Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לא מבין ברכבים. עדיין אין לי רישיון זה בתהליכים אבל רציתי לברר קצת פרטים.

מה ההבדל בין peugeot 206 gti לבין peugeot 206.

הבנתי ש peugeot 206 gti זה עם 2 דלתות וזה הרכב שאני ירצה בעזרת ה אחרי שיהיה לי רישיון.

השאלה שלי עם אפשר למצוא peugeot 206 gti חדשה מהחברה או ממקום אחר? ומה אתם חושבים על הרכב הזה?

פורסם

מחקתי לך איזה חצי מיליון נקודות מיותרות מההודעה. למה צריך... שלוש נקודות... אחרי כל מילה...?

206GTI זה הדגם הספורטיבי של פיג'ו 206. ההבדל הוא גם במספר הדלתות אבל בעיקר בכיול המתלים ובמנוע (2 ליטר במקום 1.4 או 1.6).

פיג'ו 206 עם שתי דלתות נקראת 206CC ויש לה גם גג נפתח. ל-206XS ול-206GTI יש שלוש דלתות (תא המטען נחשב דלת נוספת).

אי אפשר למצוא 206GTI חדשה מהיבואן כי הרכב הזה כבר לא מיוצר. אפשר למצוא רק משומשות, באתר יד 2 הקרוב אליך. הדבר הכי קרוב שאפשר למצוא ל-206 כחדש זה פיג'ו 206 פלוס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...