Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם משטרת ישראל יודעת את שיטת 12 השעות למה רכבים גנובים לא נשארים "גנובים" במחסומים ל24 שעות?!

אגב, רק אני שמתי לב לRX8 שליד הפולו בתמונה?

פורסם
http://www.carsandals.com/46240/%D7%9E%D7%A4%D7%AA_%D7%94%D7%92%D7%A2%D7%94

איתוראן או לא, ניראה לי אני אסע השבוע לרכוש כמה דברים מפה בגלל התרד הזה.

אני שוקל להשאיר פתק בערבית -בבקשה אל תגנבו לי את הרכב,כי הוא דיי נדיר במצב שלו,ובכלל אני מאוד קשור אליו,ובכלל זה ממש קארמה רעה לגנוב רכב,כי חברת הביטוח שלי תתן לי רק "מחירון" בחייאת אחמד,שנינו יודעים שהיא שווה יותר ממחירון.

וחוץ מזה אי אפשר יותר לעשות איתה פוזות על בחורות בכפר,היא מרשימה רק מתדלקים בדור אלון.

Porsche 944 turbo

פורסם

תודה על כל התגובות האוהדות ושוב תודה לכל מי ששיתף והיה חלק :) :)

זאת בהחלט RX8 - גם לי לקח כמה דקות להאמין אבל כן יש כמה בארץ.

Bimmer

פורסם

רציתי להגיד משתתף בצערך

ואמרתי נקרא עוד כמה דפים.. תזמע זה היה שווה

שמח בשבילך! :-)

אבל אם אתה מרגיש שהרכב מסומן שים מנעול הגה ליתר ביטחון,זה הדבר שמרתיע גנב (ואני מת לקלל) יותר מהכול :wink:

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

איזה יופי!!! שמח בשבילך!

אבל לא הבנתי משהו, הגנבים העבירו את הרכב לצד השני של החניון בשביל מה?

ומה הכוונה רכב נשאר גנוב רק 12 שעות? הם עושים צחוק?

פורסם

איזה כיף לשמוע!

בשורה ממש טובה.

גם אני חושב שאולי כדאי להתקין איתוראן,השאלה היא כמה הוא אפקטיבי...

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

כמו שאמרו כאן, הייתי דווקא משאיר את האוטו, מארגן איזה כמה חברה טובים ועושה לגנבים אמבוש.

אם מדברים על גניבות, הנה מקרה יותר גרוע. בעלי מוסכים הזמינו מגנבים אופנועים שהם היו צריכים לחלקי חילוף. רק תבינו איזה קל זה. אתה בתור מוסך יודע כתובת של בן אדם ופשוט שולח לשם גנבים. יכול להיות מצב שאופנוע שטופל במוסך ביום ראשון יחזור בתוך אפנוע גנוב לחלקים לאותו מוסך ביום שני.

אין על המוח היהודי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
חברים יקרים אל דאגה, אנחנו אוהבי הרכב לא פריירים.:twisted:

אני מקווה ומאמין שרכב כזה בולט (ובמיוחד מהמם וייחודי) יוחזר לבעליו.

אך הנקודה החשובה היא, שברגעים אלה ממש מאורגן ומסודר חדר VIP, עם נוף לוהט, לגנבים והמחוללים של רכושינו היקר בקלאב HELL :evil:

נ.ב. ערבי מראמללה על פולו GTI מושקעת ומטופחת, זה בערך כמו לראות תל אביבי מחנה את הגמל שלו בכחול לבן ונכנס

לאספרסו-בר המקומי.

כנראה שלא נסעת מעולם (או לפחות בשנים האחרונות) בכבישים מעבר לקו הירוק.

יש להם רכבים, ועוד איזה...

פורסם
קודם כל מזל טוב. לא עברה לך מחשבה בראש לחכות עם עוד איזה עשרה חברים בכמה רכבים צמוד לרכב ואז לשחוט את הגנבים ברגע שהם היו חוזרים?

אני חושב שמרוב שימחה על כך שהרכב נמצא הוא פשוט לא חשב על האופציה הזאת...

לפותח השירשור: אני שמח בשבילך ! תתחדש! (זה בטח מרגיש כאילו זכית ברכב בהגרלה)

פורסם

איזה יופי!!! שמח מאוד ליראות סוף טוב לשירשור! עשה את הבוקר!

בתור מי שמחנה המון בחניון הזהב ממש הרגשתי רע שהגנבים ניהו כל כך חוצפנים ומסוגלים ליגנוב לפני כל האנשים באמצע היום!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בשעה טובה,

יש נזקים לרכב? בכל זאת הוא נפרץ...

השאלה הבאה שצריכה לעלות בראשך כעת היא איך למנוע את הפריצה העתידית הקרובה, אני סבור שאתה תמשיך להחנות בזהב הרי והם ייפגשו את הרכב שוב... :roll:

מתנצל מראש על הפסימיות, זאת חלילה לא שמחה לאיד פשוט יכאב לראות אותך פותח שוב שרשור שהפעם הדין של הפולו היפייפיה הזו הוא סופי

Confidence In Motion

פורסם
איזה יופי!!! שמח מאוד ליראות סוף טוב לשירשור! עשה את הבוקר!

+1

כיף לשמוע את הסוף של הסיפור עם סוף טוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...