כמו שכתבתי, אני ניסיתי לשים במושב האחורי בוסטר וכסא בטיחות, התינוק ממוקם מקדימה. מה שהיה חשוב לי זה לראות שאשתי יושבת באמצע בנוחות, שמאפשרת נסיעות ארוכות בסידור כזה.
היתרון של היונדאי הוא שאפשר לבטל את כרית האוויר לבד, לצורך הסידור הספציפי הזה, ולהפעיל אותה מחדש בשאר הזמן, מה שלא קיים בפוקוס 2009-2010.
לתא המטען המרווח נכנסו שתי עגלות ונשאר מספיק מקום לתיקים. לי זה מספיק.
בינתיים החלטתי לגייס עוד כמה אלפים ולרכוש יונדאי מהטרייד אין של כלמוביל, מפרטי, קילומטראז נמוך (20,000), ובמצב יותר נעים לעין... היונדאי מהליסינג נראתה כמו רכב שקרעו לו את הצורה, למרות הנסיונות שלהם לחדש אותה. לא ממש עשה לי חשק לשבור את החסכונות. יש המלצות/אזהרות/נקודות לתשומת הלב?
ודרך אגב, כנראה שהרכבים שעברו מתיחת פנים עלו על הכביש רק לקראת 2011. ראיתי כבר כמה רכבים משנת 2010, ואף אחת לא הייתה מתוחת פנים... אם העיצוב החיצוני ממש לא מעניין אותי, שווה בכל זאת להשקיע בחיפוש אחת שעברה מתיחה? ולשלם יותר, לאור העלייה המאוחרת יותר על הכביש?