Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, בסופו של דבר נמצא נוקיה 3100 כחלחל בבוידעם של אחד מחברי המשפחה.

בלי קשר, שוב תודה לכל מי שהציע את עזרתו. היו לא מעט כאלה, ואף אחד שהגדיל

לעשות והציע לשלוח לי את המכשיר בדואר, כדי שלא אצטרך להרחיק עד לק. מוצקין.

שתבינו עם איזה אנשים יש לנו פה עסק... winner.gif

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז באוירה זו אבקש איפון 4 מאחר שלי יש 3gs ישן ובטח יש פה מישהוא שכבר התקדם ל4s וזרק את ה4 בבויעדעם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אז באוירה זו אבקש גלקסי 2 מאחר שלי יש 3gs ישן ובטח יש פה מישהוא שכבר יצא מהארון קנה 4s וזרק את גלקסי 2 בבויעדעם

תיקנתי לך

פורסם

מה אתה מעדיף גלקסי על 3gs ? לא מאמין לך

יש פה חברה נהדרים קיבלתי מלא פניות לפרטי אבל אני מתעקש לקבל רק איפון ללא שריטות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זהו, שמדובר במכשיר מעולה (ועד היום אני מחפש מכשיר פשוט עם דיבורית חזקה וברורה כמו של ה-3100).

מסרתי את שלי לאחר שכפתור ההפעלה נדפק (תקלה אופיינית) אבל המכשיר עובד מצוין.

קניתי במקומו מכשיר נוקיה דומה, אבל בהחלט גרוע מבחינת התפקוד (190 שקלים שהלכו לפח..).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
ובכן, בסופו של דבר נמצא נוקיה 3100 כחלחל בבוידעם של אחד מחברי המשפחה.

בתזמון משעשע, עברו בדיוק שלוש שנים והמכשיר שמצאנו אז מתחיל להראות סימנים של התפגרות. (כנראה נגמר לו החוזה :-))

אני נאלץ להקפיץ מחדש את השרשור ולשאול אם יש עדיין למי מהנשמות הטובות בפורום מכשיר 3100/6100/6230 זרוק איפשהו.

מצידי שיהיה עם סוללה מתה, רק שהמסך והכפתורים יעבדו. הוא גם ככה יושב כל היום בדיבורית ואין לי כח להסביר עכשיו לאמא שלי איך עובד BT.

תבוא עליכם הברכה.

פורסם

אין לי איך לעזור לך מבחינת מכשיר סלולר, אני כן יכול לומר לך שלפחות עבור חלק מהרכבים המצויידים בעריסה מקורית למכשיר סלולר יש מתאם מיוחד שמחליף את מכשיר הסלולר ומאפשר שימוש בתקשורת BT.

לא יודע באיזה רכב מדובר אבל שווה לך לעשות בדיקה בעניין.

למען הסדר הטוב אציין שאני בעצמי משתמש במתאם כזה בקשישמוביל שלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לאמא שלי יש כזה, בדיוק בן 10 שנים (נרכש בדצמבר 2004). הסוללה המקורית עדיין מחזיקה כמה ימים בין טעינות. הבעיה - אני לא מצליח לשכנע אותה להחליף למשהו יותר מודרני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

~

תודה עידן, אבל אנחנו לא כאלה מתקדמים (הלוואי). מדובר סה"כ בסובארו אימפרזה 2003 ודיבורית בהתקנה מקומית מהסוג שהיה נפוץ אז. כמו שאתה רואה, המינימליזם והנאמנות לטכנולוגיה שהיא bulletproof רצים חזק במשפחה שלי. :-)

פורסם

מבין,

גם אצלי במשפחה יש נטייה דומה.

בכל אופן, לא יודע אם יש משהו מתאים עבורך אבל אותו מתאם שהזכרתי מאוד פשוט לשימוש, מחברים אותו פעם אחת לעריסה ו.....זהו, מדליקים BT בנייד ומדברים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מצידי שיהיה עם סוללה מתה

לסוללות ישנות יש נטייה להתנפח ולהתפוצץ - קרה לי עם נוקיה הרבה יותר חדשה מזה - 6120 classic (אגב, הוא לא יתאים לדיבורית שלך, מדובר במכשיר שונה לגמרי, ופי כמה יותר גרוע, מה6120 המקורי נשאר רק השם).

את הסוללה המתה עדיף להחליף מסיבה בטיחותית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

~

צודק, קרה לנו גם במכשיר הנוכחי (לא התפוצצה אבל התנפחה).

שמחתי לגלות שהסוללות האלה די זולות באיביי, עוד יתרון של הטלפונים הפשוטים.

פורסם

יש מצב שאיפה שהוא בבית של ההורים שלי הנוקיה 5100 העתיק שלי תקוע באיזו מגירה. אהיה שם היום בערב, אם לא אשכח אז אבדוק. אם הוא יימצא אז הוא שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

~

תודה חברים, אבל שדרוג זה לא הכיוון. יש לקליינטית הנ"ל סמארטפון, יש לי אפילו דיבורית BT מצויינת שאני יכול לתת לה, אבל זו לא הפואנטה. הרעיון הוא לא לשנות כלום מהמערך הקיים.

מאז שקנינו את הרכב הזה עם הדיבורית המובנית, אמא שלי התרגלה להשתמש בה. יש לה סים נוסף בשביל הטלפון שיושב קבוע באוטו, היא יודעת לחייג ולענות לשיחות בלי להסתכל על המכשיר, הנוחות שבהרגל מפצה על היותו ישן או פרימיטיבי כי היא יודעת שהוא יעבוד כל פעם שהיא תיכנס ותיסע.

בשביל אנשים בגילנו זה עניין של מה בכך להדליק את הטלפון, אח"כ את הדיבורית, וגם אם יש בעיה ב-pairing מקסימום "מתפעלים את המעצור" תוך שניות. בשביל מישהי בת 60 פלוס להתרגל לדיבורית או לטלפון חדש זה מעמסה - צריך ללמוד מחדש על איזה כפתור ללחוץ, להתרגל למיקום שונה על הדשבורד, לזכור להטעין את המכשיר מדי פעם... דברים קטנים אבל כאלה שעושים הבדל גדול בנוחות השימוש.

אם לא תהיה ברירה נעביר אותה למשהו מודרני יותר, אבל בינתיים אני ממשיך לחפש מכשיר חלופי מאותו סוג, או 6230/6100 שאמורים גם לעבוד עם המתקן הקיים.

• תוכן חדש...