Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אז ככה, לאחר שהשיפוץ הקוסמטי שעשיתי בדירתי בבת ים (שלמתי לבעלי מקצוע כמובן) הדירה משופצת, נקיה

ומוכנה למגורים.

השיפוץ הסתיים לפני כשבוע ומאז הדירה ריקה, הכל חלל וממתין לריהוט.

כיון שלאחרונה התחלתי לעבוד בעבודה די תובענית ואני לא רואה עולם עד שעות הערב, ברצוני לדעת היכן אני יכול לקנות רהיטים

במחירים זולים ולא ג'אנק שיישבר או יתבלה אחרי שנה.

אז אלו הדברים העיקריים שאני צריך:

1. מקרר

2. מיטה זוגית

3. סלון (ספות, שולחן, שידת/מזנון טלויזיה)

4. מיקרוגל

5. פינת אוכל

סביר להניח שהשמטתי עוד לא מעט דברים חשובים ובסיסיים שאצטרך בשלב כלשהו, למרות שאלו הדברים העיקריים והחשובים.

אז אני יודע שיש את איקאה ואת המרכז לריהוט בראשל"צ. אשמח לקבל עוד הצעות למקומות זולים עם סחורה טובה כיון שאין

לי יותר מדי זמן לעשות סקרי שוק ולהסתובב יותר מדי זמן ע"מ לברר.

נ.ב - המקומות צריכים להיות באיזור המרכז.

תודה, ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

איקיאה. זה הכל. סחורה סבירה בהחלט. גם אחרי שאני עברתי דירה הלכתי לשם לכמה תוספות של הרגע האחרון. לא יודע לגבי מחירים של סלון, אבל מה שהייתי צריך, מצאתי שם פתרונות טובים וזולים, שמחזיקים (כבר שנה וחצי-שנתיים) יופי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רהיטים - חוץ מהמיטה, איקאה.

רק תברר קודם שכל מה שדרוש נמצא במלאי, דרך אתר האינטרנט.

מיקרוגל - לא משנה בכלל איזו חברה.

מקרר - הדעות חלוקות.

- - - -

אני ממליץ להשקיע קצת זמן בחיפוש אחר מיטה + מזרון ראויים,

אבל את כל השאר אפשר לסגור ביום אחד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כיון שאתה כנראה עומד לפני הוצאה גדולה יש לי כמה שאלות:

1. האם הדירה שלך ריקה לגמרי או שחלק מהמוצרים קיימים ופשוט לא הזכרת אותם?

2. האם אתה גר לבד, עם בת זוג זמנית או בשלבי הקמת משפחה?

3. כמו בכל קניה - מה התקציב ומה סדרי העדיפות בבחירת המוצרים?

אני מעלה נושאים אלה כיון שההתיחסות שלך צריכה להיות שונה בין מצבים אלה, כיון שהצרכים שונים לחלוטין.

לדעתי צריך לחלק את הרכישות לשתי קבוצות: קבוצת המוצרים הקטנים - הן במחיר והן בגודל הפיזי - שאינם מצריכים השקעה בדולה, מכסימום מחליפים אחרי שנים בודדות. למשל - מיקרוגל וכל שאר מוצרי החשמל הקטנים שאפשר לקנות אפילו מוצר מדבקה בסופר השכונתי, וכך גם רהיטים קטנים כגון כסאות. הקבוצה השניה היא מצרים גדולים - אלה שהחלפתם דורשת מאמץ כלכלי ו\או פיזי - כגון מוצרי חשמל גדולים (מקרר, מכונת כביסה, כיריים+\-תנור אפיה, ובעדיפות שניה מיבש כביסה ומדיח כלים) ורהיטים גדולים (מיטות, שולחנות, ספות).

את המוצרים הקטנים קנה איפה שאתה רוצה, לא תוכל ליפול יותר מדי כיון שעלות כל מוצר קטנה. בכל זאת אני ממליץ לך לצרף אותם לגדולים מסיבה שתובהר בהמשך.

לעומת זאת - המוצרים הגדולים מצריכים לא מעט מחקר בגלל הבדלים גדולים בעיצוב תכונות ומחירים, וכיון שמדובר בקניה לטוח ארוך - מקרר, למשל, הוא מוצר שנרכש בראיה של 10-15 שנה שהן אורך החיים הצפוי לו. כאן כל מוצר מצריך מחקר נפרד כיון שהמחירים משתנים בין חנויות שונות ויתכן שמקרר מסויים יהיה שול בחנות אחת ותנור בשכנתה, ההפרשים עשויים להגיע לאלפי ש"ח לפריט. כמוכן יש לא מעט מבצעים שבהם מקבלים את המוצרים הקטנים כ"מתנה" המלווה את הגדולים, מה שבהחלט יכול לחסוך בהוצאה הכללית. בריהוט נכנס גם עניין העיצוב, יש מי שממליץ על איקיאה, אבל זה נכון למי שטעמו מתאים לעיצוב סקנדינבי מודרני, אבל מה לעשות - יש מי שמעדיף סגנונות אחרים.

