Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FARAD? 1/2.5?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני פונה לחברים שמבינים במערכת החשמלית של האוטו.

המערכת:

קומפוננט קדמי: HERTZ Hi Energy 165XL

קומפונט אחורי: מורל הייבריד אובשן 2

מגבר לקומפוננטים: MB QUART 4/150

סאב: HERTZ HX300D דאבל

מגבר: HIFONICS BRUTUS 1600WRMS class D

איזה קבל לשים? אחד או שתיים וחצי פאראד? (מה זה בכלל פאראד?)

ואיזה חיווט עדיף מהמצבר למונו? 0 גייג' או 2 גייג' גם יספיק?

"גבינה חינם יש רק במלכודת של עכברים" :evil:

פורסם

פאראד היא יחידת מידה לקיבולת של קבל, בעצם כמה הוא יכול לאגור בתוכו, בגדול חישוב של כמה אתה צריך הוא 1 פאראד ל1000 וואט rms!

בקשר לעדיפות בין הכבלים תמיד עדיף עבה יותר אין ספק רק שים לב שזה נחוץ ולא סתם בזבוז כי אלו יקרים.

שים לב שיעילות הקבל גם שנויה במחלוקת ואם קיימות בעיות חשמל עדיף להוציא את הכסף על שדרוג מערכת החשמל + החלפת המצבר למצבר ג'ל שמיועד למערכות.

פורסם

אז בחישוב קליל 2.5 פאראד זה 2500 RMS

1600 למונו וכל ערוץ 150 כפול 4 זה 600.

ביחד 2200.

החישוב נכון?

החברה היא קונקשן (אודיסון הרץ וחבריו של אלטרו מדיה), קבל אמין?

מה זה אומר מצבר ג'ל? האם כדאי באודי להחליף מצבר למרות שיש לי עוד מעל 4 שנים למשוך איתו?

"גבינה חינם יש רק במלכודת של עכברים" :evil:

פורסם

אני מאמין שהמוני נותן לך את הנתון הזה רק ב1 אוהם וגם באופטימיות אם אתה עם תשתית חשמל במצב בריא מאוד ואם הסאבים שלך מחווטים בתצורה של 1 אוהם וגם המגבר השני.

אני מאמין ש2 פאראד יספיק לך.

מעבר לזה מצבר ג׳ל חזק הרבה יותר ממחברי החומצה שמשתמשים בהם לרכב וגם הפריקה שלו מפיקים מהירים שהמגברים דורשים היא מהירה יותר וגם לא פוגעת בו כמו שתפגע במצבר הרגיל שלך.

זה הדבר הכי מומלץ לעשות + כבלים עבים יותר לתשתית חשמל בריאה, מכיוון שהסיפור יקר יחסית הרבה פונים לפתרון (ספק פתרון) של הקבל.

• תוכן חדש...