Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי גם בזה תוכלו לעזור,

אנחנו מפחדים שהמזדה 3 שקנינו עברה תאונה לפני שקנינו

כי כשקיבלנו אותה היא הייתה נראית ממש ממש חדשה! (המושבים, הבחוץ, הכל)

וגם היא משמיעה קצת רעש מעצבן...

האם מזדה 3 2008 אמורה להפעיל קצת רעש בזמן נסיעה?

תודה רבה! אנחנו מאמינים שמי שקנינו ממנו יחזיר לנו את הכסף והסיפור ייגמר בסוף טוב...

פורסם

אולי תספר לנו, מאיפה קניתם את הרכב ומה המשמעות של "רכשנו אותו בכפר סבא אבל זה היה האחרון..."?

האם לקחתם את הרכב לבדיקה לפני הקניה?

אם מדובר במגרש סוחרים, וכבר ביצעתם העברת בעלות על הרכב, לא כל כך מהר יחזירו לכם את הכסף - הרי בשביל להחזיק את המצב לקדמותו, צריך להוסיף עוד ידיים לבעלות הרכב.

אבל מי אמר שהרכב עבר תאונה רצינית? רק בגלל שהוא נראה נקי וחדש?

תכניסו את הרכב למוסך כדי לבדוק, מה מקור הרעשים.

האם קיבלתם ספר טיפולים דל הרכב? אם לא, תבדקו מתי ביצעו לרכב טיפולים - אולי צריך להחליף שמנים, פילטרים ועוד...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אולי תספר לנו, מאיפה קניתם את הרכב ומה המשמעות של "רכשנו אותו בכפר סבא אבל זה היה האחרון..."?

זה היה מגרש פרטי של הבנאדם והוא טען שהוא קנה באיזה מכירה פומבית או משהו בסגנון 10 כאלה וכבר מכר את כולם וזה האחרון...

האם לקחתם את הרכב לבדיקה לפני הקניה?

למוסך? לא... אמרתי לאבא שלי לא לקנות מייד... :|

אם מדובר במגרש סוחרים, וכבר ביצעתם העברת בעלות על הרכב, לא כל כך מהר יחזירו לכם את הכסף - הרי בשביל להחזיק את המצב לקדמותו, צריך להוסיף עוד ידיים לבעלות הרכב.

אבל מי אמר שהרכב עבר תאונה רצינית? רק בגלל שהוא נראה נקי וחדש?

ועושה רעש...

תכלס צודק בגלל זה התייעצתי פה, אין לנו מושג...

תכניסו את הרכב למוסך כדי לבדוק, מה מקור הרעשים.

מה זה יכול להיות? משהו פשוט שאפשר להחליף בזול?

האם קיבלתם ספר טיפולים דל הרכב? אם לא, תבדקו מתי ביצעו לרכב טיפולים - אולי צריך להחליף שמנים, פילטרים ועוד...

כן אבל כתוב שמה רק מתי היו הטיפולים (אני אבדוק שוב...)

תודה רבה על התשובה המהירה!!

פורסם

10 מזדות 3 ממכירה פומבית?:shock:

כאשר שאלתי לגבי בדיקה, התכוונתי למכון בדיקות, שבודק בין היתר האם היו לרכב תאונות.

ממה שרשמת אני מבין שלא לקחתם את הרכב לבדיקה כזאת, וכן מדובר בסוחר פרטי, שהאכיל אותכם בסיפור מקורי ביותר.

תיקחו את הרכב למוסך - אי אפשר דרך מסך המחשב לגלות מקור הרעשים.

בנוסף, גם אם עכשיו זה מאוחר מדי, תכניסו את הרכב למכון הבדיקות - אפשר לאחד שמוכן לבדוק שלדה ומרכב הרכב בלבד.

במידה והרכב עבר תאונה קשה, שמשפיעה על בטיחות הרכב, תשקלו לתבוע את המוכר\סוחר\מספר סיפורים על ההונאה.

אני לא רוצה להשתמש במילה פראייר - אתם נשמעים לי אנשים תמימים שבקלות נופלים בידיים של הנוכלים.

מקווה שאני טועה, ואחרי הבדיקה יתברר שהרכב לא עבר תאונה קשה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
10 מזדות 3 ממכירה פומבית?:shock:

כאשר שאלתי לגבי בדיקה, התכוונתי למכון בדיקות, שבודק בין היתר האם היו לרכב תאונות.

ממה שרשמת אני מבין שלא לקחתם את הרכב לבדיקה כזאת, וכן מדובר בסוחר פרטי, שהאכיל אותכם בסיפור מקורי ביותר.

תיקחו את הרכב למוסך - אי אפשר דרך מסך המחשב לגלות מקור הרעשים.

בנוסף, גם אם עכשיו זה מאוחר מדי, תכניסו את הרכב למכון הבדיקות - אפשר לאחד שמוכן לבדוק שלדה ומרכב הרכב בלבד.

