Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

הציעו לנו פיאט גרנדה פונטו מיד פרטית עם 155000 ק״מ.

כל הטיפולים בוצעו בזמן והרכב נוסע כמו חדש.

הפחד שלי הוא הגיר הרובוטי, יש ממה לחשוש? או שבדר״כ המ מחזיקים מעמד יפה?

איך הביצועים של הפיאט עם מנוע 1.4 מאשר מאזדה 3 נניח 1.6?

אשמח לתשובות

תודה מראש,  

תמיר.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם נסעת פעם ברכב עם גיר רובוטי? אם לא מציע לך לנסות לפני שתחליט, איזה שנה הרכב

כי נראה לי שהקילומטראז' קצת גבוה, האם זה מספק אותך?

פורסם

מחירון זה טוב ויפה, אבל בעוד 3-4 שנים תוכל למכור אותה במחיר מופלא של 10 אלף שקל, ובמשך השנים האלה תסתבך עם החלפה של מלא רכיבים עקב הקילומטראז'.

אם לאחר כול זה שווה לך לקנות את הרכב ב-40 אלף, בכיף. חברת ההשכרה תגיד רק תודה.

פורסם

טוב שלא הגזמת, 10 אלף אחרי 8 שנים על הכביש.... אפילו הספייס נמכרת בכמעט פי 2 מזה אחרי 8 שנים על הכביש.

מה שכן, אני לא ממש ממליץ בגלל הקילומטראז' הגבוה מאוד. זו נסועה של רכב דיזל....

פורסם

אני לא הייתי חושב אפילו על רכב עם 155K ק"מ לאחר 4 שנים, והם מורידים רק 8K ש"ח כשהם צריכים להוריד לפחות 20K ש"ח.

פורסם
המחירון סביב 48 אלף ומשוכלל לוי יצחק הרכב עומד על 40 אלף. אז איך הורדת 15 אלף?

הרכב עם קילומטרז' מוגזם וגם כך לא הולך במחירון,

הוא צריך להיות זול בצורה קיצונית כדי שישתלם להכנס לזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא הגזמתי. תיכנס ליד 2 ותיראה בכמה נמכרת פונטו ספייס 2003. ולאחר שתיראה, תגיד לי כמה אתה מוכן לשלם על פונטו כזאת עם למעלה מ-200K על השעון?

פרטיות? המחיר הכי זול שאני רואה זה בסביבות ה 12,800 ל 2003 עם קילומטראז'ים של 170-190 אלף.

השכרה עם 170+ נמכרות ב 11,500 מהחלק התחתון של הלוח (חברות/מגרשים)

אני? לא הייתי נוגע ברכב כזה, ולכן גם המלצתי לפותח הדיון שלא לגעת.

פורסם

הקילומטראז' גבוה.

בדבר החששות מהגיר הרובוטי, צריך שיהיו לך. אם בכל מקרה תרצה לזרום עם הרכב לבדיקה, בדוק מול מוסך פיאט מורשה את ההיסטוריה של הגיר (משאבה חשמלית, מוח הידראולי, קלאץ' וכיוצ"ב) ותראה אם אחד או יותר ממכלוליו המרכזיים הוחלף בעבר.

אם לא הוחלף דבר, בפירוש מדובר בפצצה מתקתקת שעלולה לעלות לך הרבה מאוד כסף, והייתי ממליץ לך בחום לרדת מהרעיון.

בשביל הרפרנס, בסוף אפריל השנה רכשתי גרנדה רובוטית 07' שהכל איתה היה תקין נכון למועד הבדיקה - יד פרטית, טיפולים גדולים בזמן, מכלולים ושילדה במצב תקין ע"פי "מבדק" בהרצליה ונקיה חיצונית.

בוקר אחד מלפני שבוע הגיר מחליט לרוקן את כל השמן על הכביש לאחר כ 5 דקות נסיעה ואני נאלץ לגרור את הרכב ל"שמשון" ביהוד ולשמוע שעלות התיקון היא כ 10,000 ש"ח(!) - לשם הבהרה, מדובר רק במוח ההידראולי של הגיר ולא בגיר על כל מכלוליו. לצורך העניין, משאבה זה סיפור של עוד כמה אלפים טובים (אבל היא לבינתיים בסדר ומתברר שגם הוחלפה כבר בעבר).

פשוט מרפי במיטבו - 20% מהעלות שהוצאתי על הרכב מלפני חודשיים אני נדרש לשלם כעת בכדי שהרכב יחזור לנסוע. :למהלאקניתיi10דנדשה:

תעשה את החושבים שלך, ובהצלחה.

פורסם

ברור שיש ממה לחשוש.

הקילומטראז' מאוד גבוה.

הרכבים האלה נמכרו בחברות השכרה במחיר של 45K לפני שנה בערך. העובדה שהרכב "פרטי" לא הופכת אותו לפחות זונה מרכב השכרה. מה עוד, שאלה מחברות ההשכרה נמכרו בסביבות ק"מ של 100K, לא 150K.

אני לא יודע אם דווקא התיבה הרובוטית היא מה שצריך להרתיע אותך. אתה צריך לחשוש מהעובדה שהרכב הזה שווה כיום סביבות 40K ובעוד שנתיים-שלוש, כשאתה תתקרב ל-200K - לא יהיה ניתן למכור אותו כלל...או במחיר זנות כלשהוא.

אני נוסע על ספייס ליסינג לשעבר, ואני מתקרב עכשיו ל-140K למודל 2006 - וזה נראה לי די הרבה ק"מ - אז בטח ובטח שגרנדה עם גיר רובוטי, שנסעה 15K יותר ונמצאת על הכביש שנה פחות, תהייה יותר מועדת לתקלות בלאי.

המלצה אישית - המשך הלאה. יש לא מעט גרנדה שמורות היטב.

פורסם

למען האמת הציעו לי את הרכב ב30 אלף במסגרת פיצוי על רכב אחר שקניתי.

עניין האמינות ממש מפחיד אותי. פעם 150 אלף במאזדה היה נחשב סביר ויש לרכב עוד הרבה לחיות

תמיר.

פורסם

אף אחד לא טען שאין אמינות. פשוט החלק האפקטיבי של חיי הרכב כבר מאחוריו.

זה לא אומר שמחר בבוקר אתה צפוי לתיקונים איומים ונוראים, פשוט גובר הסיכוי לתקלות.

עדיין הייתי מעדיף גרנדה 2007 עם 150 אלף ק"מ על פני מאזדה 2002 עם 150 אלף ק"מ.

ב-30 אלף ש"ח השד לא נורא כ"כ ואם הרכב עובר בדיקה באופן תקין הייתי לוקח אותו. קח בחשבון שיהיה קשה למכור אותו וכנראה שתצטרך לבצע עסקת טרייד אין כלשהיא כשאתה קונה את הרכב הבא עוד X שנים.

• תוכן חדש...