Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראובן,

לראות לוחית רישוי ישראלית, צהובה, במקום שכזה, כבוד גדול מאד!

מה שמזכיר לי רגע במירוץ בקפריסין, מאי 2008, חנן, הנווט שלי צילם בווידאו והוצאתי מהסרט תמונה אחת קפואה...

צלב קרס בקפריסין 2008.JPG

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזו מחשבה ( יהודית ! ) מקורית: רכב ( אלפא... ) אספנות, לוחית עם סמל המדינה ותו תקן ישראלי בשערי אושוויץ וברקנאו.

אין ולא יהיו גבולות לראש היהודי , הרי ההוכחות !!!

פורסם

אנו מוכיחים להם כל הזמן על ידי משלחות מצה"ל ובני נוער כי הניצחון הוא שלנו.

רכב ישראלי אספנות סוסיתא למשל יהיה ניצחון מוחץ בנוק אאוט.

הולך להציע זאת לאון .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הולך להציע זאת לאון .

לא הבנתי .....

מול מרצדסים והבמוו וכל תעשיית הרכב הגרמנית אנחנו הצלחנו עם הסוסיתא ?

פורסם

מעשה ציונ מעין כמוהו

כל פעם שמוצג סמל יהודי על אדמת פולין - זה נצחון של האור על פני החושך, נצחון של האובים על פני אלו ששונאים

כל הכבוד ויישר כוח

זו הוכחה ניצחת שהעם היהודי לדור ודור יהי בעולם הזה על אפם וחמתם של הגויים.

מצא משה

פורסם

הולך להציע זאת לאון .

נכון.

זה ממש נצחון של היהודים שהפולנים מקבלים למעלה מ200 מיליון דולר מהישראלים כל שנה על נסיעות לראות איפה היהודים מתו.

בקצב הזה כל מדינה תרצח עם. זה תזרים מזומנים אינסופי. הוא גם גדל כל שנה, וכל הממשלה של המדינה שלה רצחו 90 אחוז מהאנשים, מגיעה גם כן, שולחת את בכירה, שבאים לישון במלון הכי יקר, עם פמליה של 120 איש.

אה, ישה, שכחתי לציין, המפכ"ל היה שם לא מזמן, אתה יודע מי שילם לו על הנסיעה? אתה!

ניצחנו!.

ראובן - אותי מעניין יותר איך מוציאים את הרכב החוצה, ואיפה מבטחים אותו. אני תכננתי לטייל לאירופה עם האוטו שלי גם כן בקרוב.

פורסם
נכון.

זה ממש נצחון של היהודים שהפולנים מקבלים למעלה מ200 מיליון דולר מהישראלים כל שנה על נסיעות לראות איפה היהודים מתו.

אתר היסטורי - חשוב ככל שיהיה- מתדרדר עם הזמן ונעלם. במיוחד אם יש אנשים שזה משרת את האינטרסים שלהם. הדרך היחידה לשמר את המקומות האלה, זה להגיע לשם פיזית ולהצביע ברגליים. אם לא היו "שואה-טורס", אושוויץ היה הופך מזמן להיות מרכז קניות או שכונת מגורים.

בנוסף, הנוכחות המאסיבית של ישראלים (ולא רק ישראלים) היא חלק מההנצחה של קרבנות השואה, חינוך דורות העתיד, ושמירת הסיפור הלאומי היהודי. ההגדה של פסח היא דוגמא מצויינת לאיך משמרים סיפור לאומי כך שגם כעבור 3000 שנה עדיין מספרים אותו מאב ואם לבן ובת.

מעבר לזה, יש לכך ערך מעשי גם היום. איך היינו מגייסים תמיכה עולמית להתנגדות לגרעין האיראני ללא נסיון השואה? אם רצח העם היהודי היה בעל משמעות עולמית זניחה כמו שואת הארמנים או הרעב של ביאפרה, לאחמדיניג'אד כבר מזמן היתה פצצה.

ולראובן - כל הכבוד על התמונה המרגשת. עד עכשיו ההקשר היחיד שעבר לי בראש בין רכב איטלקי לשואה היה החלודה :wink:

נמרוד

פורסם

srack

כנראה שסולם הערכים שלך מורכב מכסף בלבד.

