Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפירוט להלן:

1. סט פוקאל קדמי 165K

2. סט פוקאל אחורי 165K

3. סאב MAC AUDIO 10"

מגברים:

1. JBL 180.2 לסט הקדמי.

2. 180.2 JBL לסט האחורי.

3. 180.2 JBL לסאב.

RCA

כבלי STINGER מוזהבים....

ועוד 2 ממרי מתח הכרחיים....

HU: PIONEER 7400 MP

חברה אני מבקש רק ממי שמבין עניין כי אני הולך להתקין את זה שבוע הבא....

פורסם

הראש הוא הציוד היחידי שאני מכיר אישית במערכת שלך.

פיוניר טיפוסי בתוספת דולפינים :wink:

רכבתי על רכב עם הדגם הזה בגירסת Premier במשך שבוע בנוסף

לנסיעות פה ושם...

אפשרויות Fine Tuning מרובות לתדרי השמע.

כפתורים מעצבנים ביותר, הן בתחושה והן בכיתוב / גודל, במיוחד בלילה.

מעבר איטי ביותר בין קבצי MP3, עד יותר מ-5 שניות.

פרט לפאולים הללו, מכשיר חמוד.

תתחדש על המערכת :!:

MCS 2008

פורסם

נשמע יופי , אני הייתי אבל חוסך כסף (ולא מוריד באיכות) ע"י :

1) הורדת הסט האחורי ומגבר אחד- מספיק קדמי.

2) החלפת הסאב - אני לא יודע איזה דגם זה אבל שמעתי שני Mac Audio ולא התלהבתי.

3) לגבי המכשיר - אני אישית לא התנסיתי איתו אבל בדוק אם אין אופציות עדיפות מבית Alpine במחיר שלו או במידה ואתה מוכן לוותר על Mp3 הבלאופונקט שמוצע לחברי הפורום יתן לך אותה איכות שמע (אם לא יותר) בהרבה פחות כסף.

חוץ מזה , סחתיין , אחלה מערכת !!

(אני לא יודע כמה אתה משלם על הכל אז אני מתייחס לחלקים עצמם ולא למחירים)

Leon Cupra 2009

פורסם

מצטרף להמלצה של פוקו ומוריד את הסט האחורי אולי בכסף שאתה חוסך אתה יכול לשדרג לפוקאל UTOPIA.

בכל אופן אם אתה מתעקש להשאיר את הסט למה לקנות 3 מגברים של שני ערוצים? קנה אחד של ארבעה (אם אתה מתעקש להגביר את האחוריים) ואחד לסאב. לדעתי אתה יכול לחסוך הרבה כסף ולהריץ את כל המערכת על מגבר 4 ערוצים טוב.

את הרדיו דיסק לא הייתי קונה, עצירה מעצבנת בMP3 שאחרי כמה זמן כבר בא לך לשבור אותו.

גם את הסאב לא הייתי קונה, לא שמעתי MAC AUDIO אבל מה שנמכר בארץ הם הסדרות היותר זולות, הייתי משדרג לסאב אחר.

השאלה אם אתה מקבל מחירים טובים על כל זה או שזה מה שהרכבת בתקציב שלך.

פורסם

איל , למרות שה Utopia סט מדהים , אלא אם כן יש לו מחיר מיוחד יש בארץ אופציות יותר מעניינות במחיר הזה.

כמו שאתה (בטוח) יודע לצאת מהמותגים הגדולים אל חברות נפוצות פחות יכול להניב הרבה יותר תמורה לכסף.

Leon Cupra 2009

פורסם
הפירוט להלן:

1. סט פוקאל קדמי 165K

2. סט פוקאל אחורי 165K

3. סאב MAC AUDIO 10"

מגברים:

1. JBL 180.2 לסט הקדמי.

2. 180.2 JBL לסט האחורי.

3. 180.2 JBL לסאב.

RCA

כבלי STINGER מוזהבים....

ועוד 2 ממרי מתח הכרחיים....

חברה אני מבקש רק ממי שמבין עניין כי אני הולך להתקין את זה שבוע הבא....

אני מצטרף לאיל ולפוקו וממליץ לשקול מגבר 4 ערוצים, המגברים של JBL סבירים ביותר אבל אני הייתי שוקל גם LIGHTNING AUDIO, יש להם ציוד מצויין יחסית למחיר . . .

