Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לסגור על קשקאי חדשה.

יש כמה התלבטויות. האם לבצע עיסקה כעת או לחכות לינואר?

האם שווה לעשות טרייד אין או עדיף להתמקח על הנחה ? הבנתי שאם עושים טרייד אין

אז הם פחות הולכים לקראתך במחיר הרכב החדש.

איך ניסאן בנושא הנחות וצ'ופרים ? יש מצב להוציא מהם את המיגון בחינם ?

נהג ותיק

פורסם
אני שוקל לסגור על קשקאי חדשה.

יש כמה התלבטויות. האם לבצע עיסקה כעת או לחכות לינואר?

האם שווה לעשות טרייד אין או עדיף להתמקח על הנחה ? הבנתי שאם עושים טרייד אין

אז הם פחות הולכים לקראתך במחיר הרכב החדש.

איך ניסאן בנושא הנחות וצ'ופרים ? יש מצב להוציא מהם את המיגון בחינם ?

לאף אחד אין מושג אם ניסאן מתגמשים במחיר לקראת סוף שנה ?

נהג ותיק

פורסם
אני קיבלתי אביזרים בחינם וגם הנחה וזה היה באמצע השנה, נראה לי שעכשיו הם יהיו אפילו יותר גמישים.

מניח שזה תלוי בדגם וכמה הוא מבוקש.

על איזה אחוז של הנחה סביר לנסות להתמקח ?

איזה אביזרים קיבלת מהם ?

זה משנה לאיזו סוכנות של ניסאן הולכים מבחינת הנחות ואיבזור שניתן להוציא ?

נהג ותיק

פורסם

לא יודע בנוגע לגמישות ההנחות אבל בהחלט עדיף לרכוש רכב עכשיו מאשר בינואר.

קודם כל יש לך אפשרות להעלות את הרכב על הכביש בינואר, כך שאין שום סיבה להמתין לינואר אם זו הסיבה שאתה ממתין לה.

בנוסף, ינואר הוא החודש שמסורתית אין בו מבצעים אצל היבואנים ותוסיף לכך את העובדה שמחירי הרכב צפויים לעלות בינואר, מה שהופך אותו לחודש מאוד לא אטרקטיבי.

ואם כל הסיבות הללו לא מספיקות לך, מכיוון שאתה גם מתכנן לעשות טרייד אין, אתה חייב לקחת בחשבון שהרכב שלך יחטוף ירידה לא קטנה בואכה ינואר ועדיף לך למכור אותו החודש.

בקיצור, אם אתה סגור על כך שאתה רוצה לקנות רכב חדש- עשה את זה החודש. ועוד טיפ קטן- אצל מרבית היבואנים עיסקת טרייד אין כפופה לאותו החודש עד ל20 לחודש, כך שלא נותר לך הרבה זמן...

בהצלחה.

פורסם
לא יודע בנוגע לגמישות ההנחות אבל בהחלט עדיף לרכוש רכב עכשיו מאשר בינואר.

קודם כל יש לך אפשרות להעלות את הרכב על הכביש בינואר, כך שאין שום סיבה להמתין לינואר אם זו הסיבה שאתה ממתין לה.

בנוסף, ינואר הוא החודש שמסורתית אין בו מבצעים אצל היבואנים ותוסיף לכך את העובדה שמחירי הרכב צפויים לעלות בינואר, מה שהופך אותו לחודש מאוד לא אטרקטיבי.

ואם כל הסיבות הללו לא מספיקות לך, מכיוון שאתה גם מתכנן לעשות טרייד אין, אתה חייב לקחת בחשבון שהרכב שלך יחטוף ירידה לא קטנה בואכה ינואר ועדיף לך למכור אותו החודש.

בקיצור, אם אתה סגור על כך שאתה רוצה לקנות רכב חדש- עשה את זה החודש. ועוד טיפ קטן- אצל מרבית היבואנים עיסקת טרייד אין כפופה לאותו החודש עד ל20 לחודש, כך שלא נותר לך הרבה זמן...

בהצלחה.

לגבי הטרייד אין, אני לא ממש בטוח שזה ישנה לי הרבה החודש או בחודש הבא.

