Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היה חסר לי שמן הגה (הידראולי), היום הייתי במוסך והעובד מילא לי את המיכל עד הסוף ואמר שזה ירד לבד לטווח הנורמאלי.

ראיתי שיש על הפקק מן חור כזה שכביכול מוציא את השמן העודף.

רציתי לשאול האם זה תקין שהוא מילא עד הסוף או שאני צריך להוציא קצת כדי שזה יהיה בנורמאל?

תודה רבה, שבת שלום וחג שמח. 

פורסם

לא תקין בכלל והעובד מדבר שטויות ואני כול פעם נדהם מהרמה הטכנית והמקצועית הנמוכה של בעלי מקצוע מסויימים. קנה מזרק של 50 CC בבית המרקחת ושאב את השמן העודף.

חפש הסבר שלי בפורום כיצד לבדוק את מפלס השמן ומהו המפלס הנכון.

איזה כייף לי :)

פורסם

קודם כל, תודה רבה לך כמו תמיד מרק!

עשיתי מה שאמרת:

העמדתי את האוטו במקום ישר.

והתחלתי להוציא שמן הגה בעזרת מזרק עד אשר הסימון של השמן נמצא בין מינימום ומקסימום (באיזור הקווים המקווקוים מאחורה), ככה צריך נכון?

יש לציין שהוצאתי כמות לא מבוטלת של שמן וכרגע רעש ״המשאבה״ שהיה לי נשמע כמו רעש רגיל שיש בכל אוטו ברגע סיבוב ההגה.

אני לא מבין למה מילאו לי פול ולקחו לי 30 שקל אם היו צריכים למלות לי רק חמישית מיכל (כניראה שככה זה שאתה לא הולך למוסך הרגיל שלך והולך למוסך שנמצא באמצע שום מקום)???

תודה רבה לך מרק, שבת שלום וחג שמח.

פורסם

לכל מיכל שאתה ממלא ברכב יש שנתות מינימום ומקסימום, בשום מצב אסור לך לעבור את המקסימום.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
מפלס השמן אכן צריך להיות בתחום הסימון המקווקו. אתה יודע איזה שמן בדיוק מילאו לך ?

אני לא יודע במדיוק אבל המוסכניק אמר לי ששמן ההגה כוח הוא כמו שמן ההילוכים וזה מה שהוא שם לי.

• תוכן חדש...