וכמובן - כאשר רוכשים מוצרים לטווח ארוך צריך לחשוב למה אתה מצפה באותו טווח. אם אתה בעל משפחה או רואה עצמך מקים משפחה בטווח של כמה שנים כדאי להצטייד בהתאם, זה יחסוך סבב שני של רכישות עם עלויות משמעותיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה מעוניין אני יכול להפנות אותך לחנות מוצרי חשמל באזור ראשון לציון , המחירים תמיד יותר נמוכים מזאפ וכל שאר אתרי השוואות המחירים .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

בקשר למוצרי חשמל ,אמליץ לך על סופר אלקטריק שנמצאים ממש קרוב למצבה ברחוב רוטשילד . המחירים שלהם זולים יותר ממחסני חשמל ונתקלתי בשרות טוב.

הם גמישים בתשלומים ובמחיר. בהצלחה.

פורסם

+1 על ההמלצה על איקאה,

שולחן מחשב + כוננית מגירות שרכשתי שם ב 600 שקלים אם איני טועה - פז"מ של 4 שנים ועדיין נראים כמו חדשים.

שידה נמוכה לטלוויזיה, עדינה בסגנון יפני כזה, עלתה 300 שקלים אם איני טועה - פז"מ גם כן של 4 שנים, ולמעט עיוות קל שנוצר כתוצאה ממשקלה של טלוויזית "32 מקרן אחורי שישבה עליה במשך שנה וחצי, והגיוני לגמרי שזה יקרה, מצבה גם כן כחדשה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אם אתה מעוניין אני יכול להפנות אותך לחנות מוצרי חשמל באזור ראשון לציון , המחירים תמיד יותר נמוכים מזאפ וכל שאר אתרי השוואות המחירים .

תפנה את כולנו שנדע

פורסם

מיטה זוגית בחינם באתר אגורה. כדאי לחפש מיטה ניתנת לפירוק, כדי שתוכל להוביל לבד.

גם לגבי מקרר ניתן למצוא מקרר אמריקאי ענק בחינם, אבל כאן ההובלה על חשבונך. אמנם צורך לא מעט חשמל, אבל גודל ענק עם קיוסק קרח, ועוד בחינם!

החלפים זולים. במקרה הכי גרוע הולך המדחס, העלות להחלפתו היא כ 1500 ש"ח.

בהצלחה

יהודה

פורסם

לגבי ריהוט לסלון: הספות של איקאה מאוד יקרות ביחס להנחות שאתה יכול לקבל בכל חנות בינונית אחרת (למשל שמרת הזורע).

לגבי מקרר - הייתי הולך על LG או משהו כזה, לא BEKO נניח.

אגב, מי עושה לך כביסה? ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

sperial - להלן התייחסותי לדבריך:

1. האם הדירה שלך ריקה לגמרי או שחלק מהמוצרים קיימים ופשוט לא הזכרת אותם? - ריקה לגמרי. פרט לשני ארונות ישנים שהגיעו עם הדירה, גורנישט.

2. האם אתה גר לבד, עם בת זוג זמנית או בשלבי הקמת משפחה? - גר לבד לגמרי. חשבתי להביא איזה גור חתולים או משהו כדי שלא תהיה דירת רפאים :)

3. כמו בכל קניה - מה התקציב ומה סדרי העדיפות בבחירת המוצרים? - אז לשאלת מיליון הדולר, אתחיל דווקא בסדר העדיפויות:

1. מיטה - אני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח. לאחר בירורים קלים שערכתי, ראיתי שמיטה מוכנה כמוצר אינטגרלי ומוגמר

תעלה לי כפול לפחות מאשר אם אקנה את הבסיס לחוד, ואת המזרן לחוד, שכך יש לי יותר גמישות למשל, להוציא על הבסיס כ-600 ש"ח (הבנתי שזה בערך מחירו של בסיס) ולהשקיע עד 1000 ש"ח במזרן איכותי.

2. סלון - איקאה לא הכי זולים לפי מה שראיתי. התקציב הוא באיזור ה-3000 ש"ח לסלון חדש ( או סלון בצורת ר או סלון של 3+2 ולא מעור) דווקא ראיתי לא מעט פרסומים ברשת לאתר הזה http://www.nammal.co.il/

וראיתי באתר לא מעט דברים יפים שנראים לפחות איכותיים במחירים לא רעים בכלל, מחר אני אקפוץ לשם עם חבר לראות במו עיניי.

3. מקרר - לאחר בדיקה בזאפ, מצאתי שהמחירים של החנות הזאת הם זולים והחנות קבלה ביקורות טובות http://www.cell-tec.co.il/Product.asp?Pid=06040505&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=16&aff=Zap&lang=he

התקציב הוא כמובן לא גדול, עד 2000 ש"ח גג למקרר עם תכולה של לפחות 400 ליטר.