גם הרמטכ"ל היה שם וגם מטס חיל האויר היה שם וכו'

על הדולרים "המבוזבזים " שם אני מוכן לשלם.

ולא רק אני.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
נכון.

בקצב הזה כל מדינה תרצח עם. זה תזרים מזומנים אינסופי. הוא גם גדל כל שנה, וכל הממשלה של המדינה שלה רצחו 90 אחוז מהאנשים, מגיעה גם כן, שולחת את בכירה, שבאים לישון במלון הכי יקר, עם פמליה של 120 איש.

אה, ישה, שכחתי לציין, המפכ"ל היה שם לא מזמן, אתה יודע מי שילם לו על הנסיעה? אתה!

ניצחנו!.

ראובן - אותי מעניין יותר איך מוציאים את הרכב החוצה, ואיפה מבטחים אותו. אני תכננתי לטייל לאירופה עם האוטו שלי גם כן בקרוב.

אתה פשוט בן אדם עלוב

לי יש סבא וסבתא ניצולי שואה וזאת פשוט בושה בשבילי לקרוא שיהודי ישראלי יכול לכתוב דברים כאלה.

תתבייש לך.

פורסם

ראובן, אני שהנני דור שני לשואה! ואלפיסט מושבע! (כן זה הסדר הנכון), מרגיש גאה ומתרגש!

שי

“ War is only a cowardly escape from the problems of peace. ”

— Thomas Mann

פורסם

1. ראובן, כל הכבוד.

2. לכל מי שכתב שזו הוכחה לניצחון שלנו, אז סליחה, אבל זו אמירה מגוחכת. זה שהם לא חיסלו את כולנו, ממש לא אומר שאנחנו ניצחנו אותם. הם הרגו 6 מליון יהודים, ולצערם לא הצליחו להרוג את כולנו. אנחנו אגב לא הסבנו להם כמעט שום נזק. במה בדיוק ניצחנו אותם? בזה שהם הצליחו לחסל "רק" חלק גדול מאיתנו?! ניצחו אותם הבריטים והרוסים, ולקראת הסוף באו האמריקאים וקטפו את הפירות. בלי אלה, הנאצים היו מצליחים במזימתם לשלוט בעולם ועל הדרך לחסל את כל היהודים ועוד כמה סוגי אנשים שלא היו לרוחם. בקיצור, העם היהודי שרד למרות הנאצים, אבל ממש לא ניצח אותם.

גם אני ביקרתי במחנות, וזו אחת החוויות המשמעותיות בחיי, ראיתי מה הנאצים עוללו לבני עמי ולמשפחתי, אבל ביקורי שם לא היה ניצחון על גרמניה הנאצית, אלה התבוננות עצובה וכואבת על מה שהיא הצליחה לעשות לנו.

אז בואו לא נתנפח יותר מידי. עמנו ניצחבגבורה ובעוז רוחנו כמה מלחמות, והעם היהודי התגלה בתפארתו ואומץ ליבו בעשורים האחרונים. אבל את הנאצים לא ניצחנו. כמה מאיתנו שנתקלו בהם הצליחו לשרוד, האחרים פשוט לא נתקלו.

3. מקווה שלא פגעתי באף אחד, וסליחה אם כן. רציתי לשים את הדברים על השולחן כהוויתם.

.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

בדיוק לפני שבועיים שרנו את השיר הידוע והיא שעמדה .

בניגוד לרצון של הגרמנים והפולנים והאוקראינים עוזריהם להשמיד כל זכר לעם היהודי ועל הדרך גם גזעים נחותים אחרים לא צלחה דרכם, ואנחנו כאן על המפה.

זה הנצחון .

אם תרצה המשאבים שהושקעו בהשמדה בטח ובטח לא הופנו ליעדים מלחמתיים אמיתיים שלא לדבר על מקצת מאלה שנלחמו ממש כנגד הגרמנים כמו מרד גיטו וורשה ודומיו או במסגרת הפרטיזנים.

וסתם ללא סיוע של ארה"ב לרוסיה ולארצות המערב כמו אנגליה וללא פרק הלחימה שלהם עצמו לא בטוח מי היה המנצח.

כך שמומלץ לך לפתוח מחדש את ספר ההיסטוריה .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...