Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חום מנוע בלאנטיס 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, זה לא ממש בעיה, אבל נראה כמו התחלה לאחת כזאת,

יש לי מאזדה לאנטיס 99 מנוע 1.6 אוטומט.

עכשיו החום מנוע לרוב עומד באמצע ועובד כמו שצריך, אבל קורה מצב שלפעמים כשחם אני עומד עם הרכב כמה דקות מונע,

והחום מנוע מתחיל לטפס למעלה, ממש גבוהה, לא עד הסוף אבל דיי באזור, ואז מתחיל לצנוח חזרה לאזור שלו, כאילו הוונטה מאחרת לעבוד.

עכשיו זה ככה מאז שקניתי את האוטו, אין לי נזילות מים, והרכב חס וחלילה אף פעם לא התחמם אצלי.

וגם לפני חודשיים כחלק מטיפול טיימינג החלפתי את המשאבת מיים באוטו לאחת חדשה מקורית.

מה ניתן לעשות כדי למנוע את העליית טמפרטורות הפתאומית הזאת ולעשות שזה ישאר תמיד בטווח המקובל? כי לפעמים זה דיי מלחיץ שהטמפרטורה עולה.

יכול להיות חיישן טמפרטורה מזייף? יש כזה אחד מחובר לרדיאטור? איפה הוא בדיוק יושב?

עוד המלצות מצדכם?

פשוט אני רוצה להגיע מוכן לקיץ החם בארצנו :)

תודה על העזרה,

עמית.

פורסם

יכול להיות הרבה דברים כמו: תרמוסטט תפוס, רדיאטור סתום, חיישן טמפ' מזייף, וונטה עייפה, נזילת מים וכניסת אוויר למערכת. כנס למוסך אמין שיאתר את הגורם מכיוון שדרך הרשת קשה מאוד לאבחן רכב.

פורסם

כשהחלפתי משאבת מים במוסך, הייתה נזילה קטנה מן המשאבה אבל היא הוחלפה בחדשה, וכשמילאו לי מים, המוסכניק שאב עם מכשיר מיוחד את כל המים ועשה ואקום במערכת, כדי שלא ישאר אוויר וגם לוודא שאין נזילות, ואז הוא מלא את כל המים.

איזה עוד אפשרויות יכולות להיות, מה כדאי לבדוק??

תודה,

עמית.

• ספונסר פורום
פורסם

בתשובתך פסלת שתי אופציות שעלו, אך נשארנו עם האפשרות שהחיישן טמפ' מזייף, מאוורר עייף או שהטיפול לא בוצע כראוי.

מהיכן אתה?

באזור המרכז, הייתי ממליץ לך לקפוץ למוסך מרום חן בתל אביב לבדיקה מדוקדקת.

• תוכן חדש...