Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה בוצעו עבודות בכביש הנ"ל. למיטב הבנתי העבודות הסתיימו אך לצערנו נותר זכר לאותן עבודות בדמות טלאי לאורך קטע גדול למדי בנתיב העולה מעלה, למעשה הוא ממש מפריע לנהיגה (ומאוד מפריע לנהיגה מהירה). מהם הסיכויים שייעשה משהו בנידון? או שבאופן לא ממש מפתיע זה המצב החדש, וזהו.

אגב, רק לפני כשנתיים הכביש עבר סלילה מחדש (איכותית).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בתור אחד שנוסע שם יום יום לעבודה - זה מוציא אותי מדעתי, עד כדי כך שאני כבר מעדיף לוותר על העליה ונוסע מפרויד במקום.

פשוט מדינת חלם.

חפרו שם חתיכת תעלה עמוקה לאורך חלק גדול מהכביש, וכמובן שכיסו עם טלאי של חאפרים. ממה שהבנתי העבירו שם תשתית חשמל.

וזה אחרי שלפני שנה בערך העבירו שם צינור מים ענק מחוץ לכביש לאורך גדר הבטון.

לדעתי היה עדיף שיעשו את זה כבר בדיוק באמצע הנתיב, ולא כמו שעשו, שזה יוצא בדיוק על הגלגל הימני רוב הזמן, הנתיב כל כך צר שאין הרבה ברירה אלא לעלות עליו וזה רועד ולא אוחז בשיט.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חדשות טובות !

אתמול ראיתי שמרבדים מחדש את כל המסלול העולה, נכון לאתמול חצי דרך כבר הייתה סלולה.

אפילו הצליחו לעשות את זה יפה בלי מדרגה מורגשת במעבר למסלול הנגדי שלא נסלל.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תודה לאל, סללו את כל הקטע ה'פצוע' מחדש, סלילה איכותית (כרגע לפחות..).

מעניין כמה כסף בזבזו על כל הסלילות האלה (סלילה מלאה קצת לפני השריפה, אחרי זה פתחו תעלה, סגרו אותה

בסלילה מזעזעת, גירדו, סללו מחדש רק מעל התעלה, גירדו, וסללו מחדש את כל הנתיב).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מעולה, לא הייתי שם כבר שלושה שבועות אני חושב. צריך לבוא ולבחון את איכות העבודה :twisted:

למה עשו את זה כל כך הרבה פעמים? גם הקבלנים וגם דמויות מסוימות מצד הרשויות צריכות לממן הוצאות שונות (ג'יפ חדש לדוגמא)...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מה מספר הכביש?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

באותו האיזור, כביש 7212 מהאוניברסיטה לנשר נחמד גם כן. יותר טכני מ721 אבל יחד עם זאת גם לא פחות מהנה לנהיגה לדעתי ולרוב גם פחות עמוס.

מי שרוצה להגיע מאיזור הצפון לכביש החוף או להיפך עם חיוך על פנים, 721 + 7212 - הבחירה המועדפת.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

יש שני כבישים מהאוניברסיטה לנשר - אני מניח שאתה מתכוון ל-7212 הותיק היוצא מגבעת האנטנה, ולא ל-705 החדש היוצא מצומת שבדיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בירידה אני מעדיף את 705, כשהכביש פנוי בעיניי זה אחד הכבישים המטורפים.

סדרה של פניות ארוכות מאד במהירות מאד גבוהה, אפשר ממש לשחק עם הרכב ולהרגיש אותו על המגבלות לאורך זמן.

הכביש הישן סלול היטב אבל הוא קצת מציק עם יותר מדי היירפינים במהירות אפס, ושחיקת רפידות מיותרת. מדי פעם אני עושה אותו, אבל מעדיף שלא לרוב.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תביא בחשבון שבירידה ב-705 ממתינה מדי פעם מכמונת לייזר ליד הרמזור של בית הקברות (למעשה טיפה לפניו) - אחרי פניה ימינה באותו קטע שבו אנשים נוהגים לחרוג בהרבה מהמהירות המותרת (60 קמ"ש). המכמונת ממוקמת בצורה מתוחכמת, תתפס הרבה לפני שתבחין בה.

ומעבר לכך, ראיתי כבר כמה מכוניות מרוסקות בפניה מתחת לגשר החרוב, ולפני כשבועיים בירכתי על כך שנהגתי שם לאט (הקטע מאוד "מזמין") כיון שהיה שם פקק בשני הנתיבים בגלל תאונה כזו, שלא ניתן לצפותו לפני העיקול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...