הרכב שלי במחירון עומד כעת על 68K לפני שיקלול ו75K אחרי שיכלול ק"מ נמוך.

כפי שהבנתי הסוכנויות בכל מקרה לא משקללים למעלה מהמחירון אלא רק למטה כך שגג יציעו לי 68K וזה לפני בדיקה

שאחריה בטח יורידו עוד כל כל מיני שטויות.

בינואר המחירון ירד בערך ב5K, ויעמוד על 70K משוקלל שזה בערך מה שאני חושב שאקבל מקונה פרטי כאשר אין לי לחץ למכור כי אני לא צריך את הכסף עבור הרכב החדש.

בנוסף אם אעשה טרייד אין אז בטוח לא יתנו לי הנחה על הרכב החדש.

נראה לי הכי כדאי זה להוציא את ההנחה המירבית כעת תוך ניצול מחירי סוף שנה, ולמכור את הרכב הישן בניחותא ללא לחץ. (יש לי ביטוח עד פברואר)

נהג ותיק

פורסם

התוכנית שלי כעת, לקחת הצעות מחיר כולל טרייד אין גם עבור הקשקאי וגם עבור האאוטלנדר שמתומחרים ממש זהה,

ונראה איזו סוכנות תתאמץ יותר ואולי נגיע למחיר מספיק אטרקטיבי.

נהג ותיק

פורסם

בנוגע לעיסקת טרייד-אין, נאמר פה למעלה שהמחירון הנוכחי תקף עד ה20 לחודש.

האם זה אומר שצריך לסגור את העיסקה עד ה20 או למסור להם את הרכב בפועל עד ה20?

הרי אם אני מזמין רכב בשילוב עם טרייד אין הרעיון שהרכב נשאר אצלי עד שאקבל את החדש, ואין סיכוי

שהרכב החדש ימסר תוך 5 ימים.

נהג ותיק

פורסם

הכוונה הייתה להפקיד את רכבך עד ל20 לחודש.

לאחר מכן תהיה כפוף למחירון של חודש הבא.

מכיוון שבינואר הירידה צפויה להיות לא קטנה, לדעתי עדיף לך להפקיד את הרכב ולשכור אחד אחר בינתיים. רוב הסיכויים שהרכב השכור יעלה לך פחות מהירידה (אלא אם הרכב שלך לא חדש ולא יקר במיוחד)

פורסם
הכוונה הייתה להפקיד את רכבך עד ל20 לחודש.

לאחר מכן תהיה כפוף למחירון של חודש הבא.

מכיוון שבינואר הירידה צפויה להיות לא קטנה, לדעתי עדיף לך להפקיד את הרכב ולשכור אחד אחר בינתיים. רוב הסיכויים שהרכב השכור יעלה לך פחות מהירידה (אלא אם הרכב שלך לא חדש ולא יקר במיוחד)

הרכב שלי לא חדש (CRV 2002) אבל במצב מעולה ועם כלום ק"מ (68K) ולכן נראה לי שיש סיכוי לא רע

למכור באופן פרטי בלי קושי רב. אי לכך נראה לי שארד מהטרייד אין ואנסה להוציא הנחה מהמחירון של הרכב החדש.

אם לא יתנו הנחה אני פשוט לא קונה ונחכה שיהיה מבצע בשנה הבאה.

נהג ותיק

פורסם

למישהו יש מידע פנימי כלשהוא על מה צפוי בתחום המחירים בחודש ינואר?

הבנתי שהרכבים שמגיעים מיפן כנראה יעלו את מחירם בגלל מצב היין. כלומר אאוטלנדר ופורסטר עדיף לקנות במחירי דצמבר.

דרך אגב, אאוטלנדר כבר העלו את מחירו לאחרונה. ביולי המחירים היו ב5K יותר זולים לכל הדגמים.

מה צפוי למחיר הקשקאי? הרכב מגיע מאירופה אז שערי מטבע לא אמורים להיות בעייה כעת שהאירו ירד מתחת ל5.

אני ממש מתלבט אם שווה לחכות לינואר או לנסות ללחוץ על הנחת סוף שנה כעת.

נהג ותיק

• תוכן חדש...