Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TSI לעניים

Tricepz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

קצת רקע: אני נוהג כבר שנתיים +- על הרכב שלי (הונדה 2005 צורה לפני החדשה) ואני באמת מבסוט, צריכת הדלק יחסית לא רעה למנוע 1600 אוט' אני עושה בממוצע 1/11 עם הרבה מקרים של 1/13 או 1/12 באמת תלוי באופי הנהיגה.

ולהווה: בעקבות עליית מחירי הדלק אבל כמובן שלא רק, אני מחפש טיפה יותר נוחות, משמע מושבים יותר נוחים, "גיהוץ" של מהמורות על הכביש בצורה יותר טובה, ובנוסף קג"מ קצת יותר גבוה (מה לעשות ש1600 אוט' זה להגיע מנק' א ל ב וזהו)

עכשיו לפי הסקרים שעשיתי ותקנו אותי אם אני טועה, המנועים מסוג ה TSI של VAG, יכולים לתת צריכת דלק יפה (1.2/1.4) וגם כוח לא רע יחסית, שזה מה שאני מחפש, אם אפשר להוסיף נוחות נסיעה שתהיה עדיפה על ההונדה אז עוד יותר טוב.

הבעיה היא התקציב, כי אני יודע שבשביל TSI צריך לפחות 105K כמובן שאני לא מעוניין ברכב חדש, אלא ברכב של כמה שנים על הכביש (עד 3 ככה בערך)

יש למישהו הצעות בהתאם לדרישות (נוחות/תאוצה טובה) אשמח לפירוט דגמים + שנתון.

תקציב: סביב ה 80K..

פורסם

תודה מיכאל, אני אבדוק טוב את האופציה הזאת... משום מה הגולף ברחה לי מהראש, בינתיים אני רואה רק גולף 1 בלוח של יד 2 מהשנתון הרלוונטי.

נקווה שיצוצו עוד הודעות.

פורסם

לא יודע איך יצאה לך רק אחת. תחפש תחת הסינונים הבאים:

גולף 04-09

שנת 08 בלבד

נפח עד 1400

ואל תגביל גיאוגרפית (אם כבר מחפשים אז מחפשים ברצינות לא?)

צריכות לצאת לך 17 תוצאות ביד 2.

ויש עוד כמה יחידות באוטודיל.

V5

פורסם

אני קניתי ג'טה קומפורטליין (160 כ"ס) שנת 2009 ב80 וקצת מהטרייד אין של לובינסקי, אולי תנסה בסוכנויות הטרייד של היבואנים הגדולים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אם גיר רובוטי חד מצמדי אינו מהווה מכשול, הייתי ממליץ לראות גם פיאט בראבו. מחיר "נחמד" יותר מאשר פולקסוואגן, מנוע דומה נפח עם טורבו, צריכת דלק דומה וסוג של סגנון איטלקי מרנין, הן במראה, הן בנסיעה ובנהיגה.

פורסם

מה עם פאביה\איביזה\פולו ?

לא אמורה להיות לך בעיה לקנות כזו בת שנתיים~ בתקציב שלך

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אין TSI בשנים האלה

פאביה ופולו TSI יש ממודל 2010 ומעלה. הפאביה נחתה כאן ב-8/2010 והפולו ב-5/2010.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS - אני חשבתי עם פאביה / איביזות למיניהן אבל התקציב שלי לא מאפשר לי להכניס אחת, מכיוון שכולן בנות שנתיים מינ'.

דווקא שהסתכלתי על הגולף אמושיין מאד אהבתי אותה, יש למישהו חוות דעת על הרכב? איך הוא?

Yakird12 שלחתי לך הודעה פרטית.

• תוכן חדש...