגשת ללחיצת דוושת התאוצה.

כולם מדווחים על התנעה במכה ראשונה בבוקר עם משיכה קלה של הצוק והחזרתו מידית, כולם מתחילים בנסיעה מיד לאחר ההתנעה בין חצי דקה לדקה מההתנעה.

צריכת הדלק אצלם נעה בין - 12 ל14 קילומטר לליטר בטנדר, בנסיעה בין עירונית, ללא ארגז, ועם מנוע 1600.

גלוי נאות :אני בעל מכון קרבורטורים בנתניה.

קרא כאן:

http://www.subaruholic.co.il/showthread.php?t=284

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
יש לנו סובארו טנדר, 93

אני גר ברמת הגולן.

תודה

ניר

היי ניר

אחרי בדיקה מקיפה אני ממליץ לך לפנות למוסך מורשה על מנת לבדוק את הבעיה לעומק ולקבל פיתרון.

בקישור הזה תוכל למצוא מספר מוסכים מורשים באזור המגורים שלך: http://bit.ly/JyS5AX

אייל מסובארו.

פורסם
ניר שלום רב !

הקרבורטור שלך זקוק לשיפוץ נקוי וכוון.

יש לי כעת במאזן כ5 לקוחות בעלי טנדר סובארו, מרמת הגולן, שהגיעו אלי לנתניה.

כולם מדווחים על שיפור מידי ומהותי, בתצרוכת הדלק בתאוצה הטנדר, והגבה מהירה ומורגשת ללחיצת דוושת התאוצה.

כולם מדווחים על התנעה במכה ראשונה בבוקר עם משיכה קלה של הצוק והחזרתו מידית, כולם מתחילים בנסיעה מיד לאחר ההתנעה בין חצי דקה לדקה מההתנעה.

צריכת הדלק אצלם נעה בין - 12 ל14 קילומטר לליטר בטנדר, בנסיעה בין עירונית, ללא ארגז, ועם מנוע 1600.

גלוי נאות :אני בעל מכון קרבורטורים בנתניה.

קרא כאן:

http://www.subaruholic.co.il/showthread.php?t=284

בברכה

צביקה

בטעות ננשמט לי בטעות המיקום רמת הגולן, מתגובתי הקודמת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...