Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בניסיון להוזיל את החבילה אמרתי נעשה השוואה בפורום נראה כמה אנשים משלמים ולפי זה נילך לחברות...

זה נורמלי לשלם על תשתית של הוט (בתור חלק מהטריפל) 80 שקלים?

בנוסף החשבונית החודשית על הטריפל+חבילת ספורט (רק ספורט1+2) מגיעה ל400 (!) שקלים.

זה נראה לי קצת גבוה, אז כמה אתם משלמים אנשים?

בנוסף אם יש פה מנויי ידיעות אחרונות הייתי שמח לדעת כמה אתם משלמים בחודש.

פורסם

אחרי שנים בבאנדל הגעתי למסקנה שזה לא משהו טוב.

מסיבה פשוטה שאי אפשר להתקח על מחיר הבאנדל קבוע לעומת זאת כשהפרדתי לפניי חודשיים התחלתי לשלם הרבה פחות.

הכי טוב לא לעשות באנדל ולהתמקח כמה שאפשר אם רואים שאין לאן להוריד תחליף נציג בשיחה הבאה ותראה שפתאום כן אפשר להוריד.

אני עכשיו במבצע סטודנטים בהוט החבילה הפשוטה של 230 ש"ח ולזה אני מצרף אינטרנט של 2.5MB ב012 ב17 ש"ח.

404

פורסם

הוט טריפל -

תשתית של 5 MB

טלפון עם 2000 דקות חינם(50 ש"ח)

טלוויזיה עם כל ערוצי הבסיס כל החבילות הרגילות ו3 חבילות פרימיום.

מחיר 350 ש"ח

חבילה מלפני שנתיים(התחייבות ל-3).

פורסם

אני אישית התנתקתי מהטלוויזיה של הוט, לא מוכן להוציא 220 ש"ח על טלוויזיה בחודש, במקום זה יש סדרות וסרטים שאני מוריד וצופה בהן בטלוויזיה.

באיינטרנט אני על חבילה של 12 מגה, על התשתית בהוט אני משלם 60 ש"ח ולספק בזק בינלאומי אני משלם כ 39 לחודש בממוצא (כל שלושה חודשים אני מקבל הטבה, לכן הממוצע).

פורסם

דיברתי עם נטויזן והיא הציעה לי 12 מגה , ספק ותשתית ב 40 ש"ח .

במסגרת הטריפל .

בתמורה לויתור על חודשיים חינם .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

דרך הוט

טלפון 012 - שיחות חינם ל 012, 500 דקות חינם לשאר היעדים

אינטרנט 5 מגה 012

135 שקל

לא הכי זול זה בטוח, ישאר ככה עד מרץ - התחייבות

אבל מכסה לי את כל ענייני הטלפון ואינטרנט,לא יצא לנו לחרוג מ 500 אף פעם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...