Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יוצא לי לדבר בהמון שרשורים שאתם מביעים את מורת רוחכם על התנהלות המדינה כלפי הנהגים בארץ,כל הפרוייקטים למיניהם שנועדים למצוץ מאיתנו עוד ועוד כסף,התחבורה הציבורית הבזיונית,מימון האברכים,בני המיעוטים וכו' על חשבוננו ואפשר להמשיך ולהמשיך.

אז כמו שכולכם ככל הנראה מתארגנים לכם לחג הפסח,לבלות עם הילדים לנשואים שביניכם,לסטודנטים/תלמידים להנות קצת מהחופש,ולאנשים שרק עובדים גם להנות קצת מהשקט שיהיה לכם.

בכל מקרה אני אפסיק עם ההקדמה המטומטמת ואעבור לת'כלס.

אם כולם פה כל כך ממורמרים,מה הבעיה שלכם פעם אחת להתארגן כמו שצריך,לפרסם הודעה כזאת בכל הפורומים של כל חובבי הרכב,במפגשים,במוסכים שאתם חברים בהם ובמיוחד במוסכי השיפורים,להפיץ הודעה כללית שבתאריך מסויים,נניח בחוה"מ פסח,מארגנים מפגש ענקי במקום שתחליטו שיהיה נוח לרוב האנשים שיגיעו על מנת לאסוף כספים במפגש הזה בשביל להקים איזשהו גוף שיתחיל לפעול למען כל הנהגים במדינת ישראל בשביל שינוי המצב המסריח שיש לנו פה.

תחשבו שיכולה להיות היענות ענקית,תחשבו שבכסף הזה יהיה אפשר להשתמש בשביל לעשות כתבות כמו שעושים אור ירוק ומנסים להשפיע על כל האוכ' או כל מיני גופים הזויים שחושבים שהציבור מטומטמם (מסתבר שכן כי רוב הציבור אוכל את הבולשיט שלהם) ומורחים אותו בדברים כמו למשל שפרוייקט המצלמות הוא טוב וחשוב בשביל למנוע הרוגים ותאונות דרכים וכו'.

תחשבו שהיה לארגון הזה מספיק כסף בשביל לשדר תעמולות משלנו בפריים טיים ויוצא כנגד כל הגופים האלה שמחפשים למצוץ מאיתנו כל הזמן כסף.

אתם כל הזמן רק מקטרים ומחכים שמישהו יעשה משהו מהצד,אתם לא מבינים שהאוכ' היא הרוב שיקבע בסופו של דבר.

אתם מתלוננים על האברכים שמקבלים המון כסף,על הבני מיעוטים,ויש עוד ים גופים מושחתים שבגללים כל אזרח ואזרח צריך התחיל לשלם ב60 אחוז יותר היום ממה שהוא שילם לפני 5-4 שנים.

בכל מקרה אני לא מדבר על פוליטיקה אני מדבר על התחבורה,גוף שידאג שידאגו לפתח את התחבורה הציבורת,את הכבישים,שיעלו את רף המהירות למהירות נורמלית,שיפתחו את הספורט המוטורי וכו' וכו'.

אין לי כח לפרט ואני גם ככה רושם בזלזול ובלי סגנון,אבל העברתי את המסר שאני רוצה להעביר.

אני כרגע בדרום אמריקה וזאת הסיבה שאני רושם כל הזמן אתם ואתם ,אם אתם רוצים שישתנה משהו תפסיקו להסתכל מהצד ותתחילו להוזיז תתחת.

פורסם

אין בעיה,פשוט אין כח לצאת לדברים הללו,כול פעם מנסים לעשות משהו,להתארגן,להקים אתר,אף פעם זה לא הופך למשהו רציני,וזה כבר מספר פעמים,כול פעם שיש פוסט על עליית מחירי הדלק יש משהו שמציע את זה,בהתחלה זה מאוד מושך אך עם הזמן נעלם מהשטח.

כניראה נוח יותר לכתוב דרך המקלדת,ואני לא יוצא מן מהכלל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן ללא ספק יותר נוח לכתוב דרך המקלדת ממה שאני שם לב.

מה שהכי עצוב שהנה אני רואה שעוד הפעם מעלים את מחירי החשמל וכו' וכו'.

יודעים מה שימשיכו להעלות,אבל אם הייתה תחבורה ציבורית נאותה (ואני כבר לא מדבר על עליית מחיר הדלק) היינו חוסכים הון בחיסכון של הדלק אולי צמצום הביטוח לסופי שבוע וכו' מכיוון שהיה איך להתנייד בארץ בדרך נוחה קלה וכו'.

