Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פייסטה 1997 אין ניצוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי פייסטה 1997 גרמניה אין נצוץ סדר הבדיקות שעשיתי,עם יש מגע בין מחשב הרכב ל"דיסטרביותר(מפלג)",בדקתי את הצגעות 16,5,4 בקונקטור שמיתחברים אליו עם מכשיר הדיאגנוסתיק .

ולאחרונה ניסיתי ליבדוק עם מחשב הנישא שלי ומכשיר לבדיקת דיגנוסתיק שקניתי 327 ELM עדין אין אני רואה את מספר התקלה,מה אלי לעשות אשמח לתשובות.

תודה מראש

רציתי להוסיף קישור למכיר הקיים אצלי אבל הפורום לא מאפשר

פורסם

בדקתי עם מגיע מתח ל"דיטרביוטר"ליפני שאני מחבר את האמובוליזר אין מתח חרי חיבור האמובוליזר יש מתח

אנ לא אתנגד להסיר את האמובליזר אתה יודע איך?

תודה

פורסם

מצא את המוח תחת לוח השעונים איפשהו. יוצאת ממנו קבוצת חוטים שחורים בד"כ.

החוטים הללו מחולקים לזוגות, ויוצרים מעקפים לכל מיני חוטים ראשיים שבאים מהסוויץ'.

אם זה ניתוק חוט סטרטר, סוויץ', משאבת דלק וכן הלאה.

עקוב אחרי החוטים, וכל "גשר" על חוט שהם עושים, בטל אותו והחזר את החוט המקורי לשלמותו,

ללא הגשר באמצע.

זו התורה על רגל אחת..

בהצלחה.

• תוכן חדש...