Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה נוהל יום העצמאות שלי- אני קורא לו "נוהל אח"י מתוגבר" ( למי שלא יודע מה זה אח"י- אחזקה יבשה)

1. שטיפה יסודית של הרכב פלוס ווקס.

2. חניית הרכב ב"חנייה הסודית" - ליד הבית שלי יש מן ריבוע לא בנוי עם גישה מוסלקת שנמצא בין שני בניינים- ילדים לא יודעים על קיומו.

אני בספק שהעירייה יודעת על קיומו:lol:, לכן רק חולי רכב מושפעים כמוני ועוד כמה מחנים שם את הרכב ביום העצמאות וגם בל"ג בעומר.

3. כיסוי חיצוני של הרכב.

4. שינון פנקס התירוצים מול חברים, למה אני לא יכול להוציא את הרכב ביום העצמאות. בשנים האחרונות הם פשוט לא מבקשים יותר כי יודעים שזה לא יקרה. חוץ מזה גם ככה אני אוהב לשתות לכן זה ממש לא בא בחשבון.

נהגי המוניות כבר מכירים את הסריטה שלי ושואלים בעצמם האם דאגתי לרכב גם השנה? התשובה היא כמובן- כן !:-D

אגב ולמען ידע כללי- ספריי השלג נכון להיום (אחרי בדיקה אתמול) הוא תרסיס ניקוי כללי לתנורים ביתיים !

כל מגע שלו עם צבע הרכב פוגע בצבע בצורה קשה מאוד.

ברגע מישיהו מתיז ספריי שלג על רכב, הוא בעצם התיז מסיר שומנים עם הצבע ! ראו הוזהרתם !

זמין 8)

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלי הבעיה לא קיימת השנה בגלל שאני עובד כל החג והרכב שלי חונה בחנייה סגורה. :-(

אבל לפני שנתיים כיסו לי חצי מהרכב בזבל הזה, וממש לא עלה לי חיוך כמו שאחד החברים אמר פה, אלא להפך, עלה בי רצון עז לשים יד על מי שעשה את זה ולשבור לו איבר כלשהו בגוף.

V5

פורסם

אגב ולמען ידע כללי- ספריי השלג נכון להיום (אחרי בדיקה אתמול) הוא תרסיס ניקוי כללי לתנורים ביתיים !

כל מגע שלו עם צבע הרכב פוגע בצבע בצורה קשה מאוד.

ברגע מישיהו מתיז ספריי שלג על רכב, הוא בעצם התיז מסיר שומנים עם הצבע ! ראו הוזהרתם !

אז אני רואה שהרבה לא השתנה מאז הילדות שלי, אז זה היה קוטל ג'וקים והיום ספריי לתנורים-לצעריה אין כמו מוח של יהודים שרוצים רק כסף!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
כיף להשחית רכוש של אחרים ולהותיר נזק.

העיקר שהילד יהנה, את היתר אפשר לתקן עם כסף, נכון??

זה לא משחית דבר, אם תשאיר את זה על הרכב שבוע אולי זה יגרום נזק אבל בשביל יום שלם לא קרה כלום.

די לבכות, תנו להנות.

פורסם
זה לא משחית דבר, אם תשאיר את זה על הרכב שבוע אולי זה יגרום נזק אבל בשביל יום שלם לא קרה כלום.

די לבכות, תנו להנות.

אין בעיה, בכיף, איפה אתה חונה, אני מגיע עכשיו עם 5 ספריי שלג ו- 5 ספריי חוט. נהפוך את הרכב שלך ל- :sissies:

זמין 8)

פורסם

די לבכות, תנו להנות.

אין לי בעיה שתהנה, תצייר על הרכב שלך, תשתין עליו, תחרבן עליו ומצידי תצלם את זה לפורום כדי שכולנו נהנה.

