Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לאחרונה החלטנו כי אנו רוצים להחליף את הרכב המשפחתי שלנו, סיוויק דור קודם מודל 2006.

ראיתי הבוקר מספר מודעות של סיוויק 2008 הייבריד שנמכרות מתחת למחירון בכ-10K, למרות שהמצב שלהם מעולה.

רציתי לדעת כמה דברים:

1) למה כולם מוכרים את הרכב 10K מתחת למחירון?

2) והאם הונדה אמינה בכל הקטע של ההייבריד?

תודה.

Polo 2012

פורסם

שוק המשומשות הישראלי עוד מפחד מהיברידיות ולכן הביקוש להן נמוך והמחירים בהתאם.

כבר שמעתי על מצברים שסיימו את חייהם מוקדם מהצפוי, ועד כמה שידוע לי החלפת מצבר עולה באיזור 7000 ש"ח.

חוצמזה לא צפויות להיות בעיות, המערכת ההיברידית בהונדה פשוטה למדי ואין הרבה שיתקלקל.

מבחינת תחושה בנהיגה יש הבדל רב בין ההיברידת ל1.8 הרגילה. להיברידית יש מספיק כוח ברוב התנאים, אבל אין לה אין את האופי העצבני הכייפי של מנוע VTEC. עוד הבדל נובע מהגיר הרציף שלא נותן אותה הרגשה.

ההיברידת מגיעה מאובזרת יפה (צ'יינג'ר, בקרת שיוט, פנסי ערפל קדמיים).

שים לב הבגאז' דיי קטן (350 ל') והמושב לא ניתן לקיפול!

כיול המתלים של ההיברית לא מוצלח כ"כ, מרגישים שחלוקת המשקל של הרכב חריגה ויש איזה חוסר הרמוניה בין המתלים הקידמיים לאחוריים.

צריכת הדלק משולבת צריכה לעמוד על איזור ה14 ק"מ לליטר, מחוץ לעיר אפשר גם להגיע לאיזור 17 ק"מ לליטר.

פורסם

עוד מישהו יכול לשפוך אור על הנושא בבקשה?

קצת מוזר לי שישנם הרבה הונדות מהדגם הזה עם 30K על השעון שנמכרות ככה

ועוד שאלה, יש איזה בעיה כרונית מסויימת שקשורה לבטריה או המצבר של הרכב?

Polo 2012

פורסם

היברדי היברדי והיא לוקחת רק 17 בבין עירוני ? הייתי בטוח שהיא יותר חסכונית ...חשבתי לפחות 1 -20 כמו מכוניות המיני

אוטו-מאניה :-)

פורסם

לדעתי אם כבר היברידי לך על הטויטה פריוס שנמכרת בארץ כבר מספר שנים והוכיחה את עצמה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...