Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השחרת חלונות, יש לי שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מעוניין לבצע השחרת חלונות לרכב.

איך אני יכול לבדוק שהמדבקה היא איכותית ומחברה טובה?

שלום רב,

כעיקרון כל המדבקות להשחרה מגיעות מסין כל המדבקות אשר נמכרות בארץ סטנדרטיות ואין שוני חוץ מרמת ההשחרה שאותה אתה בוחר.

כמו כן,

כמובן שיש יותר טוב שבאים בגלילים גדולים אשר היתרונות הם איכות השרידות של המדבקה אותם ניתן להשיג אצל מתקינים.

תוכל לבצע זאת לבדך ולהגיע לתוצאות יפות עם המדבקות הרגילות.

לפרטים נוספים אודות המוצר:

http://auto365.co.il/product-378-קיט_נייר_כהה_לחלונות_(פילמים).aspx

img.aspx?img=images\imgA9.jpg&width=600

1234567

פורסם

סליחה שאני חולק על דעתו של קודמי, אבל עם המדבקות הסיניות המאמץ לא שווה הרבה, לאחר מספר חודשים לא רב תבחין בדהיה של המדבקה וזה נראה מגעיל.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

השחרה יש לך 2 אופציות

היקרה:

השחרה בתנור עולה הרבה אבל האיכות הכי טובה שאפשר לקבל

הזולה:

מדבקה שגם פה זה מתחלק יש מדבקות סיניות זולות שלדעתי איו טעם לשים אותם אם אתה רוצה להחזיק את הרכב ליותר משנה!

והיקרות יותר שהם באיכות טובה

יש מספר מקומות בחיפוש קצר אתה תראה בדרך כלל אלה שעושים גם ציפוי לרכב יש להם איכות טובה

שבוע טוב

• תוכן חדש...