Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המגבר נשרף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מגבר Cardinal V15 הדגם השחור (כן אני יודע שהוא מעפן, אבל הוא זמני עד שאני חוסך)

עכשיו הופיעה לי בעיה כזאת: ברגע שאני מגביהה מעל 50 (מתוך 62) המגבר שובק חיים והסאב והרמקולים מאחורה מפסיקים לנגן, ברגע שאני מוריד את הווליום הוא חוזר לחיים.

אני כבר כמה חודשים עם המגבר ועוד לא הופיעה התקלה הזאת, לא נגעתי בכיוונים.

הנה מה שעשיתי: ניסיתי לנתק את הסאב ולהשאיר רק את הרמקולים, התופעה עדיין ממשיכה, ניסיתי גם לנתק את הרמקולים ולהשאיר רק את הסאב ועדיין אותה התופעה.

המגבר נשרף?

פורסם

זה לא קשור אם הסאב או הרמקולים מחוברים אליו הוא יכול להיכנס לפרוטקשן אם יש לו עומס יכול להיות שנשרף פיוז

"גבינה חינם יש רק במלכודת של עכברים" :evil:

פורסם

אם זה זמני אל תעבור את ה50 שלא ישרף עד שתחליף .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
זה לא קשור אם הסאב או הרמקולים מחוברים אליו הוא יכול להיכנס לפרוטקשן אם יש לו עומס יכול להיות שנשרף פיוז

בדקתי את שתי הפיוזים על המגבר והם שלמים.

אם זה זמני אל תעבור את ה50 שלא ישרף עד שתחליף .

זמני כן, אבל זה עניין של לפחות עוד חודשיים עד שאני אקנה אחד אחר, וגם אני רוצה להיות בטוח שהבעיה היא בכלל במגבר, שאני לא סתם יקנה מגבר אחר והבעיה תחזור על עצמה.

פורסם

פיוז לא נשבר כשהוא נשרף

עדיף שתלך לאחד מהחנויות שמתמחות בזה שיבדקו לך אנחנו לא נוכל לעזור לך בלי תמונות ובלי כלום..

פורסם
פיוז לא נשבר כשהוא נשרף

עדיף שתלך לאחד מהחנויות שמתמחות בזה שיבדקו לך אנחנו לא נוכל לעזור לך בלי תמונות ובלי כלום..

תגיד לי תמונה של מה ואני יעלה אותה תוך 2 דקות.

פורסם

תמונה של החיבורים, קלוז אפ של הפיוזים כשהם מנותקים.

הסבר מדוייק של מה קורה כאשר אתה מגביר את הרמקולים והסאב כמו פעם.

מה בעצם קרה לך? שינוי של הזמן האחרון שביצעת מבחינה חשמלית ברכב? פירוק פלסטיקים וכו? נגיעה במצבר? אולי נגמר לך המצבר והנעת עם כבלים? תנסה להיזכר במשהו..

פורסם
תמונה של החיבורים, קלוז אפ של הפיוזים כשהם מנותקים.

הסבר מדוייק של מה קורה כאשר אתה מגביר את הרמקולים והסאב כמו פעם.

מה בעצם קרה לך? שינוי של הזמן האחרון שביצעת מבחינה חשמלית ברכב? פירוק פלסטיקים וכו? נגיעה במצבר? אולי נגמר לך המצבר והנעת עם כבלים? תנסה להיזכר במשהו..

מחר אני אעלה תמונות של מה שאמרת, עכשיו חשוך בחוץ.

ועכשיו שאני נזכר, המגבר הפסיק לעבוד בכלל, הוצאתי את הרדיו דיסק וראיתי שכבל הרימוט מנותק, חיברתי אותו בחזרה ומאז הבעיה התחילה להופיע לי.

יכול להיות בגלל שחיברתי את הרימוט תוך כדי ניגון מוזיקה פגעתי במשהו?

וגם הוצאתי את הרמקול הקדמי ימני, ניתקתי את החיבורים והחזרתי אותם עוד פעם (הרמקולים מקדימה לא מחוברים למגבר אלא לרדיו דיסק)

פורסם

האשכול כבר מתקרב לעמוד השני, בכל מקרה, הנה מה שעשיתי:

1. קניתי פיוזים חדשים והרכבתי אותם (25A)

2. הוצאתי את הרדיו דיסק וחיברתי מחדש את הרימוט

3. הוצאתי את הרמקולים מקדימה

4. הוצאתי את כל הכבלים של המגבר וחיברתי מחדש

שום דבר לא פתר את הבעיה

צילמתי סרטון כדי להראות את הבעיה, כי כמו שזה נראה לא מדובר בפרוטקשן.

קישור לסרטון:

http://www.youtube.com/watch?v=PwfAfAt6u-o

פורסם
תוריד את הgain על הערוצים ובוסטים למיניהם ותראה אם הבעיה נפתרת.

הורדתי כבר את הגיין והבעיה לא נפתרה. (פשוט ניסיתי לכוון מחדש את הגיין אבל בכל גיין הבעיה עדיין הופיעה)

אין שום בוסט פעיל, הכל על 0.

אני מבין שהמגבר כבר גמור.

• תוכן חדש...