לשלטון בטוח אין שום אינטרס לעזור לציבור אלא רק לדאוג לעליית מחירי הדלק ושימוש הרכבים כמה שיותר,עושים פה הכל בשביל שנשתמש כמה שיותר בדרכי תחבורה לא נוחים(שימוש ברכב ולעמוד בפקק זה ממש לא נוח).

איך לעזאזל במדינה קטנה כמו ישראל,עזבו ישראל,אני מדבר עכשיו על מדינת גוש דן כי מה לעשות זאת המציאות,איך באיך במדינת גוש דן רכבות קלות,תחתיות,או בסגנון הTERMS בהולנד למשל.

איך לעזאזל חבורה של אברכים יכולה לגרום לביטול סבסוד הסעות סטודנטים שלא קשורים אליהם בכלל ולגרום לסטודנטים לשלם מחירים יקרים על מוניות וכו'.

אין פשוט לא הגיוני ובלתי נתפס בעיני.

וכן תם תמשיכו להביע את מורת רוחכם כנראה על גבי מסך זה או אחר ע"י טוקבקים ושטויות שלא יוזיזו לאף אחד.

אני מבטיח לכם שיש אנשים מלמעלה שקוראים באתרים מהסוג הזה ועובר להם בראש רק שלא יצליח לאותו הבחור באמת לארגן סוג של מחאה כזאת,זה אני מבטיח לכם בוודאות.

ואני בכוונה לא מדבר על מחאה כמו הורדת מחירים וכו',בולשיט לא מעניין ולא יעזור,אבל מחאה בשביל לאסוף כספים על מנת לשדר תשדירים בשעות חמות על מנת שכל הציבור יבין שכל ההתנהלות פה מושחטת ולא הגיונית זה כן דבר שאפשר וצריך לעשות,לגרום ללחץ ממשלתי בשביל שיתחילו לסלול פה רכבות קלות זה כן דבר הגיוני.

לא מעניין שיפור כבישים תשתיות,הכבישים פה בסדר גמור ויודעים מה לעזאזל גם העלאת המהירות המותרת,אבל לדאוג לנו לתחבורה ציבורית נאותה על שטח של 100 ק"מ רבועיים זה דבר כל כך פשוט תאמינו לי.

תראו מה הולך בחו"ל על איזה שטח בונים רכבות קלות,מי שלא יודע שטיפה יבדוק ויבין על מה אני מדבר.

אין שום סיבה שבארץ לא יהיו רכבות קלות מאשדוד עד חיפה ובתור התחלה צריך להתחיל מאיפשהו.

בכל מקרה אני רושם את כל מה שאני רושם ועוד פעם עובר לי בראש שהכל לחינם כי אתם תעדיפו לשלם מחיר מופקע לאוטומוטור ולא להשקיע במשהו כמו שאני מתכוון בטענה שזה יקר ואין כסף.

אגב התערוכה האחרונה של אוטומוטור הייתה בזיונית אני מאחל לכם שהשנה יהיה הרבה יותר טוב כי בפעם שעברה יצאתי משם תוך 50 דק' בערך.

פורסם

כי כמעט כל מחאה כאן שווה לת*ת, ואני מקווה מאוד שאתבדה (וגם אני כמובן אצטרף, מן הסתם).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

די לבכות !

תיכף יבוא לכאן "קליפת מוח" ויספר לנו כמה הרבה יותר גרוע בארצות הברית ועד כמה אנחנו בכיינים, וההורים והסבים שלנו ייבשו ביצות ולא התלוננו.

פורסם

אתה רציני?!

מפגש נוקיה דריפטים?!

אין שום סיכוי שייצא מצב כזה,חבל שאי אפשר לפנות לאיזה גוף מסויים שיממן כולה איזה 3 אלף פלאיירים או קצת יותר בשביל לחלק אותם בכניסה לאירוע בשביל להעביר מסר מסויים על מה האירוע הולך להתבסס.

תחשבו כל אחד מקבל פלאייר בן 2 עמודים דו צדדי ובפלאייר יהיה מתומצת בכתב כמובן מה המטרה של המפגש הזה.

