Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממסר הפחת בביתי קופץ, רק כאשר אני מכבה את הדוד.

חשבתי שזה אולי המתג של הדוד, אבל החלפתי אותו וזה לא פתר את הבעיה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אתה מדבר על המגן התחשמלות בלוח ?

זה שיש לו גם צופציק שיכול להקפיץ את כל החשמל ?

יכול להיות שהוא בעצמו התעייף.

זה לא קורה לך נגיד עם הקומקום במטבח או עם כל תנור אחר ?

(היתי מצפה שמכשירי חימום דומים יגרמו לו גם לקפוץ)

ואולי זה זמנו של גוף החימום עצמו בדוד, גם יכול להיות (אם כי אני לא מבין למה הוא יקפיץ דווקא בכיבוי אבל אולי)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

המתג מחובר הפוך וממתג את האפס ולא את הפאזה

הגוף חימום דפוק.

תחליף גוף חימום ותקן את חיבורי המתג

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מניסיון של שבוע שעבר, תבדוק אולי יש לך נזילה בקיר, שמקצרת ומקפיצה את המתג בלוח החשמל.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

איך כולכם מיעצים להחליף את זה וזה זה?!

לפני שמחליפים משהוא צריך לבדוק שהוא אכן הבעיה

זה יכול להיות כלכך הרבה דברים ואת חלקם רצוי שבעל מקצוע יבצע

ממליץ להביא חשמלאי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מניסיון של שבוע שעבר, תבדוק אולי יש לך נזילה בקיר, שמקצרת ומקפיצה את המתג בלוח החשמל.

אם הייתה רטיבות, אז הממסר לא בהכרח היה קופץ בפתיחת המפסק.

כמו שאמרו, הכי טוב והכי בטיחותי זה חשמלאי.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

בלתי אפשרי לבדוק גוף חימום שפעם ב... מקפיץ את הפקק,

היות ומחירו עשרות שקלים הייתי מתחיל בו.

האמור נכתב מנסיון אישי עם תקלה זהה לחלוטין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם מעלים נסיון אישי - נסיוני הוא שגוף חימום שמקצר או מפעיל את ממסר הפחת נמצא בתוך מחצבה של אבנית - לכן כדאי שתזמין בעל מקצוע בתחום הדודים על מנת שיבדוק, יתקן וינקה את הדוד (ובמידת הצורך - יחליף אותו).

לפיכך - אין ברירה אלא לצטט את עומר:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

להחליף גוף חימום באמת דורש ידע מינימאלי.

אנשים פה בפורום עשו פרוייקטים הרבה יותר מורכבים מזה...

פורסם

להחליף גוף חימום זו אמנם בעיה קטנה אבל לרוקן את הדוד בלי להציף את הבית ולנקות את האבנית זה דבר שדורש קצת יותר ידע. ואם לא מדובר בדוד חדש או שטופל לא מזמן מדובר בפעולה שגם תחסוך לא מעט חשמל, שכן שכבת האבנית מהווה מבודד תרמי משמעותי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה למשיבים.

החלפתי את גוף החימום שנזל וזה אכן פתר את הבעיה.

קניתי את כל הפלאנג' עם החימום המהיר וגוף החימום ב65 ש"ח, בכורזין גבעתיים.

כרגע שמתי לב לבעיה אחרת שהגוף חימום לא מפסיק לעבוד, התרמוסטט תקין אך הוא קצר מידיי ואינו מגיע לסוף הפלאנג'.

האם כדאי להחליפו, באחד ארוך?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לגבי הגוף חימום אין לי תשובה לתת לך, אבל עכשיו חשוב לוודא שהפחת תקין, תן לחיצה על כפתור הטסט, תקפיד לעשות את זה לפחות פעם ב 3 חודשים.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

אין בעיה מיוחדת עם טרמוסטט קצר.

מקסימום תכוון אותו 10 מעלות פחות מהארוך, הארוך בדרך כלל בדודי שמש מכוון עד הסוף בערך 75-80.

תכוון ל 65-70.

• תוכן חדש...