Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

בדירה השכורה בה אני גר הברז במטבח נוזל מזה חודשיים {כשפותחים את הברז, מים זורמים גם מאזורים אחרים של הברז מעל השיש}. בהתחלה זה היה נסבל אך לאחרונה המצב החמיר מאוד. המים מחלחלים אל הארון ומשם אל הרצפה.

בעלי הדירה הביאו 2 אינסטלטורים שקבעו שהברז הוא התקול והבטיחו שיחזרו תוך יום יומיים עם ברז להחלפה אך עברו שבועות וזה לא קרה.

לאחר שיחה נזעמת שניהלתי איתם אתמול, הוסכם שאני אדאג להחלפת הברז ואנכה את הסכום מתשלום השכירות.

אשמח לתת את העבודה לאחד מחברי הפורום בטרם אפתח את דפי זהב.

אני גר בנתניה, לא רחוק ממלון כרמל. תמונה של הברז הסורר ונוזל מצ"ב {הסמרטוט הכרוך סביבו הוא כדי לעצור את המים הבורחים ולנתבם לכיור ככל שניתן

האינסטלטורים ביניכם שמעוניינים לקחת את העבודה מוזמנים לפנות אלי.

אם אתם מכירים אינסטלטור אמין ורציני שלא רק אומר אלא גם מגיע ועובד, אשמח להמלצות בטרם אפנה לדפי זהב.

התנאים לקבלת העבודה הם בסיסיים:

• העבודה חייבת להתחיל ולהסתיים מחר - אני לא יכול לסבול את הנזילה ורוצה ברז חדש מחר - לפני החג
  • הברז צריך להיות באורך דומה או מעט ארוך יותר מהקיים אך בשום פנים ואופן לא קצר יותר. אם לא יקר משמעותית, גם ברז עם ראש נשלף ומתארך יתקבל בברכה.
  • חשבונית מס כנגד התשלום במקום - לא בדואר
  • אחריות בכתב על הברז

תודה,

מאיר

berez.jpg

פורסם

קנה את הברז בעצמך באחת הטמבוריות או בחנות ציוד בניה זולה באזורך - ולא תהיה תלוי במרווח הרווחים ובעיקר במבחר המצומצם של השרברב. מבחינת השרברב ההתקנה יכולה להיות פשוטה ולארוך 0 דקות, אבל אצלי, למשל, בפעם האחרונה השרברב הוציא את הכיור ממקומו והתקין אותו מחדש לצורך העניין (לא ברור לי מדוע - לא הייתי נוכח בפעולה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא מעוניין לעשות זאת בעצמי וגם אין לי זמן להתעסקות הזאת. מעדיף לשלם לבעל מקצוע וכחבר ותיק בפורום, אשמח לספק פרנסה לאחד החברים פה לפני שאפנה לרעות בשדות זרים.

אם לא אמצא עד מחר בבוקר מישהו מהפורום, אתן לאצבעות ללכת במקומי

פורסם

050-909500

קוראים לו ירון,בחור זהב

זה לא אני זה חבר טוב

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

אם היית נזכר קודם...

הייתי שמח לעזור אבל מחר, מחרתיים ויום חמישי אני עם 0 זמן פנוי (אחרת הייתי קונה לך ברז מחר בבוקר ובא להרכיב אחה"צ).

ברז פשוט נשלף למטבח עם אחריות 5 שנים זה סיפור של כ 240 שח + עלות ההחלפה (בהתאם למה שיש בשטח, לרוב זה סיפור של בין 200 ל 300 עבור החלפה). בדוק שברזי הניל למטה תקינים ואינם דולפים (אם הם במצב טוב, עדיף שלא לגעת בהם כלל אלא לסגור את הברז הראשי של הבית ואז לפרק את הברז הקיים) אחרת יש סיכוי שהניל עצמו ידלוף מים ואז צריך להחליף גם אותו\ם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
050-909500

קוראים לו ירון,בחור זהב

זה לא אני זה חבר טוב

תודה על ההמלצה. אשמח להתקשר אליו אבל נראה לי שחסרה ספרה, המספר בן 6 ספרות בלבד :?::?::?:

איציק, לא ידעתי שאתה מתעסק בתחום. זה לא שנזכרתי מאוחר, הייתי חייב אישור של בעלי הבית. בכ"ז שכירות.. הברז הרי אמור לשרת גם את הדיירים הבאים.

תכל'ס, יש לי אחלה קפה עם הל.. ועוגיות בוטנים של פסח. אולי בכל זאת תמצא קצת זמן להציל אותי? {אני משלם במזומן במקום ואשמח שמישהו שאני סומך עליו יעשה את העבודה ויקבל פרנסה... Please :confused:}

פורסם

איציק, לא ידעתי שאתה מתעסק בתחום. זה לא שנזכרתי מאוחר, הייתי חייב אישור של בעלי הבית. בכ"ז שכירות.. הברז הרי אמור לשרת גם את הדיירים הבאים.

