Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרובכם בוודאי שמעתם. "מירס" נרכשה על ידי פטריק דרהי, הבעלים של חברת הוט, על מנת למזגה לתוכה.

כרגע, ישנו פיילוט לפני עליה רשמית לאוויר. שמה שונה ל"הוט-מובייל". עד כאן העובדות.

עכשיו, על פי פרסומים שונים, החברה החדשה מתכננת להציע חבילות בלי הגבלה (על שיחות והודעות ולא כלכך ברור לגבי הגלישה) בעלות של 120-130 ש"ח, על פי חלק מהפרסומים.

האם מישהו יודע מתי צפויה ההשקה באופן רשמי?

פורסם

אני מניח שבמסגרת ההשקה של הרשת, תתקיים מסיבת עיתונאים, כנהוג במקומותינו. לכן, זו שאלה שראויה להישאל.

פורסם

לדעתי הם איחרו את הרכב, שלושת מפעילות הסלולר המסורתיות כבר חסמו את השוק, לשלושתן יש כבר חבילות בלי הגבלה או בלי הגבלה מעשית (לצרכי המשתמש).

את השוק הדיסקאונט הם חסמו דרך רמי לוי (פלאפון), הום מוביל (סלקום) ו you mobile (או שם דומה של מגה ופרטנר).

קשה לי להאמין שהמפעילות החדשות (מירס וגולן טלקום) יזכו לקבלת פנים חמה בשוק, בעיני סביר להניח שהם יתקשו לכסות את השקעות הענק הנחוצות לצורך הקמת רשת סלולרית.

פורסם

אם מדובר על 120-130 ש"ח, לחבילה בלי הגבלה. זה עדיין הרבה יותר זול, ממה שמוצע כרגע דרך סלקום ופלאפון שהן 2 החברות הסלולריות היחידות כרגע, לפי הבנתי, המציעות חבילות בלתי מוגבלות.

לכן, אם המחיר יהיה כזה. הוא אמור לקסום להרבה אנשים.

פורסם

על פי פרסומים בעיתונות (נדמה לי ynrt או כלכליסט) ר כרגע פיילוט שבו אנשים קיבלו כרטיס SIM של הוט טלקום, אבל עם מספר בקידומת 057.

עדיין ממתינים להשקת 053 וכמובון התוכניות של חברה זו.

בינתיים יש להצטייד בסבלנות ורצוי גם במכשיר UMTS 850/2100 (רוב הרשת, בשנים הראושנות, תתבסס על נדידה פנימית על גבי רשת פלאפון).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במידה ויש לי מכשיר שתומך ב UMTS 2100 אבל לא ב UMTS 850 (אגב, ב GSM 850 כן תומך), מה המשמעות? המגדלים שמשדרים ב 850 כאלה נפוצים שזה ישפיע בכלל? במידה וכן, הקליטה לא תהיה אידיאלית או שיהיו איזורים בלי קליטה בכלל?

גילוי נאות: אני הולך להשתתף בפיילוט ושוקל לנייד את המספר שלי מסלקום. כרגע קיבלתי מספר עם קידומת 057 אבל רק כי לא רציתי לנייד את המספר הקיים שלי.

"ai motoare capul doare"

פורסם

1. יש אזורים שבהם לא תהיה לך כל בעיה, יש אזורים בהם לא יהיה לכ כיסוי.

2. אולי תפרט איך הצטרפת לפיילוט, ובאיזה תנאים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העובדים במירס כבר בפיילוט כמה חודשים עם sgs2.

120 שח ללא הגבלה ואני עובר מרמי לוי אליהם, יותר משתלם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תנאים מצויינים. איך הצטרפת (טכנית - האם אתה לקוח פרטי או עסקי, לאן פנית, האם נדרשת להפניה ממישהו וכו')

פורסם

אני לא חושב שישנו מחיר רשמי. מהפרסומים מדובר על לקוחות קיימים שמשמשים נסיינים בפיילוט ומקבלים חבילה ללא הגבלה בחינם. רק נכתב שעליהם לרכוש סים בעלות של 39 ש"ח.

פורסם
לדעתי הם איחרו את הרכב, שלושת מפעילות הסלולר המסורתיות כבר חסמו את השוק,.

את זה אמרו ב-1998 על פלאפון וסלקום, לקראת כניסתה לשוק של אורנג' - ואז באה אורנג' ועשתה בית סר לשיווק - עם הצלחה מסחררת למרות תמחור יחסית יקר. אינינו יודעים איזה יתרונות מסריים או טכנולוגיים או אחרים יביאו הוט וגולן.

• תוכן חדש...