המטרה צריכה להיות אסיפת כמה שיותר כסף על מנת לפנות לאיזשהו גוף תקשורתי ולקבל חשיפה בתור התחלה בעיתון,תשדיר קטן בטלוויזיה או כל דבר אחר העולה לכם בראש,כמובן גם באתרי האינטרנט המובילים,שתהיה כתבה בווי נט,אנרג'י,וואלה ועוד כמה אתרים מובילים,אני חושב שאפילו האתרים האלה ישמחו להעלות כתבה על דעת עצמם ואם אולי יש פה מישהו שמכיר מישהו בכיר שעובד באתרים אלה/עיתונים/טלוויזיה אולי אפשר לקמבן זול יותר ואפילו משהו שלא יעלה לנו כסף.

צריך להתחיל להעביר מסר בתור התחלה בצורה הזאת (גם בהמשך מן הסתם) שעומד לעלות איזשהו ארגון עם גישה חופשית לחשבון הבנק (רק על בכדי לראות על מה הכסף הולך במידה ומשהו כזה אפשרי),בשביל להפעיל לחץ על השלטון להתחיל להוזיז תתחת ולדאוג לציבור פה.

תחשבו כולה יום אחד בחול המועד,תתרמו מעצמכם שעתיים שלוש בשביל להגיע למפגש הזה(לדעתי אם לפרסם את זה בכל מקום זה יכול להיות משהו ענקי) תתרמו מעצמכם כל אחד קצת כסף,אני יודע שיש פה המון אנשים שמצבם לא מאפשר להם לתת תרומות לגוף כזה או אחר אבל תחשבו שזה רק בשביל לשפר את החיים של עצמכם,אל תשכחו שאתם בסופו של דבר אלה שתלכו לקלפי לבחור וצריך להבהיר לשלטון המעוות הזה שאם לא יהיה שינוי ולא שינוי בדיבורים אלא במעשים הוא לא יישאר (בינינו אני לא רואה אלטרנטיבה יותר טובה אבל צריך להיווצר איזשהו שינוי כי במצב הזה העניינים לא יכולים להמשיך).

ועוד פעם אני לא מתכוון לאיזו מחאה חברתית סטייל רוטשילד שתהיה שוה לתחת אלא מחאה שעוסקת נטו בתנאי התחבורה בארץ ישראל.

לעסוק בעיקר בתחבורה הציבורית ההזויה,לעסוק באיך לעזאזל אין תחבורה ציבורית בשבת והחוק של הדתיים מעניין לכולם את הביצים אני מאמין,תחבורה ציבורית צריכה להיות בכל ימות השבוע ומי שלא רוצה שלא ישתמש בה,לא הגיוני שציבור מסויים שלא תורם כלום יקבע לנו מה לעשות.

אם שמעתם היום או אתמול אני לא ממש בטוח הלכו 2000 אברכים על מנת ללמוד להיות רבנים,אם אני לא טועה זה משהו בגלל החוק הזה שהם צריכים עכשיו להתגייס וכו',אני לא בטוח במה שאני אומר,נתפסו שם כמה אנשים על העתקות ואפילו שלחו רבנים מתחזים שיענו בשבילם על השאלות.

הם מחפשים כל דרך בשביל להתחמק מתרומה למדינה,רק למצוץ מאיתנו הם רוצים.

לא שיש לי משהו נגד הדתיים,יש כאלה שעובדים,תורמים,משרתים בצהל,אבל יש חבורה ענקית במס' בלתי סביר שפשוט מוצצים מאיתנו כספים על ימין ועל שמאל, ועוד פעם הבאתי רק דוגמא שתבינו לאן הכסף שלנו הולך אבל לא בזה אנחנו צריכים לעסוק.

צריך לעסוק עוד הפעם בתחבורה הציבורית,מחירי הדלק,ויודעים מה שישארו מחירי הדלק כמו שהם אבל באותה מידה שתתפתח פה התחבורה הציבורית ואז נוכל להשאיר את הרכבים בבית ולנסוע כמו בני אדם לעבודה או כל מקום אחר שנחפוץ בו.

צריך לגרום לזה שיעלו את הרף של המהירות המותרת ומי שיעבור 130-140 קמ"ש שהוא יקבל דו"ח ולא כל רכב מודרני שיכול להגיע ל110 ב9 שניות,בחיאת סוזוקי אלטו נראה לי יכולה לעבור את המהירות המותרת מבלי להתאמץ יותר מדי אז לאן הגענו?!?!

למה לא להתחיל להריץ את זה ובפסח לעשות מפגש כזה?

