Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אי אפשר להשוות סעיף גיר לעניין פעוט כמו צבע. הגיר משפיע על חווית ונוחות השימוש ברכב, הוא מטלטל וחובט ובנוסף מתדרדר אחורה בזינוק בעליה, לרוב הקונים זה לא מתאים. אני חושב שכמות האנשים שמכרו את הקורולה שלהם אחרי שלא הסתדרו עם הגיר היה מספיק משמעותי בכדי לגרום לכל מי שעומד לרכוש רכב עם גיר רובוטי לבדוק היטב אם הרכב מתאים לו.

פורסם

היום ניסיתי להכניס את כסאות הילדים ליונדאי I30cw, והמרווח ברכב מפתיע. נכנסו בקלות כסא בטיחות ובוסטר במושב האחורי, ונשאר מספיק מקום לאשתי (והיא לא גפרור...). התינוק מקדימה.

יחד עם עלויות התחזוקה, דלק, ביטוחים וטיפולים - שנמוכים בכל פרמטר מהמיניוואנים, אני חושב שיש לי בחירה.

מצאתי יונדאי, מאי 2010, מליסינג, 50,000 ק"מ, 83 אלף ש"ח. אני חושב שאקנה אותה.

MIKE808 - מתי היונדאי עברה "מתיחת פנים", ואיך אני יודע אם זה קרה בדגם שסימנתי?

פורסם

מתיחת הפנים קלה לזיהוי:

פנסי ערפל מקדימה

פגושים מעוצבים עם שתי בליטות וללא פס כסף מקדימה

פגושים עם שתי בליטות וללא פס כסף לכל האורך מאחורה

יש מחשב דרך (בדגם שלפניו אין וקל לבדוק את זה ע"י לחיצה על כפתור ה- TRIP ומעבר בין המצבים).

פורסם

אני כמעט בטוח שמאי 2010 זה כבר הדגם המשודרג, riji30 כתב את כל ההבדלים, יש גם חצאיות צד שמשלימות את המראה עם הקדמיות והאחוריות. הרכב נראה קצת פחות עגלגל מהדגם, לדעתי אחרי מתיחת הפנים דגמי ה-CW נראים יותר טוב.

בגלל שהרכב מליסינג בדוק היטב היסטורית טיפולים וכמובן אל תוותר על בדיקה במוכן בדיקה מטעמך. נסה גם להתמקח על המחיר או לקבל איבזור (חיישנים, דיבורית) ע"ח חברת הליסינג, הם מוכנים ללכת רחוק כדי לסגור עיסקה.

המרווח מאחור באמת מפתיע והוא בזכות בסיס הגלגלים הגדול שדומה יותר לזה של משפחתיות גדולות/מנהלים, הרכב עצמו גם דיי רחב כך שהמושב האחורי באמת מתאים לצרכים כמו שלך.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

הערה נוספת, לדעתי ניתן לזהות את הדגמים שלאחר מתיחת הפנים בדרך נוספת, 2 ספרות הרישוי האחרונות הן 74 ומעלה.

הדגם הישן ביותר כנראה מתחיל מהספרות 68 והחדיש ביותר 78.

פורסם

לי יש I30CW וממש לא נכנסים 3 כיסאות, אנחנו באותה בעיה ומחפשים להחליף לרכב נורמלי יותר, כלומר שנוכל לשים סל-קל, כסא תינוק ובוסטר.

בהצלחה

פורסם
לי יש I30CW וממש לא נכנסים 3 כיסאות, אנחנו באותה בעיה ומחפשים להחליף לרכב נורמלי יותר, כלומר שנוכל לשים סל-קל, כסא תינוק ובוסטר.

בהצלחה

כמו שכתבתי, אני ניסיתי לשים במושב האחורי בוסטר וכסא בטיחות, התינוק ממוקם מקדימה. מה שהיה חשוב לי זה לראות שאשתי יושבת באמצע בנוחות, שמאפשרת נסיעות ארוכות בסידור כזה.

היתרון של היונדאי הוא שאפשר לבטל את כרית האוויר לבד, לצורך הסידור הספציפי הזה, ולהפעיל אותה מחדש בשאר הזמן, מה שלא קיים בפוקוס 2009-2010.

לתא המטען המרווח נכנסו שתי עגלות ונשאר מספיק מקום לתיקים. לי זה מספיק.

בינתיים החלטתי לגייס עוד כמה אלפים ולרכוש יונדאי מהטרייד אין של כלמוביל, מפרטי, קילומטראז נמוך (20,000), ובמצב יותר נעים לעין... היונדאי מהליסינג נראתה כמו רכב שקרעו לו את הצורה, למרות הנסיונות שלהם לחדש אותה. לא ממש עשה לי חשק לשבור את החסכונות. יש המלצות/אזהרות/נקודות לתשומת הלב?

ודרך אגב, כנראה שהרכבים שעברו מתיחת פנים עלו על הכביש רק לקראת 2011. ראיתי כבר כמה רכבים משנת 2010, ואף אחת לא הייתה מתוחת פנים... אם העיצוב החיצוני ממש לא מעניין אותי, שווה בכל זאת להשקיע בחיפוש אחת שעברה מתיחה? ולשלם יותר, לאור העלייה המאוחרת יותר על הכביש?

פורסם

אני לא חושב שעם תקציב מוגבל יש טעם להתאמץ. בסך הכל מחשב דרך פנסי ערפל וכמה פלסטיקים שאנשים אוהבים מאוד לשפשף במדרכות. הרכב הוא אותו דבר בדיוק לפני ואחרי.

אל תגביל את עצמך רק למגרשים, נמכרו לא מעט פרטיות כאלה ולא צריכה להיות בעיה למצוא אחת, במצב השוק הנוכחי גם מפרטיים קל לקבל מחירים אטרקטיביים.

• תוכן חדש...