Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני צריך לעשות טיפול 90 למאזדה שלי ,יש המצלצות לגבי מוסכים מורשים באיזור המרכז?

כמה בערך זה אמור לעלות?

טיפול 90 למאזדה 3 קומפורט שנת 2005

תודה רבה

פורסם

תודה אבל אני יודע מה הטיפול כולל ,אני מבקש המלצות על מוסך אמין וטוב ולדעת כמה בערך הטיפול אמור לעלות

• ספונסר פורום
פורסם

לא מכיר אותם ולא שמעתי עליהם.

ממליץ על מוסך ש. קלעי, מורשה מאזדה בתל אביב.

שירות מעל ומעבר.

• ספונסר פורום
פורסם

מעולם לא היתה ברשותי מאזדה 3, כך שאיני מעורה במחירי הטיפולים.

תצטייד במספר הרכב ותתקשר אליהם - יתנו לך הצעת מחיר בתוך דקות.

פורסם

בטיפול 90,000

מה שצריך להחליף:

שמן מנוע

מסנן שמן מנוע

מסנן דלק

מצתים

נוזל קירור

הצעת מחיר כולל עבודה ומע"מ (ייתכנו סטיות קלות עקב תנודת מחירי היצרן):: 1,100 ש"ח

הצעת מחיר ממוסך מורשה של מאזדה קלעי ב ת"א

לדעתי זה לא אמור לעלות על 800 ש"ח מה אתם אומרים?

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

מצתים ומסנן דלק יכולים לייקר את הטיפול. לא ציינת באיזו מאזדה מדובר (מאזדה 3?) אז קשה להגיד לך בדיוק.

בכל מקרה, מוסך קלעי הוא מוסך ותיק ומקצועי לרכב מאזדה. אני לא מאמין שהוא יהיה יקר בצורה משמעותית ממוסכים מורשים אחרים של מאזדה אבל בכל מקרה כדי לקבל קנה מידה טובה יותר על עלות הטיפול תוכל לקבל הצעת מחיר מתחרה אצל מרכז השירות רכב דוד שנמצא לא רחוק משם.

• ספונסר פורום
פורסם

אוקיי, עכשיו אני רואה שאחד המנהלים איחד לנו את השרשורים וזה קצת יותר ברור.

במוסך לא מורשה יבואן (אלא מורשה משרד התחבורה) תוכל להוזיל במעט את עלות הטיפול אבל הפילטר דלק והפלאגים שאתה צריך להחליף קצת מייקרים את העניין. תסתכל על הצד החיובי, לפחות אתה לא צריך לעשות טיימינג :-D

בכל מקרה, 1,100 ש"ח זה מחיר סביר. ייתכן שתוכל להוזיל במעט את המחיר אם תפנה לרכב דוד ותציין שהגעת דרך הפורום.

פורסם

אני לא יודע איך קוראים לך אז אני אקרא לך "עזרה" ,אז קודם כל תודה על העזרה "עזרה" שאלה אחרונה:

יש לך עוד המלצות על מוסכים טובים באיזור המרכז אני רוצה להגיע למשהו כמו 4 הצעות מחיר ושכולם יהיו מורשים על ידי היבואן

תודה רבה!

• ספונסר פורום
פורסם

אני כאן בשביל לעזור :-)

להלן רשימה של כמה מוסכים מורשים לרכבי מאזדה באזור המרכז שתוכל להיעזר בהם:

1) סמוך לקניון איילון ברמת גן יש את מוסך נע אור

2) באותו אזור יש את מרכז שירות שמואל סומך

3) ועוד אחד, מעבר לכביש גהה - פרי מוטורס הממוקם בקרית אריה, פתח תקוה

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

ברושותי מזדה 3 07 שקניתי לפני 4 שנים במשך שנים טיפלתי ברכבי במנוסך רכב דוד .

בכול טיפול במוסך היה נימצעים לי תקלות נוספת שלא היו ושילמתי הוןןןןןןןןן כסף.

בטיפול האחרון הגתי למוסך קלעי בטברסקי 7 מורשה מזדה קיבלו אותי יפה יועץ שירות בשם גדי.

קיבלתי הצעת מחיר זולה יותר מרכב דוד בסכום של 900 שח יותר .

הרכבטופל בצורה יסודית לאחר בדיקה של יועץ השרות הוחלת להחליף משולש קדימי ימ יש לצין

שיועץ השרות הראה לי את הבעיה וקיבלתי הצעת מחיר הוגנת .

לכל הקוראים

יש לצין ששילמתי בסוף כמו בעצעת מחיר ועוד הנחה של 10 אחוס וגם תיק של מזדה .

פעם רשונה שאני יוצא מטיפול במשך 4 שנים ומרגיש טוב ויושר אני ממליץ לטפל במוסך קלעי.

אני מצתי את המוסך שלי.

בתודה לצוות המוסך וליועץ השרות גדי שהסביר לי כל דבר ברכב והדכן אותי כל צעד ברכב.

בתודה גדולה משה

• תוכן חדש...