Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה בחו"ל - אשמח למידע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שיש פה הרבה חברי פורום שבעלי נסיון נרחב בעבודות בחו"ל, רציתי להתייעץ פה בעניין.

רציתי לדעת איך זה עובד אם אני רוצה לעבוד בחו"ל בצורה שאני חותם על חוזה לזמן מסויים והחברה שבה אני עובד דואגת לי לכול הבירוקרטיה של ויזת עובד וכו'. האם זה אפשרי בכלל?

כול זה בהנחה שאני מעוניין גם לעבוד בתואר שלי(BSC בביולוגיה) ולא בתור קוטף פירות, עובד בניין, עגלות וכו'...

ראיתי בארץ דרך אתרי דרושים, שיש אפשרויות כאלה, אבל רק לבעלי נסיון גדול, וגם למדינות כמו הודו ואפריקה שלשם אני פחות(בלשון המעטה) מעוניין להגיע. אז מעניין אותי האם באמת יש אופציה כזאת, או שזה שמור רק לבעלי תארים מתקדמים ולמדינות מתפתחות?

פורסם

לרוב רילוקיישן למדינה מפותחת בא אחרי שהוכחת את עצמך במקצוע שלך בארץ.

בעבודות במדינות שאין להן מה להציע, מתפשרים קצת יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רילוקשיין לא שווה לחברה אם היא יכולה להשיג עובד מקומי שיעשה את אותה עבודה.

כך שאו שיש לך יתרון ספצפי על פני בעלי תואר מקומיים כמו נסיון נקודתי בעבודה הדרושה, או שבאותה מדינה אין כלל עובדים עם הידע שלך.

• תוכן חדש...