אבל עד לרכוש אחרים, אין לאף אחד שום זכות. בין אם זה גורם נזק ובין אם לא.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ברור שזה לא כיף למצוא את הרכב שלך מלא בספריי אבל אני לא חושב שזה סיבה להפסיק למכור ספרי. אני כל שנה קונה ספריי אם עוד כמה חברים ועושים מלחמת ספריי תגידו ילדותי תגידו מה שאתם לא רוצים אבל אנחנו נהנים ועושים את זה במקום שאין בו מכוניות או שום דבר ולא פוגעים באף אחד(חח לפי מה שכתבתם אנחנו הורגים את עצמנו אז אולי נפסיק לאאא:twisted: ) ולפי דעתי להפסיק למכור ספריי זה כמו להגיד להפסיק למכור מכוניות כי יש אנשים שפוגעים באנשים אחרים ואנשים נהרגים ולא שומרים על כללי בטיחות וכול'....

פורסם

הייתי עכשיו אצל קרובי משפחה שלי,

עזרתי להם לבדוק קצת כמה דברים ברכב (שמן, מים וכו'),

גילינו סימנים של שאריות של ספרי קצף, גועל נפש של התנהגות, אמרתי להם שכדאי שימהרו לקחת את הרכב לשטיפה בהקדם האפשרי, בנתיים שפכתי שם קצת מים כדי למזער נזקים, מזל שזה רק על הפלסטיקה של הטמבון הקדמי ולא על הצבע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפני שנתיים מישהו ריסס לי על המשאית - גריל ניקל יפהייפה הפך להיות זוהמה,

תפסתי אותו בשעת מעשה וריססתי את כל הספרי עליו, - בעיקר בתוך הפה והאוזן, - שירגיש מה שה-Kenworth

שלי הרגישה, ימח שמו! - מי שמוכר את זה צריך לעכל לו את החשבון בנק,

אני מאמין שזה יכסה כמה צביעות חדשות ומעניינות לרכבים:

6903840009_large.jpg

04.jpg

1950ford.jpg

expHEMI.jpg

cool-car-paint-jobs-9.jpg

cruise_in59.jpg

CJ-7%20&%20dulely.jpg

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
אני לא אתנצל על משהו שעשיתי, ואני בטוח שלפחות חצי מהמגיבים פה גם עשו שהם היו קטנים.

כיום - לא אעשה זאת, ואת הילדים שלא אחנך לרסס ילדים אחרים ולא רכבים, אם הם רוצים שירססו תרכב שלי.

ומה אמרתי? שאין לי בעיה שירססו תרכב שלי? סבבה, אני ממשי בדעה שלי, הלוואי והייתי קם והרכב שלי היה לבן מספריי שלג.

אני לא אומר שאתה בסדר או לא.

אבל תתרגל, בפורום דרך המיקלדת כולם אוהבי אדם, מחבקי עצים, מאכילים חתולים.

קמים שעולה אדם מבוגר לאוטובוס, לא עוברים את המהירות המותרת, עוצרים בכל עצור.

הילדים שלהם תמיד אומרים תודה ובבקשה, תמיד יעזרו לחלש, לעולם לא יפגעו באף אדם.

להמשיך...

חבל שלא רואים את זה ברחובות.

הרבה פה כתבו מה הם היו עושים לילד שמרסס.....ממש מודלים לחיכוי.

גם אני היתי ילד שקנה ושיחק עם ספרי קצף....

גם אני גנבתי פעם שוקו מהמכולת, רק שאבא שלי תפס אותי....והיתי צריך לחזור למכולת, להחזיר את השוקו ולבקש סליחה.

מספיק עם הצביעות הזאת.

שהיה לכם יום טוב.

פלג_

פורסם

פלג,

אני לא רואה שום סיבה שבנאדם שאומר משהו לא יעמוד מאחוריי זה,

איזו סיבה יש לבנאדם לכתוב שהוא אנושי או הגיוני ולא הורס לאנשים אחרים רכוש?

סתם מתוך שעמום?

