Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי תכלס זה לא כזה דיל.

קחו לדוגמא את עסקת ה 250 שקל של פלאפון לאייפון 4 + חבילה.

החבילה שלי לדוגמא כוללת 2500 דק' לפלאפון / 1200 דק' לשאר החברות/ 1200 סמסים וחבילת גלישה ללא הגבלה.

על האייפון אני משלם בערך 118 שקל אם אני זוכר נכון מספרים מהחשבונית.

וזה משאיר לי 132 על החבילה שכביכול מאוד קשה לחרוג ממנה! כמה שאני לא ידבר אני לא מגיע אפילו ל 40 אחוז כולל.

בקיצור זה לא כזה מלהיב אם מחשבים נכון. כי סה"כ הם נותנים את החבילה הזו ללא מכשיר, ורק מכשיר לבד עולה 100+ אז אתה במילא מגיע לטווח ההגיוני.

אגב אם מישהו באמת מדבר מעל החבילות האלה, של כמעט 3 אלף דק' וכל ה SMS האלה, אז משתלם לו, לא נתקלתי עד היום במישהו שחורג מזה

נו , ו? חבילות זולות תמיד היו ויהיו , אני ועוד כמה חברי פורום שקישרתי אותם עם הסוכנת שטח קיבלנו 190 ש"ח

אייפון , 1100 1100 ואינטרנט ללא הגבלה , זה לא קשור , החברה הזו מביאה משהו אחר , מה לגבי מי שאין לו אייפון? מה לגבי שאר האוכלוסיות שרק מדברות בטלפון , או צריכות אותו להיות זמינות? לשם זה מתאים , צריך להתחיל ממשהו ולהתפתח

עוד בעיה שיש עם המפעיל (אם אני לא טועה) זה שאם מישהו רוכש מכשיר בחנות פרטית הוא לא יקבל החזרים , או שכן?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
נו , ו? חבילות זולות תמיד היו ויהיו , אני ועוד כמה חברי פורום שקישרתי אותם עם הסוכנת שטח קיבלנו 190 ש"ח

אייפון , 1100 1100 ואינטרנט ללא הגבלה , זה לא קשור , החברה הזו מביאה משהו אחר , מה לגבי מי שאין לו אייפון? מה לגבי שאר האוכלוסיות שרק מדברות בטלפון , או צריכות אותו להיות זמינות? לשם זה מתאים , צריך להתחיל ממשהו ולהתפתח

עוד בעיה שיש עם המפעיל (אם אני לא טועה) זה שאם מישהו רוכש מכשיר בחנות פרטית הוא לא יקבל החזרים , או שכן?

החזרים הוא לא יקבל כי החברה אינה תמכור מכשירים אבל הוא גם לא יחויב בהם ככה שזה יוצא אותו דבר פשוט חוסך כאב ראש...

לפני כמה זמן סידרת את הדיל הזה ב190?

אם תוכל לשלוח לי את המ'ס שלה בפרטי אשמח ואודה לך מאוד!

פורסם

הכרזה בומבסטית שנראה לי שנועדה בעיקר ליצירת לחץ על בעלי האנטנות.

שימו לב להערות על "שימוש הוגן" - כלומר נפח דקות והודעות מסויים שמעבר לו המשתמש צפוי לחקירה מצד המפעיל.

המונח "חבילת גלישה ללא הגבלה" מאוד מקובל בחברות הסלולר שלנו - במיוחד אצל "פלאפון" - אצלן מדובר בחבילה עם נפח מוגבל שמעבר לו יש האטה משמעותית קצב הגלישה. כמוכן לא נאמר דבר לגבי קצב הגלישה, ולמדנו את השיעור אצל רמי לוי.

הדבר המעניין היחיד הוא ההתחייבות על שימוש בחו"ל במחירים מקומיים לשיחות מקומיות ובמחיר 1.5 ש"ח לדקה לשיחות לארץ (ואם נביא בחשבון שבלא מעט מדינות באירופה מחיר השיחות המקומיות מגיע ל-40 אירוסנט לדקה מתברר כי השיחות המקומיות יקרות מהבין-לאומיות) בזכות הטכנולוגיה הייחודית של IMSI דינמי.

בקיצור - גם כאשר החברה תעלה לאויר יהיה כדאי לקרוא היטב את הפרטים הקטנים לפני הצטרפות לחבילה. כנ"ל גם לגבי מירס, גולן וכל ספק שירות אחר.

ל-Style - אל תצפה לכך שהחברה תקים רשת אנטנות משלה. כל הרעיון של MVNO הוא המנעות מהקמת רשת כזו שעלותה מגיע למאות מיליוני דולארים במדינה בגודלה של ישראל, ובהמשך יש גם לתחזק ולשדרג באופן שוטף. המודל מקובל מאוד בעולם אם כי לא מעט חברות שפעלו או פועלות במודל זה אינן רווחיות ואף פשטו רגל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברמי לוי גם לאחר ההאטה כביכול זה עדיין יותר מהיר מכל היתר, חוץ מפלאפון עצמה כמובן.

שכחתם במשוואה עוד משהו : אין התחייבות, אני לא תקוע עם מכשיר 3 שנים, וההוצאה ידועה מראש

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
סימני שאלה מתעוררים סביב השקתה של החברה הווירטואלית ■ ספקות בנוגע לשימוש בתשתיות של פרטנר ופלאפון ■ החברה עדיין לא שילמה את מלוא הסכומים והערבויות עבור המיזםלפי בדיקת סיטי בנק - המודל העסקי שלה אינו סביר ■ בחברה מעורבים עבריין מורשע ובוררת בעולם התחתון, והיו"ר שלה עלול להימצא בניגוד ענייני

העיקר שיוצאים בהצהרות

http://www.themarker.com/advertising/1.1674730

• תוכן חדש...