למישהו יש התנסות אם 2 האתרים שציינתי למעלה?

פורסם
לגבי ריהוט לסלון: הספות של איקאה מאוד יקרות ביחס להנחות שאתה יכול לקבל בכל חנות בינונית אחרת (למשל שמרת הזורע).

לגבי מקרר - הייתי הולך על LG או משהו כזה, לא BEKO נניח.

אגב, מי עושה לך כביסה? ;-)

הי אייל, מה עניינים? :)

ראיתי את הקטלוג של איקאה וגם לא כזה התלהבתי מהספות, ואתה בהחלט צודק, קשה להגיד שהם זולים.

אני יודע שיש חנויות למוצרי חשמל לבית באיזור אלנבי, ואפילו מחסני חשמל ששמעתי שאתה במקום יכול להראות להם אתרי

השוואה, והם יחתכו לך את המחיר למחיר הנמוך ביותר (זה רשום שחור על גבי לבן בתקנון שלהם אם אני זוכר נכון).

לגבי כביסה - אני לא עובר לחו"ל אתה יודע. לבגדים של פעם בשבוע שיצטרכו ניקיון, תמיד יש את אמא. חוץ מזה, בהתחלה

אני מניח שאני אחזור במהלך השבוע להורים יותר מפעם אחת בשבוע (פעמיים בשבוע אני לומד בת"א ממש מתחת לבית הוריי).

פורסם

בלי קשר לנושא,

כמה כללי ברזל לבת ימי:

1. קניות - רק בסופר דוש (יש לך בקניון בת ים, שד' העצמאות ובת ימון).

2. בבחירות - רק לחיאני. :wink:

3. בחורף - אין מה לעשות פה. יש את הקניון אבל הוא לא מציאה גדולה. אם אתה בקטע של סנוקר יש לך את האריסטוקרט באזור התעשייה.

4. בקיץ: חוף הסלע - רק זקנים ורוסים. טובגו - כל הערסיידה. הגולשים - מכל עבר תריח ריחות של טיול אחרי צבא (אני מקווה שהבנת את הכוונה :roll: ). ממליץ בחום על תאיו.

5. פיצה שפתוחה 24/7 - פיצה קנטינה (בלפור).

6. גלידה, פרוזן ושות' בקיץ (או בחורף אם זה עושה לך את זה) - ויקטורי בטיילת.

7. שווארמה ושיפודים ברמה - ציפורה במצבה או צחי צמרת ברח' הרצל.

8. מאפייה מעולה - משה האופה ברח' אלי הכהן.

9. דלק בזול בעיר (95 וסולר) - סד"ש או הכוכב. שניהם באזור התעשייה.

10. הליכות אתה יכול לעשות בטיילת או בכביש של בת ימון (ברח לי השם של הרח' הזה, הוא בפינת יוספטל ליד מאוחדת)

11. התחנת משטרה מאחורי הקניון, מד"א ומכבי אש באזור תעשייה. ספרייה עירונית ליד קניון בת-ים.

ברוך הבא :-)

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
בלי קשר לנושא,

כמה כללי ברזל לבת ימי:

1. קניות - רק בסופר דוש (יש לך בקניון בת ים, שד' העצמאות ובת ימון).

2. בבחירות - רק לחיאני. :wink:

3. בחורף - אין מה לעשות פה. יש את הקניון אבל הוא לא מציאה גדולה. אם אתה בקטע של סנוקר יש לך את האריסטוקרט באזור התעשייה.

4. בקיץ: חוף הסלע - רק זקנים ורוסים. טובגו - כל הערסיידה. הגולשים - מכל עבר תריח ריחות של טיול אחרי צבא (אני מקווה שהבנת את הכוונה :roll: ). ממליץ בחום על תאיו.

5. פיצה שפתוחה 24/7 - פיצה קנטינה (בלפור).

6. גלידה, פרוזן ושות' בקיץ (או בחורף אם זה עושה לך את זה) - ויקטורי בטיילת.

7. שווארמה ושיפודים ברמה - ציפורה במצבה או צחי צמרת ברח' הרצל.

8. מאפייה מעולה - משה האופה ברח' אלי הכהן.

9. דלק בזול בעיר (95 וסולר) - סד"ש או הכוכב. שניהם באזור התעשייה.

10. הליכות אתה יכול לעשות בטיילת או בכביש של בת ימון (ברח לי השם של הרח' הזה, הוא בפינת יוספטל ליד מאוחדת)

11. התחנת משטרה מאחורי הקניון, מד"א ומכבי אש באזור תעשייה. ספרייה עירונית ליד קניון בת-ים.

ברוך הבא :-)

וואו, אני בטוח שאמצא שימוש ללפחות 2 מהסעיפים שציינת לעיל, תודה רבה לך.

אבל שכחת את הדבר הכי חשוב, איפה עלמות החן מסתובבות?!! (לא מדבר על נערות עובדות חלילה).

:)

• תוכן חדש...