Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני מס' שבועות כתבתי מודעה בעניין 2 סוגי רכבים שאני מתעניין

כרגע הגדלתי את האופציות, התקציב שלי נע 30,000-40,000

הרכבים שאני חושב עליהם כרגע הם:

פולקסווגן פולו, גולף (אוטומט)

מאזדה 3 - ספיריט

הונדה

סקודה פאביה הקטנות עם הסנרוף

מחפש את הרכבים האלה בשנים 2004-2006 (כמובן אם נכנס בתקציב) אוטומט רכב ספורט 4 דלתות עם סנרוף

האם התקציב שלי יספיק לאחד הדגמים שציינתי ?

איזה סוג רכב ממה שציינתי אתם ממליצים לי מבחינת? (ביטוח,טיפולים,דלק,אמינות,נוחות וכו')

תודה

פורסם

הסיויק אני חושב נכנסת בתקציב ויש לה סאן רוף באחד הדגמים , אבל שתדע מה שרשמת אלה הם לא רכבי ספורט , אלא משפחתיות .

פורסם

אני חושב שאתה לא סגור על עצמך וככה אי אפשר לעזור לך. וגם נראה לי שאתה לא מבין את המושג "אוטו ספורט" ובמיוחד את המשתמע מעלויות האחזקה שלו. חוץ מזה שהתקציב שלך נמוך ל"אוטו ספורט" במצב נורמלי. תכתוב מה השימושים שלך ברכב, ומה הציפיות שלך. לאחר מכן תיסגר לפחות על קטגוריה, לדוגמא משפחתית כמו מזדה 3, סופר מיני כמו פביה , מיני כמו אלטו. לאחר שתחשוב על כל זה יהיה יותר פשוט לעזור לך.

פורסם

זהו שאני לא סגור אני פתוח לשוק

אני לא נעול על רכב אחד או שתיים

הרכבים שציינתי למעלה אלה הרכבים שאני מחפש

מבחינת עלויות אחזקה אני שואל אותכם כי אני לא יודע ?

וצא מנקודת הנחה שאני לא יודע מזה רכב ספורט, אז בוא נרד מהעניין של רכב ספורט

תודה

• תוכן חדש...