Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לשלב ציפוי קארבון ברכב (סיאט איביזה החדשה)

החלקים אותם אני מתכוון לצפות הם

הגג ( החלק שאחרי הסנרוף ועד הספויילר) - בסביבות המטר על מטר

ומראות הרכב.

האם כדאי לי להזמין מEBAY את החומר ולנסות לבד או שאין טעם?

כמה בערך אמורה לעלות עבודה כזו אצל בעל מקצוע?

ובכלל מה דעתכם על הרעיון ? (מבחינה עיצובית, אשמח לשמוע את דעתכם האישית)

תודה רבה

• ספונסר פורום
פורסם

כיוון שמדובר בעבודה פשוטה יחסית, שאינה דורשת כלים רבים ויקרים, חסם הכניסה נמוך וכל בחור צעיר יכול לרכוש לעצמו גליל של חומר ולהפוך לבעל מקצוע בתחום. לכן, בתחום הזה הניסיון משחק תפקיד קריטי בכל מה שקשור לאיכות התוצאה. אני מאמין שתוכל להזמין חתיכת בד ולבצע את ההדבקה בעצמך אבל האם התוצאה תהיה זהה באיכותה לזאת שתתקבל מבעל מקצוע שהדביק עשרות ומאות חלקים? מסופקני.

מחירים ועלויות להדבקה וחומרים תוכל לברר בסדנת קרבון-סטודיו שפתח-תקווה, שמתמחה זה כמה שנים בהדבקות מסוג זה ומבצעת עבודות יפות ואיכותיות מאוד.

פורסם

לא צריכה לך בעייה.

אם אתה קונה את החומר, אתה יכול לראות איך הם מבצעים את זה ביוטיוב (בחלקים מקומרים משתמשים בפן לחימום).

בהצלחה.

קובי

:-)

פורסם

לך למקצוען כמה כבר תחסוך יעשה עבודה טובה ואיכותית ולא חובבנית ציוד תקנה מספיק שתהרוס חתיכה תבזבז פעמיים כסף

פורסם

שים לב שבגג של האיביזה אין פסים שחורים על המרזבים בגג, מה שמצריך חיתוך מדוייק על הצבע של האוטו.

לא נראה לי מומלץ למישהו חסר ניסיון

פורסם

לאחר סקר שוק קצר כניראה ביום רביעי אגש לבצע את העבודה,

תמונות לכשיהיו אני אפרסם. תודה רבה לכולם !!

• תוכן חדש...