Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הקיץ ואיתו הצרות.

המזגן הפסיק לעבוד, הלכתי לבדוק בתקווה שסתם חסר גז או משהו בסגנון ונפלתי על בעיה רצינית.

ביקרתי בכמה מוסכים והטענה היא שצריך להחליף את המאייד.

הצרה מתחילה כשמספרים לי שבבורה (2004, דיזל) מאוד קשה להגיע למאייד ולכן העבודה יקרה.

דורשים בסביבות ה3000 ש"ח על העבודה הזאת.

זה הגיוני?

מישהו יכול להמליץ על מישהו שמתמחה בזה וזול יותר ? (אין לי בעיה שיהיה בכל חלק בארץ).

תודה מראש

פורסם

מניסיוני בסיאט שזה אותו דבר צריך לפרק את האמא של האוטו. ואחרי כל הבירורים בצ'מפיון ירושלים היה אותו מחיר כמו האחרים. כמובן שהלכתי לשם. אבל מאד התאכזבתי מהעבודה. לצערי הרכיבו ברגים לא במקומם ועוד כל מיני. אני עבדתי יום שלם להחזיר את הפזל בצורה מדוייקת ונכונה. כך שבאמת אין לי פתרון מקסימלי בשבילך. רק הארות והערות .

פורסם

גם אני לא מכיר את הבעיה, אבל מצטרף להמלצה על מוסך רון

גם אם זה יעלה הרבה כסף - לפחות שם אתה יכול להיות בטוח שיעשו את העבודה בצורה מקצועית

(ושם גם תוכל להיות בטוח שלא "מנפחים" לך את החשבון)

• ספונסר פורום
פורסם

החלפת מאייד כזה בבורה הזאת עולה אצלנו כ 2200 שח לפני מעמ

כולל הכל .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

חבר׳ה, יש לי רק שאלה כללית. עד היום חשבתי שמאייד זה קרבורטור. אולי הכוונה למעבה/מאדה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מחזק את מה שאמרו לפני , היום הגעתי לרון עם פולו שנת 2001 שקיבלה מכה רצינית ממדרכה בקצה של המדחס איפה שהרצועה.מיותר לציין שהמדחס הלך לעולמו ונשבר כל הציר. קיבלתי שירות מעל המצופה , צפיתי בכל מהלך העבודה שלב אחר שלב,העבודה שנעשתה הייתה יוצאת מן הכלל וסופר מקצועית . נעשו כל השלבים המקובלים והרבה מעבר לכך בלי לבקש בכלל לדוגמא,החלפת מייבש, שסתום, פתיחת המדחס המשופץ !! ,ועוד דברים שאינני זוכר . יצאתי מחויך עד הגג ועם מזגן מקפיא וגם המחיר היה טוב בהרבה ממקומות אחרים .

• תוכן חדש...