Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי 70K-80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות רכב ספורטיבי בפעם הראשונה. מה חשוב לי:

ביצועים - לא חייב להיות רכב ספורט פר-אקסלנס אבל חשוב שיהיה זריז, עם כוח, וביצועי הגה טובים.

מרחב - ילדים ישבו מאחור מידי יום, רצוי 4-5 דלתות אבל לא חובה. העיקר שיהיה מקום לשבת מאחור.

אחזקה ודלק - שיהיה בגדר הסביר, אין בעיה שיהיה קצת יותר מהממוצע אבל לא משהו יקר מאוד.

גיר - ידני, אוטומט או רובוטי. הכל בא בחשבון.

פוזה - ממש לא מעניין אותי.

מחכה להצעות שלכם,

פורסם

חפש אולי אלפא 159 או סיאט ליאון 1.8 ליטר טורבו. שני רכבים שהם אולי קצת שונים מבחינת האופי הספורטיבי אבל בהחלט יכולים להתאים לדרישות שלך וגם נסחרים היום במחירים טובים כמשומשות.

פורסם
חפש אולי אלפא 159 או סיאט ליאון 1.8 ליטר טורבו. שני רכבים שהם אולי קצת שונים מבחינת האופי הספורטיבי אבל בהחלט יכולים להתאים לדרישות שלך וגם נסחרים היום במחירים טובים כמשומשות.

אם מדובר על הלאון 20VT(דור קודם) רובם כבר שחוטות ונסחרות לרוב מעל המחירון.

אם מדובר על הלאון 1.8TSI היא מהירה עם פוטציאל שיפורים במנוע,אבל כל קשר לספורטיביות מקרי בהחלט.

גם ה-sport up עם מנוע אפילו יותר טוב מ-1.8T אבל לא ספורטיבית כאמור.

לפותח השרשור בתקציב שלך נשארת עם:

לאון FR שנת 2007

גולף GTI דור 5 שנת 2006.

שתיהן נדירות יחסית בשנים האלה,בשתיהן כמעט כולן עם DSG יש מעט מאוד ידניות במיוחד בסיאט.

הגולף מכויילת יותר ספורטיבי(באופן מורגש) ומהנה יותר.

לשתיהן יש פוטנציאל שיפור התנהגות לא רע ע"י החלפת הבולמים,ופוטנציאל מנוע עצום(לא שצריך כי המנוע מצויין גם בסט-אפ המקורי)

159 עדיף ללכת על הידנית(נדירה מאוד)

בהצלחה

turboy

פורסם

לאון 1.8 TSI אופציה טובה עבורך, אתה יכול למצוא הרבה כאלה ביד 2. אפשר למצוא משנתון 2008 בתקציב שלך.

איביזה קופרה משנתון 2008(מהאחרונות שעלו לכביש מדור זה) גם תוכל למצוא בקלות. יותר חזקה מהלאון 1.8 TSI, הרבה הרבה יותר קשיחה, בלמים מצויינים , גיר 5 הילוכים שפחות טוב מזה של הלאון, הרכב לא מצטיין בהתנהגות ונוחות הנסיעה בו מחפירה.

אלה שני רכבים שתוכל למצוא דיי בקלות, האחזקה שלהם לא יקרה יחסית ואני מכיר אותם מקרוב ולכן אני יכול להמליץ עליהם.

פורסם

תודה לכל המייעצים, בינתיים נראה לי שהלאון הכי מתאמיה לצרכים שלי.

נראה לי שה TSI 1.8 שנת 2008 יכולה בהחלט להספיק לי.

עוד אפשרות שהציעו לי היא מאזדה 3 ספיריט 2.0 מאותו השנתון.

יש מה להשוות? מישהו יכל לשפוך קצת אור על הביצועים שלה?

פורסם
תודה לכל המייעצים, בינתיים נראה לי שהלאון הכי מתאמיה לצרכים שלי.

נראה לי שה TSI 1.8 שנת 2008 יכולה בהחלט להספיק לי.

עוד אפשרות שהציעו לי היא מאזדה 3 ספיריט 2.0 מאותו השנתון.

יש מה להשוות? מישהו יכל לשפוך קצת אור על הביצועים שלה?

לאחי הייתה את המאזדה ספיריט 2.0 ונהגתי עליה לא מעט.

רכב סולידי, בנוי היטב, ביצועים סבירים, נוחות נסיעה פחות טובה מאשר בלאון.

הלאון עם ביצועים טובים בהרבה, וגם יותר מרווחת ואם אתה רוצה ראש שקט מבחינת אמינות תקח את הלאון הידנית ולא הDSG.

החזקתי בלאון 1.8 3 וחצי שנים, הייתי מרוצה מאד, לא היו לרכב תקלות מעולם, ומכרתי אותו דיי מהר (תוך שבוע) ובמחיר טוב.

• תוכן חדש...