Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יותר לי להגיב אך לא בתור אחד שמבין בזה,

אבי פעמיים החליף שמן בשתי מכוניות שונות והדבר הזיק.

פעם ראשונה- החליף שמן בקקס בטויוטה פריוויה למרות שלא היה צריך-ומאז הבקקס מרעיש,ועם הזמן הרעש מחמיר. (הוא בדיוק כמוך רצה להחליף כשלא היה צורך)

פעם שנייה- החליפו לו שמן גיר בלנד רובר דיסקברי 3 ומאז הגיר מפקשש ומרעיש במהירויות גבוהות.

פורסם

טוב ניראה לי שעדיף לא להחליף,

אין לי כסף מיותר ליזרוק על שיפוץ\החלפת גיר

תודה רבה לכל המגיבים, נישאר עם השמן הישן אולי באמת הוא כמו יין מישתבח עם השנים.

רז...

פורסם
אם יותר לי להגיב אך לא בתור אחד שמבין בזה,

אבי פעמיים החליף שמן בשתי מכוניות שונות והדבר הזיק.

פעם ראשונה- החליף שמן בקקס בטויוטה פריוויה למרות שלא היה צריך-ומאז הבקקס מרעיש,ועם הזמן הרעש מחמיר. (הוא בדיוק כמוך רצה להחליף כשלא היה צורך)

פעם שנייה- החליפו לו שמן גיר בלנד רובר דיסקברי 3 ומאז הגיר מפקשש ומרעיש במהירויות גבוהות.

באיזה טויוטה פריוויה יש בקאקס ?

פורסם

אז למה בספר הרכב רשום להחליף שמן גיר? לא זוכר כמה קילומטר אבל רשום להחליף.

אצלי בלאנטיס, גם יש את התופעה שאמרת והיא נעלמת שהמנוע חם בעיטות זריקות וכל החרא הזה.

אצלי בלאנטיס החליפו כבר שמן גיר, לפי הקבלות מה אתם ממליצים לי להחליף בטיפול 120 או לא?

פורסם

החלפת שמן גיר לא יכולה להזיק לגיר תקין להפך היא תשמור עליו שלא יתבלה,החלפה באמצעות מכונה כולל מסנן היא הדרך הנכונה.

גיר בלוי יכול למות עקב תסחיפי בוצה שתקועים בסולונואידים שעלולים להשטף בשמן או תוסף שמוכנסים לגיר שכבר מת.

פורסם

בעיות מתחילות במוסכים שמחזיקים על המדף שמן אחד- dex3 וזהו.

יש שמנים עם צמיגויות שונות ותקנים שונים.

תחליף שמן ותהיה רגוע, אם לגיר אין תקלות והוא לא גמור אין סיבה שתתחיל בעיה, רק תדאג להשתמש בשמן המתאים אם אני לא טועה אצלך הולך mazda atv m-v שים לב שזהו לא mercon v.

אצלי במזדה 3, אחרי 145.000 ק"מ קניתי 3 גלונים של שמן וביצעתי 4 החלפות וזה עשה רק טוב.

• תוכן חדש...