אם אתה רוצה MP3 בלי עצירות אז אני ממליץ על JVC, יש להם HU מצויינים במחירים סבירים . . .

אני גם אומר להוריד את הסט האחורי ולקנות משהו זול (אולי תשקול אפילו את ה-MBQ 216 המשומש שמישהו מוכר פה) ולהשקיע יותר במגברים ובסאב . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לגבי הסט האחורי עוד לא החלטתי פוקל קדמי יש לי ואני מאוד מרוצה ממנו 80 RMS נקי מספיקים לי .. האחורי של פיוניר 260 וואט 4 WAY הוא בעל 60 RMS קצת חלש .

למערכת שלי גם מחובר צנגר כך שאין לי את בעיית הזמן וגם לא תמיד אני צורב בפורמט הזה, אז זה לא משנה כוסאמק אני לא זוכר מה היה הדגם של הסאב הוא היה מחושפש מקדימה משהו עם מגנט עצום נראה חיה רעה, גרמני.. :).

לגבי שלוש מגברים המתקין (חבר שלי) שהציע לי את זה מאדי מערכות, אמר שהוא אוהב להתעסק עם כל חלק בנפרד, גם אני לא בדיוק הבנתי אבל המחיר היה לי אטרקטיבי "כמה שאפשר",

מערכת כזאת היא פחות או יותר נורמלית למפגש??? (חבל שאני לא יוכל לבוא)...

עם המערכת הזו.. השבוע...

פורסם
לגבי הסט האחורי עוד לא החלטתי פוקל קדמי יש לי ואני מאוד מרוצה ממנו 80 RMS נקי מספיקים לי .. האחורי של פיוניר 260 וואט 4 WAY הוא בעל 60 RMS קצת חלש .

למערכת שלי גם מחובר צנגר כך שאין לי את בעיית הזמן וגם לא תמיד אני צורב בפורמט הזה, אז זה לא משנה כוסאמק אני לא זוכר מה היה הדגם של הסאב הוא היה מחושפש מקדימה משהו עם מגנט עצום נראה חיה רעה, גרמני.. :).

לגבי שלוש מגברים המתקין (חבר שלי) שהציע לי את זה מאדי מערכות, אמר שהוא אוהב להתעסק עם כל חלק בנפרד, גם אני לא בדיוק הבנתי אבל המחיר היה לי אטרקטיבי "כמה שאפשר",

מערכת כזאת היא פחות או יותר נורמלית למפגש??? (חבל שאני לא יוכל לבוא)...

עם המערכת הזו.. השבוע...

המערכת סבבה אבל יש מקומות שאפשר לשפר . . .

אם אתה מרוצה מהסט הקדמי שלך אז תעביר אותו אחורה ותשים את מה שתכננת מקדימה, מקסימום לא ימצא חן בעינייך אז תחליף בניהם . . .

חבר שלך הציע את זה מאדי מערכות מכיוון שיש להם כנראה סטוק של המגברים האלו והם מנסים להיפטר מהם, גם לי הצעו על סאב של 500W RMS נורמל את המגבר הזה !!!!!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מה הקשר שהוא יכול לעמוד בהספק של 60W והוא חלש?? הוא יהיה בסדר גמור.

פוקו ברור שיש דברים עדיפים. לדעתי אם הוא אוהב את הצליל של ההיבריד ולא לוקח אותם הוא עושה שטות. תריץ חיפוש בפורום אמריקאי כמו ELITECARAUDIO.COM על MOREL HYBRID ותראה מה אומרים עליהם שם ולאילו רמקולים משווים אותם. אני מבטיח לך שאם האמריקאים היו יכולים להשיג אותם במחיר שאנחנו משיגים חצי אמריקה הייתה נוסעת איתם, מה לעשות שהישראלי הוא צרכן לא חכם.

בכל אופן אם באמת יש לך דיל יוצא דופן על המגברים אז אולי שווה לקחת אותם. תבדוק כמה יעלה לך מגבר 4 ערוצים טוב וכמה הספק הוא מוציא ותשווה.

אני חושב שהסאב הוא החוליה החלשה שלך. לגבי הפיוניר אין לו עצירות בניגון CD רגיל אלא רק בMP3.

לא אמרת בכלל מה התקציב שלך ככה שקשה לדעת מה להמליץ.

רדרוז אני חושב שהמגבר הזה היה יכול להריץ לך את הסאב יפה.