תכל'ס, יש לי אחלה קפה עם הל.. ועוגיות בוטנים של פסח. אולי בכל זאת תמצא קצת זמן להציל אותי? {אני משלם במזומן במקום ואשמח שמישהו שאני סומך עליו יעשה את העבודה ויקבל פרנסה... Please :confused:}

הייתי בא בשמחה, אבל לקחתי 2 פרוייקטים צמודים אחד לשני (מחר ומחרתיים בצפון, יום חמישי במרכז) כשלאחר מכן (כל ערב) צצו לי כל מיני "הפתעות" (ערב אחד אזכרה וערב אחרי יום-הולדת. יום חמישי בערב זה כבר ערב חג ואני מקווה להגיע בשעה שפויה הביתה :lol:)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לדעתי כל אחד שידע להחזיק כלי עבודה ביד, יכול להחליף את הרז לבד.

אתה כותב, שאין לך זמן. גם לי אף פעם אין זמן, אך עדין, גרתי שנים בדירות שכורות ואת כל הדברים האלו עשיתי תמיד לבד.

חודשיים לחיות עם נזילה, שיחות נזעמות עם בעלי הדירה, ביזבוז שעות עבודה בהמתנה לאינסטלטור (במקרה שלך שלושה, שניים שכבר היו ואחד שיגיע) וכו' לדעתי לא שווים את החצי שעה-שעה שיקח לך להחליף ברז.

במקום לעמוד על העקרונות, אני נהניתי מברז תקין מיידית ולא אחרי חודשיים, בלי צעקות ובלי בלבולי מוח.

לבעל הדירה הייתי מגיש חשבונית על הקניה בלבד וזהו.

פורסם

אני יודע להחליף ברז בעצמי ואף החלפתי מספר ברזים בחיי. הן ברזי פרח המותקנים על שיש והן ברזי אמבטיה המתחברים לצינורות בקיר. ואכן כפי שבוקי כתב בחכמה, זה עניין של עיקרון. מבחינתי, כל עבודה שצריכה להתבצע בדירה שאני שוכר, תבוצע ע"י בעל מקצוע. אם יהיו לבעל הדירה תלונות, טענות ו/או מענות. יואיל כבודו ויפנה לבעל המקצוע.

כך קרה כשגוף החימום בדוד החשמלי קיצר וזה אכן טופל תוך יום אחד.

מן הראוי לציין שמכיוון שדמי השכירות שאני משלם כוללים בתוכם גם את המים והכבלים, זה היה האינטרס של בעלי הדירה לפתור את הבעיה בהקדם - הם מפסידים כסף על המים המיותרים שהולכים לאיבוד. הם אכן לא התכחשו לבעיה ולא דחו אותי. הבעיה שהם הרגישו מחוייבים לאינסטלטור ספציפי שהוא האבא של החתן שלהם אך כפי שהסתבר, הוא לא הרגיש מחויב להם.

כל עוד הנזילה היתה קטנה, לא התרגשתי והיא לא הפריעה לי. שלשום היא החמירה מאוד בפתאומיות והיה לי ברור שבזה מסתיים הסיפור כך או כך.

מה אם הייתי מנסה להחליף את הברז ונתקל בבעיה? שובר משהו? מגלה שמשהו הסתבך בגלל איזה קומבינה שאולי עשו לפני?

מה אני צריך את כאב הראש הזה? במיוחד כשאני לא חייב לסבול ממנו? למה להכניס ראש בריא למיטה שאולי חולה?

בתקופה האחרונה אני עובד ימים רבים מהבית, מתחבר למחשב במשרד ועובד בלי לצאת ולבזבז זמן על נסיעות כך שלא הייתי צריך להפסיד שעות עבודה.

לצערי לא נמצא אינסטלטור זמין מבין חברי הפורום. הייתי שמח לתת פרנסה למישהו מהחברים המכובדים כאן.

אי לכך, התקשרתי הבוקר לאינסטלטור שמצאתי בעצמי וסגרתי את הסיפור. מזה מספר שעות ניצב לו במטבח ברז חדש שאינו נוזל.

פורסם

תתחדש :)

בהזדמנות תצלם את הברז החדש ותעלה לפורום (כמובן עם אבטיח לידו, לקנה מידה...) :lol:

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
תודה על ההמלצה. אשמח להתקשר אליו אבל נראה לי שחסרה ספרה, המספר בן 6 ספרות בלבד :?::?::?:

צודק

המס' 050-9090500

שמור את המס' אם תצטרך דברים אחרים לבית.....

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

• תוכן חדש...