Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואה טובה- MTEC Super White vs. Philips Blue Vision Ultra

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן יש בחור שהתקין לי לפני שבועיים, מומלץ מאוד!

אגב בחודש שלפני הMTEC היה לי פיליפס דימונד ויזון, רמה אחת לגמרי של מנורה.

פנה בפרטי אם מעניין אותך.

פורסם

דרך אגב ההשוואה שם בכתבה לא משהו כי אם לוקחים את ה philips diamond vision אז צריך לעשות את ההשוואה מול mtec cool blue ולא mtec super white כי ה פיליפס הוא בעל גוון של כ 5000K וההשוואה שהם עשו היה לmtec white 4350 כשהיו צריכים לעשות מול mtec coll blue בעל גוון של 4750.

פורסם

אני מחפש משהו שיתן לי את עוצמת האור היותר חזקה מהאורות הרגילים שמגיעים עם הרכב ולפי ההשוואה הזאת האור של הMTEC

נותן את העוצמה החזקה ביותר וגם גוון יפה של צבע לבן.

הבנתי שכול הפיליפס למינהם לא נותנים עוצמה חזקה אלה רק גוון כחול-דמוי קסנון.

פורסם
הנורות האלה חוקיות ועוברות טסט?

הנורות לא חוקיות ולא עוברות טסט.

דע לך שכל נורה בעלת ציפוי עליה נחשבת כלא חוקית בעיני בוחני הרכב, שוטרי התנועה ומכוני הטסטים.

יצא לי לברר בנוגע לנורות, ישנן נורות חזקות יותר מהאוסרם שנחשבות היום לנורות בעלות עוצמת הארה הטובה בעולם.

Ring Automotive Xenon Max - מאירה 100% יותר והאור שלה לבן יותר מנורה רגילה. (יש עליה תגובות מעולות)

Ring Automotive Xenon Ultimate - מאירה 120% יותר. גם ביקורות טובות.

אלו נורות ששווה להזמין לדעתי.

אין צורך בחתימה....

פורסם

דווקא הבנת שה

MTEC SUPER WHITE

מאוד מאוד איכותיות ונותנות אור חזק יותר ממנורה רגילה והיא כמעט ולא נותנת גוון כחול שימשוך משטרות.

המנורה שקיבלת עם הרכב החדש (אוקטביה 2012) לעומת המנורה הזאת הוא הבדל גדול לטובת ה MTEC.

לגבי משטרות לא נראה לי שהאוטו שלי ימשוך אותם זה רכב חדש זה לא איזה רכב ישן שנת 90 שימשוך עיינים

פורסם

הDiamond Vision שהזמנתי הגיעו היום, המטרה היא אור לבן נקי ולא כחול שקצת מצועצע לטעמי. הגוון שרואים בתמונות מהsuper white זה הגוון שאני מחפש, מקווה לא להתאכזב מהפיליפס.

אבל בהחלט עושה רושום של נורות איכותיות, אם הגוון מהדיאמונד לא יספק אותי אני בטוח שאזמין סט.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
הנורות לא חוקיות ולא עוברות טסט.

דע לך שכל נורה בעלת ציפוי עליה נחשבת כלא חוקית בעיני בוחני הרכב, שוטרי התנועה ומכוני הטסטים.

יצא לי לברר בנוגע לנורות, ישנן נורות חזקות יותר מהאוסרם שנחשבות היום לנורות בעלות עוצמת הארה הטובה בעולם.

Ring Automotive Xenon Max - מאירה 100% יותר והאור שלה לבן יותר מנורה רגילה. (יש עליה תגובות מעולות)

Ring Automotive Xenon Ultimate - מאירה 120% יותר. גם ביקורות טובות.

אלו נורות ששווה להזמין לדעתי.

הנורות osram cool blue הן נורות עם ציפוי וחוקיות ונמכרות בהום סנטר+אוטודיפו ועוברות טסט

פורסם

הבוחנים עושים בעיות עם הנורות האלו בגלל עלומת אור נמוכה,האמת שאני מסכים איתם

אך בסופו של דבר הם אומרים אני מחתים לך את הטופס אבל תלך תחליף את הנורה...

האור לא חזק,סתם בעל גוון כחול מדהים-וזה הכול. אני מדבר על נורות דיימונד ויז'ן של פיליפס כמובן..

עוד לא מצאתי נורה שלא תיהיה באור צהוב וגם תאיר פי כמה וכמה מנורה רגילה...

• תוכן חדש...