Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקינו לי את המערכת שהייתה לי בעבר ברכב (פנל של קלריון DXZ788, מגבר של רוקפורד T4004, קומפוננטים של מורל דוטק 6) מי שהתקין לי את המערכת כיוון לי אותה גרוע עם בכלל ואני לא מעוניין לגשת אליו בשנית.

 

אם יש מישהו שמוכן לעזור לי בכיוון שלה אני ממש אשמח.

תודה ושבוע טוב

פורסם

הטוויטרים עושים רעש (לא טוב) ואני לא חושב שזה עיניין של טיוויטר עייף... וגם הסאב מנגן תדרים מאוד מוגבלים... זה בטוח לא קרוב ליכולת של המערכת.. ואחרי שניסיתי לשחק קצת בעצמי הבנתי שעדיף שמישהו שיודע מה הוא עושה יעשה ואני אלמד... אחרי זה כיוון עדין אני יכול לנסות בעצמי.

×
×
  • תוכן חדש...