אני סבור שרוב האנשים שכתבו את זה באמת מתכוונים לכך. אני באופן אישי כן מתכוון לכל מה שכתבתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

להמשיך...

גם אני גנבתי פעם שוקו מהמכולת, רק שאבא שלי תפס אותי....והיתי צריך לחזור למכולת, להחזיר את השוקו ולבקש סליחה.

מספיק עם הצביעות הזאת.

שהיה לכם יום טוב.

פלג_

אדון פלג היקר, אני מבטיח לך שמילות כזב מעולם לא יצאו ומעולם לא ייצאו מפי, אני לא בנאדם שנוטה לדבר על עצמו לטובה, אבל מה שכן, אני כבן 17 בוגר נפשית ובנאדם הרבה יותר הוגן מהרבה מאד מבוגרים שעברו דברים בחיים שלהם.

בחיים שלי לא העזתי להזיק לרכוש של בנאדם אחר, בחיים שלי לא הרמתי שקית שוקו או אפילו סוכריה קטנה ממכולת, כשאני חייב לחברים כסף אני לא מסוגל לישון בלילה.

כשאני רואה שאנשים מרססים קצף לבן על מכוניות של אחרים, אני נגעל, וכשאני מוצא ילד שכזה אני לא ארים יד עליו לעולם, אלא אחפור לו כמה שדרוש על כמה שצריך לכבד רכוש של אחרים וכמה שזה פוגע ברכב.

אני הבנאדם האחרון שאתה יכול לקרוא לו צבוע, והאמת, אני נפגעתי באופן אישי כי לאף אחד אין זכות לערער על מילים שאני אומר מהלב.

ורק לגילוי נאות, אני אוהב אדם, שותף לפעילות התנדבותית במסגרת משא"ז ובמסגרות ארגוני זכויות בעלי חיים ואיכות סביבה. וכמו כן, יש לי שמונה חתולים בגינה, ואחת בבית.

עוד אין לי רישיון, אבל כשאני רואה אנשים שלא עוצרים בעצור נצבט לי הלב, כשאני רואה אנשים שנכנסים באין כניסה אני מקלל אותם כל עוד נפשי בי, וכשאני רואה חבורת פרחחים מגיעים ל60 קמ"ש במגרש חנייה ומרימים בלם יד אני מתקשר למשטרה, לא כי יש בי את הגנים של ה"מנאייקים" כמתנדב משא"ז, אלא כי מדובר בסכנת חיים- ילדים בני 18 עם i20 הם לא בדיוק אנשים שעברו קורס בנהיגה מתקדמת, אלא סתם חבורת אידיוטים שמחפשים ריגושים.

אשמח לשמוע התנצלות, שבוע טוב.

פורסם

להמשיך...

מספיק עם הצביעות הזאת.

שהיה לכם יום טוב.

פלג_

כולנו היינו ילדים, וילדים עושים שטויות מי יותר ומי פחות.

אני לא מתרעם על מעשים שנעשו, אלא על היחס לזה בהווה, כמבוגר. ומה לעשות, היחס לזה כהורה מחלחל גם לילד, גם אם לא התכוונת.

תאר לך שאבא שלך היה מגיב לזה בזמנו כך: "כולה שוקו, איזה כסף בדיוק הלך לבעל המכולת אפילו לא 10 שקל, אני מבין שגם זה כסף ואין לזלזל, אבל לא יקרה כלום אם הילד שלי קצת יעשה שטויות"

זו דעה אישית שלי, ואיזה כסף בדיוק ילך לך, ה10 שקל על שטיפה במצב הכי גרוע (או 20-30) במקומות יקרנים, אני מבין שגם זה כסף ואין לזלזל, אבל לא יקרה כלום אם קצת תשמחו ביום העצמאות.

