Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע בסוזוקי

kalda01
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הSX4 שווה הסתכלות? היא נוחה לנהיגה ?

כן. לאמא שלי יש מודל 2009 והרכב נוח. רק תבדוק שהקורה השמאלית הקדמית לא מפריעה לך

the london underground is not a political movement

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן. לאמא שלי יש מודל 2009 והרכב נוח. רק תבדוק שהקורה השמאלית הקדמית לא מפריעה לך

הרכב באמת יותר גבוה נדגמים אחרים בסגמנט הזה ?

נהג ותיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב נוח ,ומאובר ברמה הכי גבוהה למשפחתיות(בדגם הGLX)ג'אנטים מגנזיום ,אורות ערפל,פתיחה והנעה ע"י מפתח בכיס בלבד,

אנטנה בחלון האחורי ,תא מטען עצום(515 ליטר בסדאן))

האחזקה שלו היא זולה מאוד מאוד(אין טיימינג ,פילטר דלק לכל החיים ,ושמן גיר כל 110K ק"מ)

הביטוח הכי זול במשפחתיות ,וצריכת הדלק טובה מאוד(13 לליטר )

הקורה באמת רחבה אבל יש חלונותצ ד שעוזרים,

הגובה שלו מאפשר כניסה נוחה -הרכב 155 ס"מ עם אפשרות להגבהת הכסא -תנוחה שלטת.

מנסיון של 5 חודשים מרוצה מאוד.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב נוח ,ומאובר ברמה הכי גבוהה למשפחתיות(בדגם הGLX)ג'אנטים מגנזיום ,אורות ערפל,פתיחה והנעה ע"י מפתח בכיס בלבד,

אנטנה בחלון האחורי ,תא מטען עצום(515 ליטר בסדאן))

האחזקה שלו היא זולה מאוד מאוד(אין טיימינג ,פילטר דלק לכל החיים ,ושמן גיר כל 110K ק"מ)

הביטוח הכי זול במשפחתיות ,וצריכת הדלק טובה מאוד(13 לליטר )

הקורה באמת רחבה אבל יש חלונותצ ד שעוזרים,

הגובה שלו מאפשר כניסה נוחה -הרכב 155 ס"מ עם אפשרות להגבהת הכסא -תנוחה שלטת.

מנסיון של 5 חודשים מרוצה מאוד.

איך התנהגות הכביש ? מיתלים רכים או קשים? איטום רעשים סביר ?

איכות החומרים והגימור ?

נהג ותיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

10000 רק על SX4 על הדגמים האחרים פחות,הם לא אומרים בטלפון

כמה פחות.

באתר שלהם מופיע שזה רק מתייחס לSX4 GLA. מחר אברר מה זה אומר לגבי GLX

נהג ותיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון של קצת יותר משנה:

לי הרכב נוח, אם כי המתלים קשים.

תנוחת הישיבה הגבוהה מצויינת והגובה מאפשר גם כניסה ויציאה נוחים.

קורה A המפוצלת לא מציקה יותר מזו של מאזדה 3. כיום יש נטיה להגדיל ולחזק קורות כדי לשפר עמידות בתאונות, במיוחד בהתהפכות. חלון הצד הקטן חסר ערך לנהיגה.

צריכת דלק סבירה (10 ק"מ לליטר, בשימוש עירוני בעיקרו).

הגאדג'טים כגון התנעה עם מפתח בכיס חביבים מאוד, אבל אשתי (טכנוםובית מוצהרת) מקטרת על זה.

רעשים - המכונית די שקטה עד סביבות 3,000 סל"ד, אז היא מרעישה.

תיבת הילוכים פשוטה אבל מגיבה באופן צפוי, הרב יותר מזו של המאזדה 3.

מנוע ה-119 כ"ס מספק את הסחורה מבחינת כוח, ואינו עצל כמו מנועי ה-105 ו-107 כ"ס הקודמים שהכרתי היטב מהליאנה.

ואולי החשוב ביותר - יש לי מוסכניק הגון, שמטפל בסוזוקי של אבא שלי מ-1996 וגם בשלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון של קצת יותר משנה:

לי הרכב נוח, אם כי המתלים קשים.

תנוחת הישיבה הגבוהה מצויינת והגובה מאפשר גם כניסה ויציאה נוחים.

קורה A המפוצלת לא מציקה יותר מזו של מאזדה 3. כיום יש נטיה להגדיל ולחזק קורות כדי לשפר עמידות בתאונות, במיוחד בהתהפכות. חלון הצד הקטן חסר ערך לנהיגה.

צריכת דלק סבירה (10 ק"מ לליטר, בשימוש עירוני בעיקרו).

הגאדג'טים כגון התנעה עם מפתח בכיס חביבים מאוד, אבל אשתי (טכנוםובית מוצהרת) מקטרת על זה.

רעשים - המכונית די שקטה עד סביבות 3,000 סל"ד, אז היא מרעישה.

תיבת הילוכים פשוטה אבל מגיבה באופן צפוי, הרב יותר מזו של המאזדה 3.

מנוע ה-119 כ"ס מספק את הסחורה מבחינת כוח, ואינו עצל כמו מנועי ה-105 ו-107 כ"ס הקודמים שהכרתי היטב מהליאנה.

ואולי החשוב ביותר - יש לי מוסכניק הגון, שמטפל בסוזוקי של אבא שלי מ-1996 וגם בשלי.

דגם 2011 זהה לחלוטין לשנים קודמות? לא שיפרו כלום ?

איך איכות החומרים ורמת הגימור? הפלסטיקים לא מקרקשים ?

אישתי נוסעת בעיקר בעיר וחשוב לה מאוד שיהיה נוח לצאת ולהיכנס ותנוחת נהיגה גבוהה.

יש אפשרות לשדרג את מערכת השמע ולהוסיף דיבורית בלוטוס ?

נהג ותיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דגם 2011 זהה לחלוטין לשנים קודמות? לא שיפרו כלום ?

איך איכות החומרים ורמת הגימור? הפלסטיקים לא מקרקשים ?

אישתי נוסעת בעיקר בעיר וחשוב לה מאוד שיהיה נוח לצאת ולהיכנס ותנוחת נהיגה גבוהה.

יש אפשרות לשדרג את מערכת השמע ולהוסיף דיבורית בלוטוס ?

שלי מדגם 2010 מיובאת מיפאן, הבנתי שלפחות חלק מדגמי 2011 מיובאים מהונגריה, אולי יש שינוי כלשהו. מכל מקום - תנוחת הנהיגה הגבוהה והכניסה והיציאה הנוחות יהיו טובים לאשתך. לאשתי היו בעבר שתי ליאנות בליסינג עם תנוחת ישיבה דומה מאוד, ומדובר באשה קטנת קומה (כ-1.5 מ'), היא היתה מרוצה מאוד מתנוחת הנהיגה.

מערכת השמע מובנה והאמת היא שמבחינתי היא מספקת, אני משתמש בה לכל היותר כדי לשמוע רשת ב' וממילא השמיעה שלי אבסולוט-נישט.

דיבורית בלוטות' - אני מניח שאפשר להתקין, אם כי אישית אני מעדיף טלפון קבוע ברכב (לאשתי יש כזה וזה מצויין). אישית אני משתמש בדיבורת BT פשוטה (מוטורולה T307, קודם היתה לי T305) המשמשת אותי בעיקר לשיחות נכנסות, וכן לחיוג קולי לבני המשפחה המזוהים על ידי הטלפון שלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...