Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופל קורסה 2012 ויש לה מערכת רגילה בגודל דאבל דין בלי שום פיצ'ר מכל סוג וברצוני לקנות מערכת מולטימדיה..עכשיו המחיר עליו חשבתי בהתחלה הוא פלוס מינוס 3500. הבנתי שלמכוניות הגרמניות צריך מתאם קנבס לשליטה מההגה וצריך גם פלסטיקה כי הצורה של המערכת אצלי היא טרפזית ולא ישרה. אני לא פריק של מערכות מפוצצות ואין לי פטיש למגברים. בחור רגיל שאוהב לשמוע סאונד טוב +.

אני לא יכול לפרסם קישורים עדיין אז המערכת נמצאת באתר של רודרובר ROADROVER CO IL בדף של אופל ואז אופל קורסה, אז על המערכת הזו (7 אינץ' בלה בלה בלה) הציעו לי 4500 שקל בהתחלה ואחרי שאמרתי לו שאני רוצה גם זוג רמקולים לדלתות אחריות שלי ומצלמת רוורס הוא אמר 5000 כולל מע"מ והתקנה.

קודם כל מה דעתכם על העסקה? והאם אני יכול בהתחשב בכל הנתונים שרשמתי לקבל עסקה יותר טובה? כלומר בערך אותה איכות עם מחיר נמוך יותר.

נ.ב - הוא אמר שהוא, לא יודע איך, מחבר כרטיס אינטרנט אלחוטי למערכת ומתקין עליה WAZE, והכי חשוב לי זה שליטה מההגה וג'יפיאס ועברית זה פריווילגיה לא רעה. ובמערכת הזו יש את אלו.

תודה :)

פורסם

אני אישית לא הייתי מתקרב למערכות מדבקה סיניות ממקור לא יודע. בסכומים כאלו ישנן הרבה מערכות דאבל דין ממותג מוכר כמו PIONEER, JVC, ALPINE, KENWOOD וכד'. במיוחד עם תחפש פה בפורום ביד שתיים ישנם כמה וכמה דילים לא רעים במחיר הרבה יותר זול ממה שציינת.

בתמורה תקבל אולי מכשיר עם טיפה פחות פיצ'רים אבל איכות סאונד ואמינות הרבה יותר טובים

בהצלחה

אלי

פורסם

מבלי להכנס להצעת המחיר שקיבלת (יקר או זול). אם אתה חובב אודיו שטיפה מבין באיכות דלג על ההצעה שקיבלת וחפש לך מותג של אחת החברות שצויינו כאן. תשלם אמנם יותר אבל לא תצטער על כך. מה שאי אפשר להגיד המוצר שאתה חפץ לקנות.

פורסם

אני אישית בגלל כל הבלגאן עם השליטה מההגה והמזגן הזמנתי את המותאמת אורגינאל 3000 כולל התקנה

מזדה 3 2009

אודי 80 הזרקה חד תקודתית 1993 מנוע 2.000 סמ"ק גיר ידני

פורסם

אתה משתמש במילים מפוצצות שכניראה נובעים מחוסר ידע או ממה שמישהו טרח להעביר לך. אין שום בעיה להחליף רדיו ברכב גם שלך וגם של פותח השרשור ובטח שאין שום בעיה עם שליטה מההגה. אין כאן שום בלגאן והתאור שלך מיותר, ואין מה להשוות את הרדיו שמנגן לך כרגע ברכב למותג של אחת החברות המובילות.

פורסם

בלאגן?, פעם אחת קונים מתאם הגה ונגמר העניין.

אין ספק שהמערכת המותאמות דומות יותר למקור והן ALL-IN-ONE אבל בהתאם האמינות והביצועים.

אני יכול לאמר באופן חד משמעי שאם המערכות המותאמות היו איכותיות המותגים לא היו מייצרים דאבל דין.

פורסם

אז לפי מה שאני מבין עדיף לי להשקיע במערכת יד שנייה לפי התקציב שלי מאשר לקנות את מערכת בילד אין הזו. הקטע הוא שעם מתאם קנבס וקצת פלסטיק מסגרת אני מקפיץ את המחיר בלא מעט מאות שקלים אז לדברי ברי סחרוף, בסופו של יום, מה ההבדל בין המערכת שפרסמתי לבין מערכת מותג כלשהו לבחור שיש לו באוטו 4 רמקולים 5.25 רגילים ושני טוויטרים...? אני באמת לא מומחה גדול בגלל זה אני שואל..

פורסם

לא מבין מה הבלאגן גם אני החלפתי את המערכת המקורית שבאה יחד עם האוטו שלי (איביזה 2011)

סה"כ לקנות מתאם פלסטיק להתקנה תואם לצבע הדאשבורד ויחד איתו לקנות מתאם הגה.

אצלי זה עובד אחד לאחד כמו המקורי (שליטה מההגה).

מדובר ב JVC 836 ומתאם של CONNECTS2.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

דאבל דין חדש שכולל GPS ב 3000 ש"ח אתה לא תקנה ,תגדיל את התקציב בערך ל 5000-6000 אלף ואתה יכול להביא מכשיר חדש

רק משומש אתה יכול להביא

• תוכן חדש...