Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלצלמות רמזור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים ושבוע טוב,יש לי שאלה שמעניינת אותי והיא מטרידה אותי בזמן האחרון.

הבנתי שבקרוב מאוד הולכים לשים מצלמות רמזור חדשות,במידה ויש אור ירוק ואני עובר את הרמזור מעל 70 קמ"ש אני מקבל על זה קנס,האם דבר כזה נשמע הגיוני? איפה המצלמות החדשות האלה הולכות לעבוד?

תודה רבה.

פורסם

ה70 קמ"ש זה קשקוש.

התקינו מצלמות רמזור חדשות בעלות היכולת הטכנית לתת דו"חות מהירות.

מה שעדיין לא ידוע:

1. מועד הפעלה (כנראה בתחילת פברואר. אבל זה כבר נדחה עשרות פעמים אז....)

2. האם יהיה שימוש ביכולת הנ"ל לדו"חות מהירות.

3. סף אכיפה.

בכל מקרה סף האכיפה יהיה לפחות המהירות המותרת בצומת, ובכביש בינעירוני ללא שטח הפרדה ברירת המחדל היא 80 קמ"ש. כך שאי אפשר לתת דו"חות על 70...

בכביש עירוני בו מותר 50 בהחלט יכול להיות שיקבעו סף אכיפה 70.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בכבישים עירוניים טרם נתקלתי במצלמות מהירות,

מלבד בעיר מודיעין, ששם עד כמה שידוע לי קיימות 2 מצלמות פעילות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
התקינו מצלמות רמזור חדשות בעלות היכולת הטכנית לתת דו"חות מהירות.

מה שעדיין לא ידוע:

1. מועד הפעלה (כנראה בתחילת פברואר. אבל זה כבר נדחה עשרות פעמים אז....)

2. האם יהיה שימוש ביכולת הנ"ל לדו"חות מהירות.

3. סף אכיפה.

דווקא במצלמות "רמזור" אני מאוד מקווה שיפעילו את אכיפת המהירות. התופעה שבה אנשים נותנים גז ונכנסים לצומת על קצה הכתום במהירות גבוהה, נורה מסוכנת. בעיקר בצמתים גדולות בהן יש סכנה לתאונה של חזית צד "ללא אשמים" כי אף אחד לא "חצה את הצומת באור אדום". אם אנשים ידעו שמצפה להם דו"ח על מהירות בזמן גניבת צומת אולי רק אולי, מידי פעם יקבלו את רוע הגזירה וימתינו בסבלנות לרמזור הירוק הבא .

פורסם

גם בנתניה יש זוג מצלמות מהירות עירוניות.

וגם בירושלים יש כמה בכביש בגין, שהוא כביש עירוני שמותרת בו מהירות 80 קמ"ש. (ואז 101 קמ"ש זה כבר 750 שקלים+8 נקודות. פשע נגד האנושות.)

אבל שאלו פה לגבי מצלמות רמזור (מהדגם החדש, עם היכולת למדידת מהירות שלא ברור אם תופעל או לא) בכלל...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

טוב לדעת, תודה על העדכון.

היתי בטוחה שבבגין יש מצלמות שמפעילים שוטרים בצידי הדרך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מערכת הרמזורים בנויה כך שאין מצב בו תהיה תאונת חזית צד ,אלא אם גונבים את הרמזור באדום. ואם הצומת גדול יותר כך יהיה רווח יותר גדול של שניות מאדום לאחד וירוק לשני.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
טוב לדעת, תודה על העדכון.

היתי בטוחה שבבגין יש מצלמות שמפעילים שוטרים בצידי הדרך.

ל'

רוב מה שיש בבגין זה דחלילים. שתי המצלמות שהיו פעילות לא חזרו לפעולה מאז שהסתיימו השיפוצים. (זה לא אומר שמחר לא יפעילו אותן)

מדי פעם יש גם שוטרים, אבל לאחרונה בגלל הצפיפות אני מניח שיותר קשה להם לתת דוחות.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

יש צומת אחת לפחות בירושלים, רחוב נעמי על דרך חברון אם מישהו מכיר, שהייתי מממן אישית מצלמה כזו אם היה ניתן.

פשוט לא יאומן מספר הרכבים שגונבים שם אדום בדהירה מטורפת ומסכנים הולכי רגל ומכוניות חוצות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...