ויודעים מה אפילו להביא אבטחה/שוטרים למפגש כזה בשביל שאם יגיעו כל מיני הזויים שיתחילו לעשות שם בלאגן עם הרכבים שלהם שייעצרו,האירוע לא צריך בכלל לבוא לידי ביטוי בצורה כזאת כי אני בטוח שאם דבר כזה ירוץ גם גופי תקשורת כאלה ואחרים יגיעו לשם ואתם יודעים הם ישמחו לתת לאירוע כזה תדמית של כמה הונדות או לאנסרים שנת 94 עושים שם מירוצים על שטח של 100 מטר,אז צריך לאסור דבר כזה שלא יקרה!

תחשבו שאם כל אחד שיגיע יתרום בערך 100 שקל לדבר הזה כמה כסף יהיה אפשר לעשות ופעם אחת להשתמש בזה למטרות שישרתו את כולנו.

דבר מאוד חשוב שלא נגעתי בו הוא פיתוח כבישים לרוכבי אופניים,איך בהרבה מדינות מתקדמות בעולם האופניים נחשבות לכלי תחבורה מאוד מאוד יעיל ונוח ואצלנו שאנחנו שטח כל כך קטן אין פיתוח של תחבורה יעיל ובריא שכזה.

באמת תחשבו טוב טוב מה אני אומר,צריך לבחור יום,שעה,לדעת איך לארגן את זה ולהתחיל לתקתק את כל העסק הזה.

אני לא יודע מי יהיה בעל החשבון,מי ינהל את הכספים.

מנהלי הפורום לתשומת לבכם אתם צריכים לדאוג לזה לקרות ותקחו את כל הקרדיט על מה שייצא העיקר לגרום פעם אחת לאיזשהו שינוי.

ואין ספק שמשהו כזה לא יקרה מהר אבל משהו בטוח צריך לקרות,לא ביום לא בשנה אבל לטווח ארוך אני בטוח שאם יקום ארגון שידאג רק למטרות של כל מחזיק רשיון נהיגה בארץ ישראל עם גישה מלאה לחשבון הבנק(רק לראות מה הולך בחשבון ובמידה וזה אפשרי ואם לא אז לפרסם כל שבוע את מצב חשבון הבנק באתר האינטרנט) אז מצבנו ישתפר פלאים ב4-5 שנים הקרובות.

מקווה שייצא מזה משהו כי אם לא חבל.

אגב אם מישהו פה יודע איך אפשר להשכיר ביתן אחד בגני התערוכה על מנת להקים שם את האירוע הזה או לדאוג אולי שיתרמו ביתן אחד בשביל אירוע שכזה כי הוא יעסוק במשהו למען כלל האוכ' ולא לרווח אישי, כי במצב כזה אני מאמין שיגיעו המוןןןן אנשים ואז זה יהיה הרבה יותר מסודר ויהיה אפשר להרים אירוע באמת רציני.

MT5 אני ממש לא דיברתי על הפגנה,עם הפגנה לא תשיג שומדבר.

פורסם

כמה שאני תומך ברעיון , אני מאוד סקפטי לגבי איסוף הכספים . זה הרי יגרור בעיות רבות שאני חושב ברורות לכולנו .

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

שמע בלי איסוף כספים כל המפגש הזה בסופו של דבר ייזכר כמשהו נחמד שנגרם בשביל מטרה טובה אך כרגיל כמו כל מפגש או הפגנה,מחאה הסתיים בלא כלום.

מה דעתכם על רעיון כזה:

הכסף שייאסף ייאגר בכספת גלויה לכולם כמובן עם שמירה,אני סתם מקריץ משהו שעולה לי בראש בלי יותר מדי מחשבה.

אחרי שהכסף ייספר,יהיה אפשר לבדוק במקום כמה יעלה לנו תשדיר בערוץ מסויים,כתבה גדולה בעיתון או באינטרנט בדף הראשי בגדול.

לגרום לאנשים באמת בעלי תפקידים עם שם להגיע לשם בשביל לקבל במקום הצעת מחיר למשהו כזה או כמו שאמרתי,פשוט שיתרמו את עצמם בשביל מטרה טובה,אם תהיה היענות גדולה לאירוע שכזה אני דווקא רואה כמה שיותר אנשים בעלי שם בתקשורת שירצו לתרום עצמם למהלך שכזה מבלי שום אינטרס כלכלי לכיסם.

אני לא בקיא בכל הדברים האלה אני רק מעלה רעיון שלדעתי הוא יכול להוביל למשהו באמת גדול.