פורסם

את שלושת המגברים הללו JBL 180.2 אני יקנה ב3000 ש"ח מחיר די טוב , הסט פוקל הוא קצת יקר 1200 ש"ח הסאב גם כן 1200 ש"ח בלי תיבה 500 ש"ח לתיבה אני יברר את הסוג שלו.. הבן אדם הזה לא אכזב אותי הוא אמר לי שזה חיה לא יפתח את הבאגאש אבל ייתן השלמת צליל כמו שהוא כינה זאת ... תראה אצלי השמיים הם הגבול אני דיי מטורף בשטויות האלה... אני קצת דפוק משוגע על הראש כמו שחבריי מכנים אבל אצלי זה בדם .

אני לא מרוצה מהאחוריים שלי פיוניר 6X9 אלה צעצועים למתחילים זה לא רציני ,

עוד פעם אני שואל אם הרכבה כזו יכולה ללכת להתחרות בתחרות הקטנה שאתם עורכים

... סתם יהייה מעניין לדעת .....

תודה חיים.

פורסם

שלושת המגברים במחיר מעולה יהיה קשה למצוא מתחרים האמת מחירים יותר מדי טובים מעלה חשד שאולי הם יוצרו עם תקלה ותוקנו או שאולי הוספת בטעות 1 והם ה80.2

פשוט לא הגיוני זה פחות מהמחיר שלהם בארה"ב.

1200 לFOCAL POLYKEVLAR? או שזו טעות או שמי שלא רץ לשם וקונה ארגז עושה טעות.

בקשר לתחרויות, אני אישית עוד לא הייתי באף מפגש (אם אני אסיים את המערכת אז אולי בשבת יהיה הראשון שלי) אבל מהמערכות שהבנתי שבאות המערכת שלך בהחלט תהיה מכובדת מבחינת רכיבים. מבחינת עוצמה היא גם צריכה להיות טובה, תשקיע לדעתי בסאב טוב יותר. אולי הקיקר COMPVR.

לכל אחד יש גבול והם לא השמיים.

פורסם

מה המחיר של הסאב שציינת???

כל המחירים נכונים ... וזה מקום שעובד עבור UMI כך שזה לא אחד שאין לו אבא ואמא זה מקום מסודר .... יש לי עליהם גם אחריות ... אז עם זה אין לי בעיה גם הפוקאל זה הסט שדיברת עליו המחיר שלו הוא 1200 .. יש לי סט אחד ממנו שומעים מצויין,

ואת האמת אני גם חושב שהסאב טוב כי הבן אדם תמיד ממליץ על דברים שווים

הוא לא יכניס לי זבל במיוחד שאמרתי לו מה אני רוצה הוא הלך ראה את האוטו והציע לי . סה"כ ההתקנה תעלה לי באזור 7 אולי סאב יותר טוב יעלה יותר נראה...

פורסם

דבר ראשון תתחדש על זה שאתה הולך להתקין את המערכת !!

בקשר לפיוניר אתה לא צריך שהם יהיו חזקים כי זה רמקולים אחוריים ואתה בכלל יכול לוותר עליהם כי זה יהרוס לך את הבמת צליל באוטו....

אני אישית הייתי ממליץ לך ללכת על סאב אחר כי לפי מה שהבנתי הסאב כולל תיבה עולה לך 1700 שקל ובמחיר הזה אתה יכול לקנות איזה קיקר או jl audio

עכשיו בקשר למפגשים אתה יכול להגיע ויש לך מערכת מכובדת מאוד אבל גם עם היה לך סתם מערכת פשוטה של מגבר מעפאן וסאב על הפנים היינו שמחים לראות אותך במפגשים!!

בקיצור תבוא למפגשים נשמח לראותך!!

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

יש לי סאב 12 של mac audio 440w מהסדרות הנמוכות. הוא בסדר אבל לא יותר מזה. אם אתה מדבר על סדרה נמוכה הוא בטוח לא שווה 1700 ש"ח שלי עלה לי 400 בתיבה המקורית שלו.

דני

פורסם

אתה יכול לקחת את הסאב שלי - Image dynamics IDQ 15.

סאב מדהים שלא נמכר בארץ (הגיעו כמה חתיכות שאנשים הביאו לבד כמוני וכמו ID מאוטוסאונד).

אני הזמנתי פשוט השבוע משהו סולידי מחו"ל .... אבל אני שומר אותו כהפתעה.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...