Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

הנעתי היום מאזדה 3 שנת 2008 בעזרת כבלים, חיכיתי מספר דקות שהמצבר יטען, כיביתי את הרכב, ושוב הנעתי בהצלחה.

אחרי 4 שעות שוב הרכב לא הניע - מסקנה שלי שהלך המצבר (ולא הסטרטר כי הצלחתי להניע את הרכב מקודם בלי כבלים).

מה תאריך הייצור של המצבר והאם צריך להחליף אותו?

IMG_20120421_205102[1].jpg

IMG_20120421_205211[1].jpg

פורסם

תגיד יפה תודה למצבר בן 4 ותקנה חדש.

אמור לעלות בסביבות 400 ש"ח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• ספונסר פורום
פורסם
נראה לי שהמצבר מקורי, אוטודאטא אומר שצריך לך מצבר 52 אמפר

אוטודאטה מטעים - הם מציינים קיבול ל 5 שעות אבל מקובל למדוד קיבול ל 20 שעות פריקה כלומר בערך 60AH.

המצבר המצולם הוא בערך 65AH (התקן היפני 80D26L שונה מתקן הקיבול המקובל באירופה ובארץ)

בארץ מקובל להתקין 60AH במזדה 3

יש דגמים של מזדה 3 למשל (BK) שבאו לארץ עם אלטרנטור חלש יחסית ובהם לא כדאי לרדת מהקיבול המקורי

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

אמנם רוב הסיכוים שהבעיה היא במצבר אבל בכל זאת הייתי מבקש מהחשמלאי שיבדוק טעינה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
אחרי 4 שעות שוב הרכב לא הניע - מסקנה שלי שהלך המצבר

המסקנה שלך קצת נמהרת. כדאי לך קודם כל לעשות כך:

פנה לחשמלאי כדי לבדוק זליגת זרם, לבדוק טעינה ולבדוק את המצבר עם מכשיר עומס.

ורק אחרי בדיקה כזו להחליף מצבר.

כי אם יש לך בעית זליגה, ותחליף מצבר - המצבר החדש יהרס במהרה, ואז תצטרך גם לתקן את התקלה המקורית וגם לקנות מצבר חדש פעם שניה (או שלישית, ורביעית... כבר היו דברים מעולם).

בהצלחה.

דני

פורסם

בשלב ראשון - הקוטב השלילי מלוכלך מאוד, יש לפרק את הנעל-כבל, לנקות אותה היטב ולהרכיב מחדש. רק אז יש לבצע בדיקה של המצבר\טעינה וכד'. מצבר בן 4 זה מכובד אבל מוקדם לדעת אם מדובר בבעיית מצבר או מגע\טעינה\וכד'.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...