Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

יש לי מאזדה 5 2007 יד 2 עשתה 165000 ק"מ מצב מצויין

כאשר אני רוצה למכור או להחליף הרכב כמה אני עלול להוריד ממחירון?

עוד שאלה

האם בא לארץ רכב פולקסווגן טוראן 1.4 tsi עם גיר אוטומט או טיפטרוניק או רק DSG?

והאם הוא רכב בסדר מכל הבחינות וגם סחירות ושמירת ערך?

פורסם

רשמית, לפי לוי יצחק אתה צריך להפחית 12 אחוזים ממחיר הרכב. מעשית, הסחירות של הרכב שלך בעייתית בימים אלו וסביר מאוד להניח שתצטרך להפחית הרבה יותר.

לגבי הטוראן - יש לו גיר dsg שהוא גם טיפטרוניק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
רשמית, לפי לוי יצחק אתה צריך להפחית 12 אחוזים ממחיר הרכב. מעשית, הסחירות של הרכב שלך בעייתית בימים אלו וסביר מאוד להניח שתצטרך להפחית הרבה יותר.

לגבי הטוראן - יש לו גיר dsg שהוא גם טיפטרוניק.

האם גיר DSG בעייתי או מוצלח?

והאם הטוראן שומרת ערך וקל למכור אותה בעתיד ומה לגבי אחזקה וצריכת דלק?

ולמה סחירות המאזדה 5 בעייתית? לפי דעתי שהכל מחפש מאזדה 5 או זה היה לפני שנתיים ו שלוש?

פורסם

הטוראן במילה עדינה, ממש לא שומרת ערך, יש לנו אותה כמעט 4 שנים שבהם איבדנו 100 אלף ש"ח מהערך שלה,

האחזקה של הטוראן יקרה, צריכת הדלק פשוט מעולה , הרכב שוקל כמעט 1.6 טון ובעל זריזות נהדרת,

המנוע 1.4 TSI עם גיר הDSG (לנו יש DSG6 - 2008) מרגיש חי, סוחב נפלא גם כשהוא מלא עם 7 אנשים ומטען.

לגבי צריכת הדלק האוטו צורך מחוץ לעיר 1-16 ובתוך העיר בערך 1-10.

אבל, כמו לכל דבר טוב יש צד רע ב4 שנים שיש לנו אותו,

הספיק להחליף, טורבו (סיפור ארוך - נורת בדוק מנוע צהובה, האוטו הרגיש אותו הדבר לאחר אין ספור פניות,

לבסוף זה היה איזה חיישן בטורבו)

ומוח גיר (בעיה שעדיין לא נפתרה, איכשהו המומחים במוסך המורשה החליטו שהדפיקות במעבר הילוכים הוא בגלל מוח גיר והחליפו אותו בחדש - במימון מלא וב50% מהעבודה מה שלא פתר את הבעיה)

פורסם
הטוראן במילה עדינה, ממש לא שומרת ערך, יש לנו אותה כמעט 4 שנים שבהם איבדנו 100 אלף ש"ח מהערך שלה,

האחזקה של הטוראן יקרה, צריכת הדלק פשוט מעולה , הרכב שוקל כמעט 1.6 טון ובעל זריזות נהדרת,

המנוע 1.4 TSI עם גיר הDSG (לנו יש DSG6 - 2008) מרגיש חי, סוחב נפלא גם כשהוא מלא עם 7 אנשים ומטען.

לגבי צריכת הדלק האוטו צורך מחוץ לעיר 1-16 ובתוך העיר בערך 1-10.

אבל, כמו לכל דבר טוב יש צד רע ב4 שנים שיש לנו אותו,

הספיק להחליף, טורבו (סיפור ארוך - נורת בדוק מנוע צהובה, האוטו הרגיש אותו הדבר לאחר אין ספור פניות,

לבסוף זה היה איזה חיישן בטורבו)

ומוח גיר (בעיה שעדיין לא נפתרה, איכשהו המומחים במוסך המורשה החליטו שהדפיקות במעבר הילוכים הוא בגלל מוח גיר והחליפו אותו בחדש - במימון מלא וב50% מהעבודה מה שלא פתר את הבעיה)

לגבי מוח הגיר לדודה שלי הייתה פאסאט 2006 שגם גם חלה תקלה במוח הגיר אבל היום אצלה יש פאסאט חדשה 2011 צורה חדשה עם גיר DSG ומנוע TSI.

לגבי התגובה אני חושב שאתה מציע שצריך לשאר על מאזדה ולא להתקרב.

פורסם
שלום לכם

יש לי מאזדה 5 2007 יד 2 עשתה 165000 ק"מ מצב מצויין

כאשר אני רוצה למכור או להחליף הרכב כמה אני עלול להוריד ממחירון?

עוד שאלה

האם בא לארץ רכב פולקסווגן טוראן 1.4 tsi עם גיר אוטומט או טיפטרוניק או רק DSG?

והאם הוא רכב בסדר מכל הבחינות וגם סחירות ושמירת ערך?

אתה נמצא במצב ההתלבטות הקלאסי - מצד אחד, הרכב שברשותך במצב מצוין ואין לך בעיה להמשיך להנות ממנו אבל כאן באה הבעיה הגדולה - ככל שתמשיך להחזיק אותו, אתה מגדיל את הפער מרכב חדש כשתרצה לקנות. אם נאמר היום ההבדל הוא 50 אלף, בשנה הבאה כבר תצטרך להוסיף 70 אלף כדי לקנות רכב חדש וכו'. 4-5 שנים כמו שהמאזדה אצלך היא זמן טוב להחליף או שתקבל החלטה ללכת איתה "עד הסוף" כי כשיתחילו הבעיות בלאי הטבעי כבר לא תוכל למכור אותה ותתחיל סתם להוציא כסף על תיקונים.

פורסם
אתה נמצא במצב ההתלבטות הקלאסי - מצד אחד' date=' הרכב שברשותך במצב מצוין ואין לך בעיה להמשיך להנות ממנו אבל כאן באה הבעיה הגדולה - ככל שתמשיך להחזיק אותו, אתה מגדיל את הפער מרכב חדש כשתרצה לקנות. אם נאמר היום ההבדל הוא 50 אלף, בשנה הבאה כבר תצטרך להוסיף 70 אלף כדי לקנות רכב חדש וכו'. 4-5 שנים כמו שהמאזדה אצלך היא זמן טוב להחליף או שתקבל החלטה ללכת איתה "עד הסוף" כי כשיתחילו הבעיות בלאי הטבעי כבר לא תוכל למכור אותה ותתחיל סתם להוציא כסף על תיקונים.[/quote']

כן אתה צודק אני בשביל זה רוצה להחליף אבל שואל האם לשאר עם מאזדה ולעלות במודל או להחליף על רכב יותר טוב ואם יש מיניוואן יותר זול שנת 2009 ממחיר מאזדה 2009 ולא בעייתי אני אלך וגם אני שואל כי אינני יודע בכמה ילך הרכב אצלי בגלל שהוא ליסינג " כמה אחוז להוריד כשאני מחליף בחברת ליסינג" כי אני קונה מחברות גדולות ולא ממגרש קטן ונוח לי להחליף במקום למכור לאיש או משהו.

• תוכן חדש...