Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנהלים מתנצל מראש על הכותרת אך היא מתארת במדוייק את הסיפור.

למי שלא זוכר:

מישהו נכנס בי מאחורה, הודה באשמה, חתם והוקלט שהוא מודה.

חברת הביטוח סרבה לשלם, כיוון שלא אישר להם את סכום הנזק שיצר וטען שהנזקים "מולבשים".

הרכב תוקן על חשבוני, והחלטתי לא לתבוע את הביטוח שלי עקב אי רצון להשאר רגע אחד מחוייב בצורה כלשהי לחברת הביטוח שלי אשר הפגינה שירות רע, בלשון המעטה.

נסיונות רבים להסביר לו שאת הנזק קבע שמאי ואף אחד לא מנסה לעשות עליו קופה, לא עזרו.

הגשתי תביעה לבמ"ש, נגדו ונגד חברת הביטוח שלו.

קיבלתי שיחה מנציג חברת הביטוח שלו שהיה מעוניין להגיע לפשרה.

יצויין כי הבחור היה נחמד והבין את הצד שלי, הציע תשלום מלא של כל מה שמגיע לי (ירידת ערך, הצמדה וכו...)

חתמנו ביחד (בפגישה) על המסמך, הושאר עותק אצלי ואצלו.

לאחר כשבועיים קיבלתי מכתב מבמ"ש ובו השופטת מאשרת את הפשרה כגזר דין.

גזר הדין נקבע ב15 לחודש דצמבר, במסמך הפשרה הוסכם שחברת הביטוח תשלם את המגיע לי עד 30 ימים ממתן גזר הדין.

ובכן, ה15 לחודש הוא יום ראשון, אם הצ'ק יגיע ביום ראשון אהיה מאוד מופתע, הן לרעה והן לטובה (לטובה כי סוף סוף התיק הזה נסגר לאחר כשנה +, לרעה מהיחס שחברות הענק נותנות לאזרח הקטן והמסכן)

שאלתי היא, מה זכותיו של האזרח הקטן והמסכן באם חברת הביטוח אינה מכבדת את גזר הדין?

תודה רבה!

פורסם

האם פסק הדין נשלח אליכם בדואר.

את ה 30 יום סופרים מיום שזה הגיע אליכם.

אם לא תקבל תוך מספר ימים , תוציא להם מכתב אליו תצרף את פסק הדין ותן להם זמן של שבוע ימים לשלם.

לא משלמים, פתח תיק הוצל"פ

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ואל תהיה מופתע. שיטת ה"מצליח" של חברות הביטוח, במיטבה. הפעם לא הצליח - חברת הביטוח בסוף משלמת מה שהיתה צריכה לשלם מראש. בפעם הבאה יצליח. :evil:

:turn-l:
פורסם

יפה מצד חברת הביטוח שלו שהיתה מוכנה לשלם לך את כל הסכום שתבעת.

במקרה דומה שקרה לי המבוטח שפגע בי טען שהסכום של התיקון מנופח תבעתי אותו ואת חברת הביטוח שלו.

חברת הביטוח שלו שלחה עו"ד למשפט שייצג אותו.

בסופו של דבר התפשרנו על 90% מסכום התביעה+הצמדה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אני באמת כבר לא מופתע מהשיטה המכוערת הזאת, נהפוך הוא אני מצפה לה - לאן הגענו....

חגי, מאוד מסקרן אותי המקרה שלך,

האם חברת הביטוח של הפוגע שלחו חוקר או שמאי מטעמם?

מה היה סכום הנזק ואיפה הייתה המכה?

למייטב ידיעתי אין עו"ד בבמ"ש לתביעות קטנות, מה הם טענו?

פורסם

"שיטת מצליח".

חברות הביטוח תמיד משתמשות בזה על מנת להגדיל את קופת הרווחים שלהם על האזרח התמים אשר במיטב כספו.

כל הכבוד על היוזמה ועל כך שהגשת בקשה בבית המשפט,

רוב האזרחים מוותרים מה שגורם להם לגזור קופון גדול יותר על חשבוננו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...