אני מסתכל על מה שרשמתי עכשיו ואני חושב לעצמי איזה מקבץ של שטויות אבל אני לא יודע תחשבו על רעיונות בשביל שכל מי שחושב שהכסף יילך למטרות של רווח אישי או כל דבר דומה פשוט יילך על מטרות כמו שאני מדבר עליהם ובאמת הכסף הזה ישולם במקום לאן שאנחנו נחשוב שצריך לשלם אותו בשביל לקדם את המהלכים האלה.

בכל מקרה אם יש מישהו עם רעיונות שיתרמו למהלכים האלה,תגיבו אל תתביישו כל רעיון יתקבל בברכה.

פורסם

עכשיו אחרי שאנשים צריכים לתרום עוד כסף בכלל הסיפור הופך לעוד יותר בעייתי.

לדעתי כמו שרשמתי בעבר,אולי עליה רצינית במחיר הדלק,לא זינוק של 20 אגורות אלא שקל וצפונה במכה אחת יעורר אותנו,כיוון שזה לא יקרה,אנשים במקום לצאת להפגנה פשוט יעדיפו לקנות רכב יותר חסכוני,אולי בעוד 10 שנים שהדלק יהיה כול כך יקר שאפילו בן אדם עם פיאט פנדה וחברותיה לסגמנט יחשוב כמה פמעים אם לקחת את הרכב עקב המחירים,אז יקרה משהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתור אח לכאב ולסבל שנגרם לנו פה, אני רוצה להציע כמה דברים והצעות ייעול במקום לאסוף כספים ולפתוח חשבונות בנק יש לפנות לאנשים פרטים, גופים אשר יתנו ספונסר למחאה לדוגמא צריך להתחיל עם דף פייסבוק שכול אחד יכול לפתוח ומשם להוסיף כמה שיותר אנשים. אחר כך, יש לחפש אדם עם שרת, ואדם עם ידע בעיצוב וקידום אתרים, אשר שותף למאבק אשר יסכים לבנות איזה אתר ולאכסן אותו שם ירוכז כול מטה ההסברה, והודעות לציבור היכן ההפגנה הבאה, איך להפעיל לחץ. באתר אפשר לפרסם את כול הפלאפונים, תיבות דואר, איימילים של חברי הכנסת, ולצרף גם מכתב פורמט, אשר כול אחד יוסיף את שמו ואת הפרטים שלו וישלח לכמה שיותר חברי כנסת, יתקשר אליהם, ישלח מיילים. וכמובן ככול שיעבור הזמן לפרסם עוד ולדחוף עוד את האתר ואת הארגון דרך הפייסבוק, מקושרים, מי ספייס, כול הרשתות החבריתיות, פורמים, מעודני רכב. ככה גם אפשר להגיע לאנשים שיש ביכולתם לתרום סטיקרים, פליירים, שילוט אשר יתלה ברחבי המדינה וצמתים מרכזיות. משם כבר מגיעים לכול מיני גופים שישמחו לתת יד בעניין על מנת לקדם את עסקיהם, לדוגמא כול סדנאות השיפורים, יבואני רכבי ספורט, בין אם זה יבואני פרארי, אודי, אלפא, וכול יבואן שמתיימר להיות גוף שמעודד ותומך בשימוש ברכב גם לשם הנאה ולא רק ככלי תחבורה. והם כבר יזרימו כסף, אשר ישמש לעוד פרסום ואפילו חשיפה בטלווזיה, אבל כמובן צריך הכול לעשות לפי סדר ותוכנית מסודרת ורק שיש מספיק הד ורעש אפשר כבר להפציץ את גופי התקשורת בפניות שיבוא לסקר, ynet הארץ גלובס, דה מרקר, ערוץ 2 ערוץ 10 אם מישהו בעניין ורוצה להתחיל בלסכם את עיקרי הבעיות, והשאיפות שלנו בתור מעמד בינוני אשר רק רוצה להנות מהחיים בלי להרגיש כמו פרה בתנובה, עקב כול עניני מס הבלו, מס רכישה על רכבים, רף המהירות בכביש, פריסת המצלמות בכבישים לא אדומים, וחוסר חקיקה והשקעה בתחום המוטרי בארץ כשלעצמו יכול להכניס המון כסף לקופת המדינה. מי שמעוניין בבקשה. אני בפנים.

פורסם

חברים

אם רוצים (באמת) אין זו אגדה !

רק פה בפורום יש אלפי חברים שמביעים את תסכולם על בסיס יומי.

צריך להתחיל לעשות משהו אף אחד אחר לא יעשה בשבילנו .

אני בפנים .

• תוכן חדש...