שוב, זו דעה אישית שלי בלבד ואני יודע שאני יוצא נגד פאנטים של רכב כאן בפורום.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
אדון פלג היקר, אני מבטיח לך שמילות כזב מעולם לא יצאו ומעולם לא ייצאו מפי, אני לא בנאדם שנוטה לדבר על עצמו לטובה, אבל מה שכן, אני כבן 17 בוגר נפשית ובנאדם הרבה יותר הוגן מהרבה מאד מבוגרים שעברו דברים בחיים שלהם.

בחיים שלי לא העזתי להזיק לרכוש של בנאדם אחר, בחיים שלי לא הרמתי שקית שוקו או אפילו סוכריה קטנה ממכולת, כשאני חייב לחברים כסף אני לא מסוגל לישון בלילה.

כשאני רואה שאנשים מרססים קצף לבן על מכוניות של אחרים, אני נגעל, וכשאני מוצא ילד שכזה אני לא ארים יד עליו לעולם, אלא אחפור לו כמה שדרוש על כמה שצריך לכבד רכוש של אחרים וכמה שזה פוגע ברכב.

אני הבנאדם האחרון שאתה יכול לקרוא לו צבוע, והאמת, אני נפגעתי באופן אישי כי לאף אחד אין זכות לערער על מילים שאני אומר מהלב.

ורק לגילוי נאות, אני אוהב אדם, שותף לפעילות התנדבותית במסגרת משא"ז ובמסגרות ארגוני זכויות בעלי חיים ואיכות סביבה. וכמו כן, יש לי שמונה חתולים בגינה, ואחת בבית.

עוד אין לי רישיון, אבל כשאני רואה אנשים שלא עוצרים בעצור נצבט לי הלב, כשאני רואה אנשים שנכנסים באין כניסה אני מקלל אותם כל עוד נפשי בי, וכשאני רואה חבורת פרחחים מגיעים ל60 קמ"ש במגרש חנייה ומרימים בלם יד אני מתקשר למשטרה, לא כי יש בי את הגנים של ה"מנאייקים" כמתנדב משא"ז, אלא כי מדובר בסכנת חיים- ילדים בני 18 עם i20 הם לא בדיוק אנשים שעברו קורס בנהיגה מתקדמת, אלא סתם חבורת אידיוטים שמחפשים ריגושים.

אשמח לשמוע התנצלות, שבוע טוב.

נתחיל בזה שאם נפגעת אני באמת מתנצל.

אך שים לב שאין בהודעה שלי כל שיוך לאף אדם.

ושי פה שלושה עמודים מלאים.

יותר מיזה אין לי כל בעיה עם ההודעה הראשונה שלך, יכול להיות שגם אותי זה היה מרגיז לחזור ולראות את כל הרכב שלי מרוסס.

ויכול להיות שגם אני הייתי אומר לעצמי בלב "איזה ילדים חארות".

אבל בדיוק שתי דקות אחרי היתי חושב על זה, והיתי אומר לעצמי, וואלה ילדים, חלקם אפילו בני 5-7.

אותי לימדו מה זה כסף, בכיתה ב', שהיתי עובד אצל אבא שלי בתמורה ל 8 ש"ח ליום, שהסנדביווץ היה עולה לי 5.

וזה בדיוק מה שמבדיל בינינו המבוגרים לבין ילדים.

אני אבא טרי בן 27, יש לי בת, בת חודש. יש לה ימים שהיא יכולה לבכות 3-4 שעות בלי הפסקה (גזים). אותי זה לפעמים יכול להרגיז, אישתי אומרת תמיד וצודקת. היא בסך הכל בת חודש, לא עושה שום דבר בכוונה, איך אתה יכול להיתרגז.

ואני מבטיח לך שעם היא תגנוב שוקו מהמכולת, אני לא אראה בה פושעת, אני הסביר לה למה זה לא בסדר, וזה היה השעור הראשון שלה. ואשמח מאוד שהיא למדה אותו שהיא בת 6-7, ולא יותר מאוחר.

אני מקווה שהבנת את כוונתי, ואני שוב מתנצל אם הרגשת שזה אישי כלפיך.

פלג

• תוכן חדש...