במידה והרכב עבר תאונה קשה, שמשפיעה על בטיחות הרכב, תשקלו לתבוע את המוכר\סוחר\מספר סיפורים על ההונאה.

אני לא רוצה להשתמש במילה פראייר - אתם נשמעים לי אנשים תמימים שבקלות נופלים בידיים של הנוכלים.

מקווה שאני טועה, ואחרי הבדיקה יתברר שהרכב לא עבר תאונה קשה.

לא, התבלבלתי... הוא קנה מליסינג

לא לצערנו אבא שלי לא לקח (הוא דווקא התכוון אבל לא ממש היה לא זמן, טעות!)

בעקרון המוכר זה אדם שאבא שלי מכר כבר די הרבה שנים והוא מכר לנו כבר שני רכבים (שהיינו מרוצים מהם) בעצם מה שאנחנו מחליפים קנינו ממנו פעם...

תודה רבה!! אני גם כן מקווה שיתברר שהרכב בסדר...

פורסם

אבא שלי התקשר לבחור שמכר את האוטו והא אמר שלושה דברים

1. אין מה לדאוג האוטו לא עבר שום תאונה חוץ מקצת שריטות שהוא צבע...

2. אם אתה רוצה תחזיר את האוטו (אין בעיה)

3. תביא את האוטו ונראה מה הבעיה שלך ואולי נפתור אותה...

האם מזדה 3 אמורה לעשות רעש (לא מאוד חזק) מהמנוע?

פורסם

נפלתם על סוחר רכבים מצוי.

הוא לא קנה את הרכבים במכרז ולא נעליים. חברות הליסינג מוכרות את הרכבים הפחות טובים שלהן לסוחרים פרטיים, ממש כמו זה שאתה קנית ממנו. על כל 10 רכבים שהוא קונה, הוא אולי מקבל 1 טוב והשאר פחות טובים.

עשיתם כל טעות שאפשר לעשות ברכישה של רכב משומש. כל מה שנשאר לי לאחל לכם זה רכישה חכמה יותר בעתיד. אני מקווה שתלמדו לשאול את השאלות לפני ולא אחרי הקנייה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
נפלתם על סוחר רכבים מצוי.

הוא לא קנה את הרכבים במכרז ולא נעליים. חברות הליסינג מוכרות את הרכבים הפחות טובים שלהן לסוחרים פרטיים, ממש כמו זה שאתה קנית ממנו. על כל 10 רכבים שהוא קונה, הוא אולי מקבל 1 טוב והשאר פחות טובים.

עשיתם כל טעות שאפשר לעשות ברכישה של רכב משומש. כל מה שנשאר לי לאחל לכם זה רכישה חכמה יותר בעתיד. אני מקווה שתלמדו לשאול את השאלות לפני ולא אחרי הקנייה.

אתה אומר להחזיר את הרכב?

פורסם
הבחור שממנו קנינו אמר שאנחנו יכולים להחזיר...

אני הייתי מבצע בדיקה לרכב אם אין בעיות מיוחדות לא הייתי מחזיר, למרות שלדעתי הסוחר לא באמת יסכים שתחזירו לו את הרכב.

פורסם

עשיתם המון טעויות, רכב מליסינג קונים דרך החברות הגדולות ולא דרך סוחרים קטנים, ותמיד עושים בדיקה מטעמכם לפני הקניה!

לא יודע על איזה רעש אתה מדבר, כל מנוע אמור לעשות רעש, זה מנוע ולא שעון יד.. לכן קשה לדעת למה אתה מתכוון.

הייתי לוקח את הרכב למכון בדיקת רכבים לפני קניה + מוסך מורשה מאזדה לבדיקה כללית.

פורסם

קניתם רכב, מסוחר, שקנה מליסינג, שעבר 90 אלף ק"מ ב-3 שנים ולא לקחתם לבדיקה כי לא היה זמן?

אווווקייייי....

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
הבחור שממנו קנינו אמר שאנחנו יכולים להחזיר...

לאחר ביצוע העברת בעלות, לא ניתן "להחזיר את הגלגל לאחור". כלומר, גם אם יקבלו מכם את הרכב חזרה תתווסף לו יד ברישיון שתגרור ירידת ערך. מי ישלם עליה?

פורסם
קניתם רכב, מסוחר, שקנה מליסינג, שעבר 90 אלף ק"מ ב-3 שנים ולא לקחתם לבדיקה כי לא היה זמן?

אווווקייייי....

בעיה יחידה במשוואה הזו, תתפלא אילו רכבים מסתובבים בליסינג. וכמובן שבמחיר יש להתמקח עקב הקילומטראג'. אבל אישית ביחס לקניית מליסינג או טרייד-אין יש לשים לב בעיקר לבדיקה מקיפה לפני ואחרי הקנייה. לא כולם "שוטחים" את רכבי הליסינג שלהם, או לחילופין נותנים לילדים ל"התחרע".

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...